düşük sonra pozitif çıkan test

Batsinbudunya

melek yavrum
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
826
466
23
30
<div class="bbWrapper">İyi akşamlar kızlar. Ben bundan 19 gün önce düşük yaptım ayın 12 sinde beta hcg 182 ydi. Bundan 1 hafta sonrada birliktelik oldu. 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı. Sabah tekrar test yaptım negatif çıktı. Gittim erken gebelik testi aldım ayni gun yaptım ikinci çizgi çok çoook silik çıktı. Kan verdim 17.81 çıktı. Anlayamadim ben ne oluyor. Değerim mi düşmedi desem ama çok düşüktü ki zaten düşmesi gerekiyordu. Böyle bişey yaşayan var mı acaba ??</div>

<div class="bbWrapper">Degerin dusmemis olabilir ya da tekrar hamile kalmis olabilirsin <blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded47905620 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47905620" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47905620">ecrnnsrn .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> İyi akşamlar kızlar. Ben bundan 19 gün önce düşük yaptım ayın 12 sinde beta hcg 182 ydi. Bundan 1 hafta sonrada birliktelik oldu. 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı. Sabah tekrar test yaptım negatif çıktı. Gittim erken gebelik testi aldım ayni gun yaptım ikinci çizgi çok çoook silik çıktı. Kan verdim 17.81 çıktı. Anlayamadim ben ne oluyor. Değerim mi düşmedi desem ama çok düşüktü ki zaten düşmesi gerekiyordu. Böyle bişey yaşayan var mı acaba ?? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47905620: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded47905620 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47905620" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47905620">ecrnnsrn .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> İyi akşamlar kızlar. Ben bundan 19 gün önce düşük yaptım ayın 12 sinde beta hcg 182 ydi. Bundan 1 hafta sonrada birliktelik oldu. 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı. Sabah tekrar test yaptım negatif çıktı. Gittim erken gebelik testi aldım ayni gun yaptım ikinci çizgi çok çoook silik çıktı. Kan verdim 17.81 çıktı. Anlayamadim ben ne oluyor. Değerim mi düşmedi desem ama çok düşüktü ki zaten düşmesi gerekiyordu. Böyle bişey yaşayan var mı acaba ?? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47905620: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> düşükten hemen sonra hamile kalanını duydum ama bu durumu hiç tecrübe etmedim. düşükten sonra şüphem olmadığı için tekrar test yapmadım dolayısıyla ne kadar sürede düştüğünü de bilmiyorum. ama ilk kimyasal gebelikte değerim 50 ydi ve 5 günde düşmüştü. düşüğün bi ayağı içerde derler belki bebiş geliyordur iki gün sonra tekrar kan testi yaptırın bence hayırlısı</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded47905756 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47905756" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47905756">Lknrokan35 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Degerin dusmemis olabilir ya da tekrar hamile kalmis olabilirsin </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47905756: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> Iste bende bu ikilemdeyim beynim yandi dusunmekten</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded47905620 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47905620" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47905620">ecrnnsrn .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> İyi akşamlar kızlar. Ben bundan 19 gün önce düşük yaptım ayın 12 sinde beta hcg 182 ydi. Bundan 1 hafta sonrada birliktelik oldu. 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı. Sabah tekrar test yaptım negatif çıktı. Gittim erken gebelik testi aldım ayni gun yaptım ikinci çizgi çok çoook silik çıktı. Kan verdim 17.81 çıktı. Anlayamadim ben ne oluyor. Değerim mi düşmedi desem ama çok düşüktü ki zaten düşmesi gerekiyordu. Böyle bişey yaşayan var mı acaba ?? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47905620: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> Canim dusukten sonra 4 haftada falan sifirlaniyor tamamen.yani doktor bana oyle dedi.bende dusuk yapali 25 gun oldu hala sag.kasigimda bi.agri var sende de oluyo mu canim</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded47905763 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47905763" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47905763">merwus .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> düşükten hemen sonra hamile kalanını duydum ama bu durumu hiç tecrübe etmedim. düşükten sonra şüphem olmadığı için tekrar test yapmadım dolayısıyla ne kadar sürede düştüğünü de bilmiyorum. ama ilk kimyasal gebelikte değerim 50 ydi ve 5 günde düşmüştü. düşüğün bi ayağı içerde derler belki bebiş geliyordur iki gün sonra tekrar kan testi yaptırın bence hayırlısı </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47905763: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> Ayy insallah <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif" class="smilie" alt=":anneadayı:" title="Anne Adayı :anneadayı:" data-shortname=":anneadayı:"></amp-img></div>

<div class="bbWrapper">Yarin yine kan ver bakalim ikiye katlamismi <blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded47905772 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47905772" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47905772">ecrnnsrn .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Iste bende bu ikilemdeyim beynim yandi dusunmekten </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47905772: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded47905790 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47905790" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47905790">Melegimii bekliyorum .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Canim dusukten sonra 4 haftada falan sifirlaniyor tamamen.yani doktor bana oyle dedi.bende dusuk yapali 25 gun oldu hala sag.kasigimda bi.agri var sende de oluyo mu canim </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47905790: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> Yok canim bende hic agri sizi yok. Dusuk yaptigimi bile anlamamistim zaten.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded47905806 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47905806" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47905806">Lknrokan35 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Yarin yine kan ver bakalim ikiye katlamismi[/QUOTE<br /> <br /> Cuma gunu gelin dedi bakalim gidicem insallah </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47905806: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded47905620 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47905620" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47905620">ecrnnsrn .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> İyi akşamlar kızlar. Ben bundan 19 gün önce düşük yaptım ayın 12 sinde beta hcg 182 ydi. Bundan 1 hafta sonrada birliktelik oldu. 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı. Sabah tekrar test yaptım negatif çıktı. Gittim erken gebelik testi aldım ayni gun yaptım ikinci çizgi çok çoook silik çıktı. Kan verdim 17.81 çıktı. Anlayamadim ben ne oluyor. Değerim mi düşmedi desem ama çok düşüktü ki zaten düşmesi gerekiyordu. Böyle bişey yaşayan var mı acaba ?? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47905620: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> Canim ultrasonla baktirdin mi? Parca kaldimi diye kontrol ediyorlar..</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded47905979 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47905979" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47905979">HNez .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Canim ultrasonla baktirdin mi? Parca kaldimi diye kontrol ediyorlar.. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47905979: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> Evet canim baktirdim. Doktor tertemiz dedi</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded47905806 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47905806" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47905806">Lknrokan35 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Yarin yine kan ver bakalim ikiye katlamismi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47905806: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> Canim senun bi test resmini gordum siyah beyaz gibi onu nasil yaptin</div>

<div class="bbWrapper">Telefonun kendi shoplama ozelligi. İstersen senin testinide yaparim bana foto atarsan <blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded47906105 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47906105" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47906105">ecrnnsrn .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Canim senun bi test resmini gordum siyah beyaz gibi onu nasil yaptin </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47906105: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote></div>

<div class="bbWrapper">Cok ince bi cizgi ben gordum :) ayrica erken gebelik testimi <a href="http://ecrnnsrn" target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/proxy.php?link=http%3A%2F%2Fecrnnsrn&amp;hash=c2ca60d2c2bee59e212048d6783c01f9" rel="nofollow ugc noopener">ecrnnsrn</a></div>

Eklentiler

• IMG_20160831_230610.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 753
<div class="bbWrapper">Allah gonlune gore versin digerkinede cok net bakinca. Belli oluyor <blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded47906556 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47906556" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47906556">ecrnnsrn .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Ayy insallah. Bende gordum ama bu resimde neden cikmamis ki. Evet canim erken gebelik testi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded47906556: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote></div>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…