İlacı kullanıp aynı zamanda doktor yumurta ölçümü yapmıyor mu, testte pozitif gördüm deyince merak ettimBu ay ikinci klomen denememiz. Geçen ay olmadı bugün yumurtlama testinde pozitif gördüm inşallah tutar da bende hayırlısıyla başlarım iğnelere
Yapıyor canım. Perşembe günü yani adetin 11. Günü 23mm bir yumurta var başka da gelişmiş yok dedi. Bende testle takip ediyorum ama o yumurta kistlesti sanırım bu testte gördüğüm başka bir yumurta olabilir yada kistten dolayı pozitif çıktı. Ama kaç gundur ilk kez pozitif oldu. Yarın kontrol var yine bakalım ne diyecek doktor. Yazarım yine buraya inşallah yumurtlamadirİlacı kullanıp aynı zamanda doktor yumurta ölçümü yapmıyor mu, testte pozitif gördüm deyince merak ettim
Kesinlikle haberdar et, benim de daha ilacın 2. Günü femara cumartesi belli olacak yumurta gelişimiYapıyor canım. Perşembe günü yani adetin 11. Günü 23mm bir yumurta var başka da gelişmiş yok dedi. Bende testle takip ediyorum ama o yumurta kistlesti sanırım bu testte gördüğüm başka bir yumurta olabilir yada kistten dolayı pozitif çıktı. Ama kaç gundur ilk kez pozitif oldu. Yarın kontrol var yine bakalım ne diyecek doktor. Yazarım yine buraya inşallah yumurtlamadir
İlk deneme mi hadi inşallah güzel kaliteli sağlıklı yumurtalar olsun ve döllensin inşallahKesinlikle haberdar et, benim de daha ilacın 2. Günü femara cumartesi belli olacak yumurta gelişimi
Yok bu 4. Aslında 3. Desek daha doğru çünkü birinde ilaç kullandım yumurta gelişti ama denemedik iptal oldu rahim çok ince olunca ara verdirmiştiİlk deneme mi hadi inşallah güzel kaliteli sağlıklı yumurtalar olsun ve döllensin inşallah
Maşallah Allah bağışlasınAh kuzum bende diyordum gelsin poposuna poposuna vurcam diyekıyamadım tabii, şimdi 2 yaşında teyzesi ellerinden öper, arada aklıma geliyor gel kız buraya diyorum şakadan vuruyorum poposuna niye bu kadar beklettin bizi diyorum Rabbim Nasib etsin kuzum
Ayy inşallahBu çekildikten hemen sonraki ay çoğu kişi hamile kalıyormuş hadi hayırlısı
Salı değil miydi canım ben öyle hatırlıyorum.Sohrab aklım da dualarım da seninle müsait olunca bizi bilgilendir olur mu inşallah kaliteli ve istediğin şekilde bir yumurta toplama işlemi olur
Pazartesi demedin miSalı değil miydi canım ben öyle hatırlıyorum.
Pazartesi 9:30 demişSalı değil miydi canım ben öyle hatırlıyorum.
Yaa umarım İnşaAllah çoook güzel geçmiştir herşey,Allah tedavisini bebişle sonuçlandırsın amiiiinnPazartesi 9:30 demiş
Ay evet salı günü de kaç tanesi döllendi onu haber vericeklerdi sankiPazartesi 9:30 demiş
Sen nasıl oldun kızz.Ay evet salı günü de kaç tanesi döllendi onu haber vericeklerdi sankihadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun.Kızlar kürtajdan sonra 26. Günüm kanamam yok ama çok katı bir şekilde akıntım var sarımsı renkte kokusuz.Bu durum normal mi? Yoksa bir enfeksiyonun işareti mi acaba bilemedim…
Ama buranın da kötü tarafı doktorum 9 aya kadar aynı olavsk öyle istediğin foktora istediğin zaman gidemezsin kaydın var bilgisayar dan baksalar ne zamn kime gittin görürler muane etmezler birde dolu oluyor kayıtlar birde randevu ya geç kaldın mı afetmwzler 1 ay sonraya verirler eşimin kuzeni randevu yapmıştı 2 saat geç gittik beni içeri almadılar 8 haftaliktim randevu alırken oraya gidince12 haftalık olacsktim malesef geç kalınca almadılar 1 ay sonraya verdiler kısmet 16. Haftaya gitmek oldu. Oyüzden burdarandevular saatleri önemli kaçırdın mi neinGüzel sistemmiş ben beğendim açıkçası. Nedense bizim buranın Sağlık sistemini çok övüp duruyorlardı bu arabence gebelikte kötü randevu bulamıyorsun devlette.Ben acilden giriş yapmıştım kadın doğumcuya çıkarmadılar bütün testleri orada yapmıştım kan sulandırıcı başlanması gerekiyordu.Güya Dr.lar öğrendiğim gün iğne yapmamı söylüyorlar bi arkadaş hiç tanımıyorduk akrabam dedi ve bizi çıkarttı Dr.un yanına ha tanıdık olsa hemen çıkarırlar heryer torpil Ama yine iğne için 3 gün beklemem gerekiyordu tahlil sonucu için.Çook saçma bir sistem pıhtılaşması olan gebelere yardımcı olunmuyor özele gidicen. 55 Euro iyi paraymış TL ye çevirince burada da verilse hiç fena olmazdı hastane masraflarımızı karşılardı hiç olmazsa.
Arife günü gidicem kuzum iyiyim tansiyonum düşüyor biraz sürekli uykum var hiçbir şey yapmıyorum vakit geçiriyorum bir an önce randevu günüm gelse de ne olup bittiğini öğrensemSen nasıl oldun kızz.Ne zaman muayeneye gidiceksin seninde güzel haberlerini duyalım inş.
İnş. hayırlısıyla..Arife günü gidicem kuzum iyiyim tansiyonum düşüyor biraz sürekli uykum var hiçbir şey yapmıyorum vakit geçiriyorum bir an önce randevu günüm gelse de ne olup bittiğini öğrenseminşallah güzel şeyler duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?