Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab canım yeni regl tarihim 22 Ağustos gerçi rahim filmi çektirecem o yüzden ilişki olmaz sanırım ama olsun burda dursun
Canım adetten hemen sonra deıl mı, yumurtalama gunlerını degerlendırırrsın ilk ay hamıle kalan o kadar cok kısı var ki.. Bu arada 10 gun sonra deiıstırebılırım ancak tarihi, bılgısayrdan giremiyorum bu ara

Orası öylede ne bilim içinde korku var hem film korkusu hem çıkacak sonuç korkusu vs vs vs deliriyorum sanırım daha hicbirsey olmadan sıkıntı değil unutmadan yazdım

Orası öylede ne bilim içinde korku var hem film korkusu hem çıkacak sonuç korkusu vs vs vs deliriyorum sanırım daha hicbirsey olmadan sıkıntı değil unutmadan yazdım
Anestezili çektir canım, Hıc riske atma, tüpler kapalı olunca acı cekenler oluyor.. İnş.bu film vesile olsun nezaman randevu aldın?

Bence de Sohrab ın dediği gibi anestezili çektir. Benim tecrübem hiç iyi olmadı çünkü. Korkutmak gibi olmasın ama düşük yaparken çektiğim sancılarını aynısını çektim. O günüm zehir oldu. İnşallah sonucu da tertemiz olur

Sakın değerlendirmemezlik yapma benim bu gebeliğim film çektirdiğim ay oldu Bir de Anestezili çektir o zaman hiç korkmana da gerek yok, yeterince stres çekiyoruz bir de onun stresini yükleme kendine,gerçi kızlar söylemiş zaten

Herkese iyi bayramlar

Anestezili çektir canım, Hıc riske atma, tüpler kapalı olunca acı cekenler oluyor.. İnş.bu film vesile olsun nezaman randevu aldın?
Daha almadım gün. evde değilim telefon numarası vs evde kaldı.yer varsa haftaya ctesi düşünüyorum. 11. gün mü ne oluyor canım

Ya melinda canım düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Çok korkuyorum. Umarım anestezi yapılır. O korkuyla yapamam ki ağlayacağım ya arkadaşin eşi 40 kusur yasinda tedavisiz oldu ben kac yaşındayım ve nelerle uğraşıyorum

Çok korkuyorum ya inanılmaz korkuyorum

O kadar da kasma kendini. Yumurta gelişimini bile etkiler bak stres nelere dayandık biz, bu da gelip geçecek. İyi bir hastaneyse zaten çok kolay geçecek. Benim gittiğim yer biraz vasattı. Maddi durum sıkıntılı olduğundan ben uygun olanını seçmek zorunda kalmıştım. Bu kadar stres sadece sana zarar, sakin ol. Sonucu güzel olacak inşallah, değer bütün bunlara

Herkese güzel ve sevdikleriyle mutlu nice bayramlar dilerim benim kırmızılar yine geldi kızlar sen yine geldin mi dedim, geldim kör misin dedi gelecek ay Nasib kısmet
İyi bayramlar tatlım.. Tühh yaa ben de bugün soracaktım sana test yapacak mısın diye. Neyse hayırlısı olsun önümüzdeki aya kısmetse..

Canım o zaman sakın anestezisz yapıyoruz derlerse yaptırma, anestezılı ceken bı yerde yaptır, kasılma olur, daha cok acı cekersın.. Valla anestezılı de kolundan damar yolu acısını hissediyorsun sadece o da nasıldır bilirsin,sonra odada gözlerini acıyorsun, mis gibi kafası da güzel

Hiiiiiiç korkmana gerek yok, uyursun 10dakika bile sürmüyor Önceden konuş tabi ki anestezi işini
Herkesin sınavı farklı bizim de sınavımız böyleymiş canım, sonu çokkk güzel olacak eminim
Güzel haberlerini alacağımız günler yakında gelecek

Evet etkiliyor. masaj yaptırdım rahatladım yarın qksamina regl oldum. İyi dedi doktor hiçbir hastam şikayetçi olmadı enfeksiyon kalmadı dedi. C kollu mu neymiş.insallah canım deger
Daha erken almaya calıssan canım? Adet bitimi hemen? Cunku bi kac gun enfeksıyon olmasın diye antibiyotik kullanıyorsun
C.tesi eve dönüyorum hemen alırım ama işyerinde tek olma ihtimalim var o yüzden ctesi dedim. Duruma bakacağım
Doktor önerdi canım inşallah anestizilidir bilmiyorum hiç c kollu mu ne galiba
Amin inşallah canım sen nasılsın nasılsın

Evet c kollu çok rahat ağrısız diyorlar zaten. Hadi güzel geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…