Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

canım her gebelikte belirtiler aynı olacak diye birşey yok benimde ikinci gebeliğimde göğüslerimde hiç bişey yoktu mesela bell olmaz o bence br iki gün daha bekle yeniden test yap . gebelik varsa geç döllenme de olmuş olabilir ondan silik çıkıyordur hakkında hayırlısı olsun

Ay inşallah öyledir canım... Zor sabrediyorum ama korktuğum için kan testine gidemiyorum.

Hakkımızda hayırlısı inşallah.. Rabbim benim ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahh

Kizlar ben bu ay da olmadi zaten umutlu deildim evimi de tasiyorum siteye giremiom okuyup cikiorum artik kontrole gitmeye karar verdim icime kurt dustu sorun varmi yokmu diye hastalik bitsn ilk is doktorr offf off

Kizlar ben bu ay da olmadi zaten umutlu deildim evimi de tasiyorum siteye giremiom okuyup cikiorum artik kontrole gitmeye karar verdim icime kurt dustu sorun varmi yokmu diye hastalik bitsn ilk is doktorr offf off
Hayırlısı olsun canm bende 2 ay daha denıycm snra dra fazla beklemek istemiyorm

İnşallah bebişin gelmiştr canm zaten adetn gelclmiş gibi oluyo bnce ümit var sende :)
İnşallah canım ama bilmıorum cok huzursuzum nedense pregestonum düşük çıktı 18.günde verdim 5.26 ondan dolayı ümit pek yok belkide erken verdim ondan ama biliyorum canım sıkıldı

canım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını bişey olduğunu sanmıyorum sadece zamanı gelmemiştir daha

Gunaydiiin kizlarr uyukluyorum ben progestan hapindan dolayı öğrenciler gözüme bakiyo ders islemicez galiba diyeama yinede devam siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…