Bilmiyorum ki progesteron düşük çıkmış dediKimyasal olabilir mi değer yukselmemis cunku
Düşük tehlikeniz veya kanamanız varsa progestan kullanmalısınız doktorunuza söyleyin versin neden bu kadar ilgilenmeden yollamış doktorunuz anlayamadımArkadaşlar lütfen yardımcı olun çok korkuyorum adetimin 24. Gününde çamur gibi akıntım olmaya başladı. Dün ciğer parçası gibi bişey gördüm. İki gündür kahverengi çamur gibi akıntı görüyorum tuvalete gidince oluyor sadece. Doktor hamilesin dedi ama her an düşük yapabilirsin hatta cumartesiye kadar olabilir dedi. Eğer düşük olmazsa o zaman konuşuruz dedi. Beta hcg 550 progesteron 2 çıkmış sonradan değeri yükselen var mı acaba
progestan vermedi mi düşüğü engellemek için. yada iğne vs
O kadar sinirlerim bozuldu ki. Devlet hastanesi muayene bile etmedi. İki gün sonra gel dedi. Özel hastanede cumartesiye kadar bekliycez dediDüşük tehlikeniz veya kanamanız varsa progestan kullanmalısınız doktorunuza söyleyin versin neden bu kadar ilgilenmeden yollamış doktorunuz anlayamadım
Bence başka bir yere gidin mutlaka iyi bir doktora. Ben ilk çocuğumu ihmal yüzünden kaybettim. Doktor çok önemli çocuğunuzun yaşayacağı varsa da Allah korusun bir şey olabilir önlem alın bir şey olursa da allahın bildiği dersiniz en azındanO kadar sinirlerim bozuldu ki. Devlet hastanesi muayene bile etmedi. İki gün sonra gel dedi. Özel hastanede cumartesiye kadar bekliycez dedi
Doktor keseyi gormeden progestan vermiyor geneldeO kadar sinirlerim bozuldu ki. Devlet hastanesi muayene bile etmedi. İki gün sonra gel dedi. Özel hastanede cumartesiye kadar bekliycez dedi
Bende o yüzden korkuyorumBence başka bir yere gidin mutlaka iyi bir doktora. Ben ilk çocuğumu ihmal yüzünden kaybettim. Doktor çok önemli çocuğunuzun yaşayacağı varsa da Allah korusun bir şey olabilir önlem alın bir şey olursa da allahın bildiği dersiniz en azından
Doktor beni alttan muayene etti direk keseyi gördü zaten sezeryan dikişinin üstünde dedi. Sonra kan istedi. Bende dinlenicem bakalım ne olacak.Doktor keseyi gormeden progestan vermiyor genelde
Saglikli bir gebelik mi kimyasal mi emin olmadan ilac kullandirtmiyor
Ama keseyi gorduyse ve etrafinda kanama alani varsa oyle veriyor
Sizin beta yuksek degil su an
En son 500 ise 4 5 gun sonra 2bin uzeri olmasi ve kese gozukmesi gerekir
O yuzden ozeldeki cumartesiye kadar bekletiyor sizi su an
Mumkun oldugunca is yapmayin uzanin dinlenin bu surecte
Ins saglikli gebeliktir
Beta 500 iken kese gozukmez kiDoktor beni alttan muayene etti direk keseyi gördü zaten sezeryan dikişinin üstünde dedi. Sonra kan istedi. Bende dinlenicem bakalım ne olacak.
Ee peki doktor alttan muayene etti dedi hamilesin kesesini gördüm sonra kan için gönderdi eee nasıl oluyor bu yaa kafam allak bullak olduBeta 500 iken kese gozukmez ki
Bende anlamadimEe peki doktor alttan muayene etti dedi hamilesin kesesini gördüm sonra kan için gönderdi eee nasıl oluyor bu yaa kafam allak bullak oldu
Bide sezeryan dikişinin üstünde döllenmiş o da riskliymiş o yüzden düşmezse de kürtaj yapacakmışBende anlamadim
2000 ustu gozukmez kese diye biliyorum ben
Bu bahsettiğiniz duruma skar gebelik diyorlar ve çok riskli.Bide sezeryan dikişinin üstünde döllenmiş o da riskliymiş o yüzden düşmezse de kürtaj yapacakmış
Evet şimdi baktım öyle gözüküyor inşallah öyle değildir yaaa. Yarın son kez devlet hastanesine gideceğim. Aynı şeyi söylerse il dışına hemen gideceğimBu bahsettiğiniz duruma skar gebelik diyorlar ve çok riskli.
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. İhmal etmeyin bir kaç doktora gidin mutlaka.Evet şimdi baktım öyle gözüküyor inşallah öyle değildir yaaa. Yarın son kez devlet hastanesine gideceğim. Aynı şeyi söylerse il dışına hemen gideceğim
İnşalah canımİnşallah sağlıklı bir gebeliktir. İhmal etmeyin bir kaç doktora gidin mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?