- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.041
canım her gebelikte belirtiler aynı olacak diye birşey yok benimde ikinci gebeliğimde göğüslerimde hiç bişey yoktu mesela bell olmaz o bence br iki gün daha bekle yeniden test yap . gebelik varsa geç döllenme de olmuş olabilir ondan silik çıkıyordur hakkında hayırlısı olsunTam yumurtlama döneminde içtim tylol hot ama zaten 40 derece ateşle yatıyodum evde dr a gittim iğne yapmak istedi bende kabul etmedim mecburen içtim tylol hot uAma o dönemi es geçtik zaten hasta olduğum için...
O kadar hasta olunca hiç beklemiyordum ben bu ay bir belirti falan... Bel ağrısı bacak ağrısı var ama gögüs ağrım falan yokO yüzden teteddüt ediyorum.. Geçen defa Gögüs ağrım vardı ordan hamile olduğumu anlamıştım ama kürtaj olunca Şimdi korkuyorum ya negatifse psikolojikse belirtiler diye Gerçi hiç şaşmazdı benim adetlerim 2 gün çok fazlaa benim için...
canım her gebelikte belirtiler aynı olacak diye birşey yok benimde ikinci gebeliğimde göğüslerimde hiç bişey yoktu mesela bell olmaz o bence br iki gün daha bekle yeniden test yap . gebelik varsa geç döllenme de olmuş olabilir ondan silik çıkıyordur hakkında hayırlısı olsun
amin canım inşallahhhAy inşallah öyledir canım... Zor sabrediyorum ama korktuğum için kan testine gidemiyorum.
Hakkımızda hayırlısı inşallah..Rabbim benim ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahh
Bnde iyiym şükür çalışmalara başladk mutluyummm :) senn belrtıler var mı kuzu???İyidir canım Allah aşükür sen nasılsın :) ?
Hayırlısı olsun canm bende 2 ay daha denıycm snra dra fazla beklemek istemiyormKizlar ben bu ay da olmadi zaten umutlu deildim evimi de tasiyorum siteye giremiom okuyup cikiorum artik kontrole gitmeye karar verdim icime kurt dustu sorun varmi yokmu diye hastalik bitsn ilk is doktorr offf off
Gogusletim ve kasiqim aqrio ama ümitli deilim nedense canimBnde iyiym şükür çalışmalara başladk mutluyummm :) senn belrtıler var mı kuzu???
Hayirlisi olsun canim Allah buyuktur...Kizlar ben bu ay da olmadi zaten umutlu deildim evimi de tasiyorum siteye giremiom okuyup cikiorum artik kontrole gitmeye karar verdim icime kurt dustu sorun varmi yokmu diye hastalik bitsn ilk is doktorr offf off
İnşallah bebişin gelmiştr canm zaten adetn gelclmiş gibi oluyo bnce ümit var sende :)Gogusletim ve kasiqim aqrio ama ümitli deilim nedense canim
İnşallah canım ama bilmıorum cok huzursuzum nedense pregestonum düşük çıktı 18.günde verdim 5.26 ondan dolayı ümit pek yok belkide erken verdim ondan ama biliyorum canım sıkıldıİnşallah bebişin gelmiştr canm zaten adetn gelclmiş gibi oluyo bnce ümit var sende :)
İnşallah istediqin qibi olur canım qelir bebeqin biraz daha dayan...İnşallah pozitif çıkar çok umutlanıyorum bu defa
İnşallah istediqin qibi olur canım qelir bebeqin biraz daha dayan...
İnşallah canım aynen öle umutlar yordu bizi...İnşallah canımm rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallahh... Her ay umutla bekliyoruz bakalım inşallah olmuştur bu ay
İnşallah canım aynen öle umutlar yordu bizi...
Bir kere o acıyı yaşayınca unutmak için yeni bebek istiyoruz oda olmayınca yoruyor bizi bakalım Allahım nezaman nasip etcek bizlere...Vardır elbet zamanı ama işte biz biraz sabırsızız... Hemen olsun istiyoruz sabırsızlanıyoruz
canım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını bişey olduğunu sanmıyorum sadece zamanı gelmemiştir dahaKizlar ben bu ay da olmadi zaten umutlu deildim evimi de tasiyorum siteye giremiom okuyup cikiorum artik kontrole gitmeye karar verdim icime kurt dustu sorun varmi yokmu diye hastalik bitsn ilk is doktorr offf off
İyiyiz canım şükür sen nasılsın?günaydınnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız?
Günaydın cnm..Ben de 10 gündür yoktum..Tatildeydim memlekette.Çok şükür iyiyim sen nasılsın ?günaydınnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?