- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.061
Canım hoş geldin kırmızılar gelip qittimi beklıomusun daha nasıl qeçti tatilin ?Günaydın cnm..Ben de 10 gündür yoktum..Tatildeydim memlekette.Çok şükür iyiyim sen nasılsın ?
İyiyiz canım şükür sen nasılsın?
Günaydın cnm..Ben de 10 gündür yoktum..Tatildeydim memlekette.Çok şükür iyiyim sen nasılsın ?
İnşallah öqrenırsın canım Allah gönlüne qöre versin :) Neden cokm almışsın?Çok şükür iyiyim canım . bugün tartıldım biraz morlim bozuk ama napalım artık
perşembe günü doktora gideceğim ikili test için belki cinsiyetini öğrenirim
ya canım 2 gün öncesine kadar hep 2 kilo almış görünüyordum bugün sabah 3,6 kilo almış görünüyorum anlamadım tartıdamı sıkıntı var bendemi sıkıntı var şişlik mi var başka bişeymiİnşallah öqrenırsın canım Allah gönlüne qöre versin :) Neden cokm almışsın?
Üzme kendini canım birdaha tartıl başka biyerde dert ettiqin şeye bak alsan bile ne olmuş sanki verirsin elbetya canım 2 gün öncesine kadar hep 2 kilo almış görünüyordum bugün sabah 3,6 kilo almış görünüyorum anlamadım tartıdamı sıkıntı var bendemi sıkıntı var şişlik mi var başka bişeymi
Ayy hadi bakalım inşallah öğrenirsin cinsiyetini :) Moralini bozma bebişten gelsin gelen kilolar :)Çok şükür iyiyim canım . bugün tartıldım biraz morlim bozuk ama napalım artık
perşembe günü doktora gideceğim ikili test için belki cinsiyetini öğrenirim
Yok cnm 2 güne gelir herhalde kırmızılar..Tatil de iyi sayılır..Kayınvalidemlerde sıkıldım biraz sadece ailemle güzel geçti :)Canım hoş geldin kırmızılar gelip qittimi beklıomusun daha nasıl qeçti tatilin ?
Hadi bakalım senide çalışmalara alalım artık :) Kaynanalada sıkılma sadece sana özgü deil canım merak etme bi müddet sonra banada böhhh qelıo yani :)Yok cnm 2 güne gelir herhalde kırmızılar..Tatil de iyi sayılır..Kayınvalidemlerde sıkıldım biraz sadece ailemle güzel geçti :)
evet artık başlm ben de..Aynen evime gelmek için gün saydım yaniii :)Hadi bakalım senide çalışmalara alalım artık :) Kaynanalada sıkılma sadece sana özgü deil canım merak etme bi müddet sonra banada böhhh qelıo yani :)
Bencede başla cok bekletmıycek beebqin seni beim içime öle doquyo canım inşallah öle olur :)evet artık başlm ben de..Aynen evime gelmek için gün saydım yaniii :)
Ayy canım benim İnşallah bekletmesin ikimizi de, hepimizi de :) benim 3 tane eltim var biri 6 aylık hamile biri yeni doğum yaptı birinin de 11 aylık bir kzı var..Psikolojik olarak kötü hissettim kendimi..Rabbim aratmasın sağlıklı evletlar nasip etsin en hayırlı en kısa zamanda İnşallah ..Bencede başla cok bekletmıycek beebqin seni beim içime öle doquyo canım inşallah öle olur :)
İnşallah canım inşallah Allahım tüm isteyenlere içindede bizlere naip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahAyy canım benim İnşallah bekletmesin ikimizi de, hepimizi de :) benim 3 tane eltim var biri 6 aylık hamile biri yeni doğum yaptı birinin de 11 aylık bir kzı var..Psikolojik olarak kötü hissettim kendimi..Rabbim aratmasın sağlıklı evletlar nasip etsin en hayırlı en kısa zamanda İnşallah ..
İnşallah canım..İnşallah canım inşallah Allahım tüm isteyenlere içindede bizlere naip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
İnşallah geliyordur bebişin canım..Beklnmedik zamanda daha mutlu olur insan emin ol..:) az kaldı bakalım alırız hamile olduğunun haberini bu ay İnşallah..Ya kızlr aetime daha 6 gün var ama acayip belim karnım aqrıo göğüslerimde cok acıyo dokununca anlamadım ben bu y cok qarip seyler oluyo ama nedense ben hamile olduquma inanmıyorum beklmiorum yani bide şöyle bişey var ben bi ilk gebeliqimde böle olmuştum 3 aydır adet oluyorum kürtajın üzerine adet olcam gün aqrıyo kırmızılar gelıo anlmadım ben ya...püfff daraldım
İnşallah canım ya inşallah bu ay bana hiç geçmedi zatenİnşallah geliyordur bebişin canım..Beklnmedik zamanda daha mutlu olur insan emin ol..:) az kaldı bakalım alırız hamile olduğunun haberini bu ay İnşallah..
son günler bakalım bitti bir ay daha..Beklediğin son ay olur inşallahİnşallah canım ya inşallah bu ay bana hiç geçmedi zaten
İnşallah canım inşallah ayyyy o deil göğüslerimin ucuda kaşınıyo dıorum piskolojikmi oluyo acaba :)son günler bakalım bitti bir ay daha..Beklediğin son ay olur inşallah
bilmiyorum ki çok istediğimiz için bazen psikolojik de oluyo sanırım..Benim de midem bulanıyo ara ara artık hava değişiminden mi oldu psikolojik mi anlamadım..Bulantı hemen ortaya çıkmaz ki zaten bu ay çalışma da yapmadık..İnşallah canım inşallah ayyyy o deil göğüslerimin ucuda kaşınıyo dıorum piskolojikmi oluyo acaba :)
Aynen canım olabilıo ya Allah hayırlısını versin kafayı yemeden bebişler qelseydi bi :)bilmiyorum ki çok istediğimiz için bazen psikolojik de oluyo sanırım..Benim de midem bulanıyo ara ara artık hava değişiminden mi oldu psikolojik mi anlamadım..Bulantı hemen ortaya çıkmaz ki zaten bu ay çalışma da yapmadık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?