Canım adetten hemen sonra deıl mı, yumurtalama gunlerını degerlendırırrsın ilk ay hamıle kalan o kadar cok kısı var ki.. Bu arada 10 gun sonra deiıstırebılırım ancak tarihi, bılgısayrdan giremiyorum bu araSohrab canım yeni regl tarihim 22 Ağustos gerçi rahim filmi çektirecem o yüzden ilişki olmaz sanırım ama olsun burda dursun
Orası öylede ne bilim içinde korku var hem film korkusu hem çıkacak sonuç korkusu vs vs vs deliriyorum sanırım daha hicbirsey olmadanCanım adetten hemen sonra deıl mı, yumurtalama gunlerını degerlendırırrsın ilk ay hamıle kalan o kadar cok kısı var ki.. Bu arada 10 gun sonra deiıstırebılırım ancak tarihi, bılgısayrdan giremiyorum bu ara
Anestezili çektir canım, Hıc riske atma, tüpler kapalı olunca acı cekenler oluyor.. İnş.bu film vesile olsunOrası öylede ne bilim içinde korku var hem film korkusu hem çıkacak sonuç korkusu vs vs vs deliriyorum sanırım daha hicbirsey olmadansıkıntı değil unutmadan yazdım
Bence deOrası öylede ne bilim içinde korku var hem film korkusu hem çıkacak sonuç korkusu vs vs vs deliriyorum sanırım daha hicbirsey olmadansıkıntı değil unutmadan yazdım
Sakın değerlendirmemezlik yapma benim bu gebeliğim film çektirdiğim ay olduOrası öylede ne bilim içinde korku var hem film korkusu hem çıkacak sonuç korkusu vs vs vs deliriyorum sanırım daha hicbirsey olmadansıkıntı değil unutmadan yazdım
Daha almadım gün. evde değilim telefon numarası vs evde kaldı.yer varsa haftaya ctesi düşünüyorum. 11. gün mü ne oluyor canımAnestezili çektir canım, Hıc riske atma, tüpler kapalı olunca acı cekenler oluyor.. İnş.bu film vesile olsunnezaman randevu aldın?
Ya melinda canım düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Çok korkuyorum. Umarım anestezi yapılır. O korkuyla yapamam kiSakın değerlendirmemezlik yapma benim bu gebeliğim film çektirdiğim ay olduBir de Anestezili çektir o zaman hiç korkmana da gerek yok, yeterince stres çekiyoruz bir de onun stresini yükleme kendine,gerçi kızlar söylemiş zaten
Herkese iyi bayramlar
Çok korkuyorum ya inanılmaz korkuyorumBence deSohrab ın dediği gibi anestezili çektir. Benim tecrübem hiç iyi olmadı çünkü. Korkutmak gibi olmasın ama düşük yaparken çektiğim sancılarını aynısını çektim. O günüm zehir oldu. İnşallah sonucu da tertemiz olur
O kadar da kasma kendini. Yumurta gelişimini bile etkiler bak stresÇok korkuyorum ya inanılmaz korkuyorum
İyi bayramlar tatlım.. Tühh yaa ben de bugün soracaktım sana test yapacak mısın diye. Neyse hayırlısı olsun önümüzdeki aya kısmetse..Herkese güzel ve sevdikleriyle mutlu nice bayramlar dilerimbenim kırmızılar yine geldi kızlar sen yine geldin mi dedim, geldim kör misin dedi gelecek ay Nasib kısmet
Daha erken almaya calıssan canım? Adet bitimi hemen? Cunku bi kac gun enfeksıyon olmasın diye antibiyotik kullanıyorsunDaha almadım gün. evde değilim telefon numarası vs evde kaldı.yer varsa haftaya ctesi düşünüyorum. 11. gün mü ne oluyor canım
Canım o zaman sakın anestezisz yapıyoruz derlerse yaptırma, anestezılı ceken bı yerde yaptır, kasılma olur, daha cok acı cekersın.. Valla anestezılı de kolundan damar yolu acısını hissediyorsun sadece o da nasıldır bilirsin,sonra odada gözlerini acıyorsun, mis gibiÇok korkuyorum ya inanılmaz korkuyorum
Hiiiiiiç korkmana gerek yok, uyursun 10dakika bile sürmüyorYa melinda canım düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Çok korkuyorum. Umarım anestezi yapılır. O korkuyla yapamam kiağlayacağım ya arkadaşin eşi 40 kusur yasinda tedavisiz oldu ben kac yaşındayım ve nelerle uğraşıyorum
Evet etkiliyor. masaj yaptırdım rahatladım yarın qksamina regl oldum. İyi dedi doktor hiçbir hastam şikayetçi olmadı enfeksiyon kalmadı dedi. C kollu mu neymiş.insallah canım degerO kadar da kasma kendini. Yumurta gelişimini bile etkiler bak stresnelere dayandık biz, bu da gelip geçecek. İyi bir hastaneyse zaten çok kolay geçecek. Benim gittiğim yer biraz vasattı. Maddi durum sıkıntılı olduğundan ben uygun olanını seçmek zorunda kalmıştım. Bu kadar stres sadece sana zarar, sakin ol. Sonucu güzel olacak inşallah, değer bütün bunlara
C.tesi eve dönüyorum hemen alırım ama işyerinde tek olma ihtimalim var o yüzden ctesi dedim. Duruma bakacağımDaha erken almaya calıssan canım? Adet bitimi hemen? Cunku bi kac gun enfeksıyon olmasın diye antibiyotik kullanıyorsun
Doktor önerdi canım inşallah anestizilidir bilmiyorum hiç c kollu mu ne galibaCanım o zaman sakın anestezisz yapıyoruz derlerse yaptırma, anestezılı ceken bı yerde yaptır, kasılma olur, daha cok acı cekersın.. Valla anestezılı de kolundan damar yolu acısını hissediyorsun sadece o da nasıldır bilirsin,sonra odada gözlerini acıyorsun, mis gibikafası da güzel
Amin inşallah canım sen nasılsın nasılsınHiiiiiiç korkmana gerek yok, uyursun 10dakika bile sürmüyorÖnceden konuş tabi ki anestezi işini
Herkesin sınavı farklı bizim de sınavımız böyleymiş canım, sonu çokkk güzel olacak eminim
Güzel haberlerini alacağımız günler yakında gelecek
Evet c kollu çok rahat ağrısız diyorlar zaten. Hadi güzel geçsin inşallahEvet etkiliyor. masaj yaptırdım rahatladım yarın qksamina regl oldum. İyi dedi doktor hiçbir hastam şikayetçi olmadı enfeksiyon kalmadı dedi. C kollu mu neymiş.insallah canım deger
C.tesi eve dönüyorum hemen alırım ama işyerinde tek olma ihtimalim var o yüzden ctesi dedim. Duruma bakacağım
Doktor önerdi canım inşallah anestizilidir bilmiyorum hiç c kollu mu ne galiba
Amin inşallah canım sen nasılsın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?