- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.021
İnşallah olur canı inşallah :) Bilmiorumki canım 1 haftadır cok sessiz burası...36 saat sonra dedi sonrada gün aşırı dedi aslında da başka tutli deneyipte tutturan var mi diye açısından düşündüm de dün akşamda yaramazlık yaptık bgunde düşünüyorum dün ovu testte yaptım baya kızardı çünkü bakalım hayırlısıbebislerinin pitpitlarini duymayı bekleyenler duydumu acabaaa
Tatildi ya o etkilemiştir herhalde canım senin ne zaman gelmeyecek batİnşallah olur canı inşallah :) Bilmiorumki canım 1 haftadır cok sessiz burası...
1 hafta var canım inanki banada geçmio zaman ama mecbur beklıoruz işte...Tatildi ya o etkilemiştir herhalde canım senin ne zaman gelmeyecek batben daha 4. Gün olmasına rağmen iğne olalı patladim zaman durdu sanki hele ki ovulasyon testide kıpkırmızı çıkınca herhalde catlamadi diyip kendimi uzuyorum
Aynen evet yaa öğrencilerim yüzünüz şişmiş dedi sanırım iğneden inşallah mutlu haberin işaretidir senin daha az senin mutlu haber benden daha önce gelcek inşallah canım1 hafta var canım inanki banada geçmio zaman ama mecbur beklıoruz işte...
İnşallah canım inşallah :)Aynen evet yaa öğrencilerim yüzünüz şişmiş dedi sanırım iğneden inşallah mutlu haberin işaretidir senin daha az senin mutlu haber benden daha önce gelcek inşallah canım
Ben tam kurtajdan sonraki 20. Gün regl oldumKızçeler düşükten ne kadar zaman sonra adet oldunuz?
Tam 28 gün sonra oldum canım..Kızçeler düşükten ne kadar zaman sonra adet oldunuz?
Canım cok qeçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın inşallah ama 50 gün adet olmayanlar var düşükten sonra sabırlı ol bıraz daha bekle olmazsa bi doktora qözükürsün...Benim kendi kendine düştü. Aralık ayında gebe kalmışım. Ocak 4 de regli oldum.(Üstüne görmüşüm) Reglim bittikten 4 gün sonra kanamam oldu (düşük yaptığım öyle çıktı açığa). Düşük kanamam da 20 gün falan sürdü. Şimdi şubat ayının ortasına geldik nerdeyse, hala adet olmadım. Ne zaman olacağım tekrar anlamadım
Sağol tatlım, Rabbim düşmanıma yaşatmasın çok zor birşey. Ben de bir de kist çıktı 5 cm büyüklüğünde. Onun erimesi için regli olmam gerek. O zamana kadar ilişki ve spor yasak. Geçmedi günler bir türlüCanım cok qeçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın inşallah ama 50 gün adet olmayanlar var düşükten sonra sabırlı ol bıraz daha bekle olmazsa bi doktora qözükürsün...
Korundunuz mu peki sonrasında tam kaç gün oldu bgunSağol tatlım, Rabbim düşmanıma yaşatmasın çok zor birşey. Ben de bir de kist çıktı 5 cm büyüklüğünde. Onun erimesi için regli olmam gerek. O zamana kadar ilişki ve spor yasak. Geçmedi günler bir türlü
Hiç yapmadık ki korunalım. Doktor bebek için en az 2 ay düzenli regli görceksin, sonra başlayacaksınız dedi. İlişki için de regli olduktan sonra kistin kontrol edilmesi lazım dedi. 12 Ocak'ta düşük kanaması başlamıştı, ondan beri bekliyoruz işte.Korundunuz mu peki sonrasında tam kaç gün oldu bgun
Anladım canım ben korunmadiniz sandım bence bi haftaya regl olursun olmazsa nda bence doktoruna danis sokturucu vercektirHiç yapmadık ki korunalım. Doktor bebek için en az 2 ay düzenli regli görceksin, sonra başlayacaksınız dedi. İlişki için de regli olduktan sonra kistin kontrol edilmesi lazım dedi. 12 Ocak'ta düşük kanaması başlamıştı, ondan beri bekliyoruz işte.
Kan testinde çıkar bence, silik çizgi görenler genelde gebe oluyor. İnşallah sen de hamilesindir. Allah hayırlısını versin. Keşke içmeseydin tylol hot filan. Ben olsam dayanamaz giderdim doktora ama sen bilirsin tabiki.merhaba kızlar
Daha öncede yazmıştım buraya 20 eylülde düşük yaptım. Sancılara dayanamadım ve kürtaj oldu mecburen.. Sonrasında 2 ay korunduk.. Kafama takmayacağıma kendime söz verdiğim için ara ara okumaya geldim ama size bişey yazmadım..
Kürtajdan bu yana hiç adetlerim şaşmadı.. 2 gün geçti hala adet olmadım testlerde hayali çizgiler falan görüyorum.. 10 -20 dakikadan sonra bir testte ikinci çizgi ince çıktı.. Bel ağrılarım var..hafif akıntılarım da var...
Ama bu ayki yumurtlama dönemimde çok ağır bir grip geçirdim 40 derece ateşle 3 gün yattım.. tylol hot içtim mecburen.. şimdi belim inanılmaz ağrıyor.. Ara ara sağ bacağım da da ağrı var.. birde ayaklarım sürekli buzzz...
Testlerde koyu çizgiyi görmediğim için de kan testine gitmek istemiyorum hayal kırıklığı olsun istemiyorum
2 gün geçti daha kaç gün beklemeliyim sizce kızlar ???
Kan testinde çıkar bence, silik çizgi görenler genelde gebe oluyor. İnşallah sen de hamilesindir. Allah hayırlısını versin. Keşke içmeseydin tylol hot filan. Ben olsam dayanamaz giderdim doktora ama sen bilirsin tabiki.
Dayanabilirsen 2 gün daha dayan canım. İdrar testinde pozitif çıkarsa gider kan verirsin.Tam yumurtlama döneminde içtim tylol hot ama zaten 40 derece ateşle yatıyodum evde dr a gittim iğne yapmak istedi bende kabul etmedim mecburen içtim tylol hot uAma o dönemi es geçtik zaten hasta olduğum için...
O kadar hasta olunca hiç beklemiyordum ben bu ay bir belirti falan... Bel ağrısı bacak ağrısı var ama gögüs ağrım falan yokO yüzden teteddüt ediyorum.. Geçen defa Gögüs ağrım vardı ordan hamile olduğumu anlamıştım ama kürtaj olunca Şimdi korkuyorum ya negatifse psikolojikse belirtiler diye Gerçi hiç şaşmazdı benim adetlerim 2 gün çok fazlaa benim için...
Dayanabilirsen 2 gün daha dayan canım. İdrar testinde pozitif çıkarsa gider kan verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?