- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Amin inşallah canımEvet c kollu çok rahat ağrısız diyorlar zaten. Hadi güzel geçsin inşallah
İyiyim şükür, kontrolleri beklemekle geçiyor zaman, yavaştan birşeyler almaya başladım korkumdan hiçbir şey almaya elim gitmemişti, şükür bugünlere, darısı sana inşallahEvet etkiliyor. masaj yaptırdım rahatladım yarın qksamina regl oldum. İyi dedi doktor hiçbir hastam şikayetçi olmadı enfeksiyon kalmadı dedi. C kollu mu neymiş.insallah canım deger
C.tesi eve dönüyorum hemen alırım ama işyerinde tek olma ihtimalim var o yüzden ctesi dedim. Duruma bakacağım
Doktor önerdi canım inşallah anestizilidir bilmiyorum hiç c kollu mu ne galiba
Amin inşallah canım sen nasılsın nasılsın
Benim bata 5 gün kaldı. Ben artık saldım desem de hala heyecan yapıyorum. Yarın bi erken gebelik testi almak istiyorum. Pazartesi regl günüm. Salı da doktora randevum var zaten. Duruma göre konuşma konuları değişebilirAmin inşallah canımsen naptın
Tatlım merak etme çatlama ağrısı daha çok oluyor birden fazla yumurta olunca ama evet hepsi aynı anda çatlayacak diye bi kaide yok. Benim en son 1 yumurtam vardı solda. Başka gelişmemişti ama çatlamadan sonra kontrole gittiğimde sağda bi tane daha büyüyen yumurta gördü ve ben geç döllenmeyle sağdan hamile kalmıştım. O yüzden ilişkiye devam et bırakma sakınKızlar size birşey soracağım biliyorsunuz ben pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum 22 ve 18 mm ikisi de sağda yumurta vardı bugün doktorun dediği saatte sağ tarafım ciddi ağrıdı bu saate anca geçti ağrı aynı önce çatlama olduğunu hissettiğim gibiydi tek fark öncekinden daha yoğun bariz fazla şeffaf akıntı geldi. Bunu neden anlatıyorum ilk kez kullanınca hiç fikrim yok mm farkı olsa da iksii de aynı mı çatlıyor yoksa diğeri yine biraz gelişip sonra mı çatlayacak ben cumartesi artık memlekete gidelim demiştim ama erken mi olur ki gitmek için
Ben cumartesiye bişey kalmaz artık diye düşünmüştümTatlım merak etme çatlama ağrısı daha çok oluyor birden fazla yumurta olunca ama evet hepsi aynı anda çatlayacak diye bi kaide yok. Benim en son 1 yumurtam vardı solda. Başka gelişmemişti ama çatlamadan sonra kontrole gittiğimde sağda bi tane daha büyüyen yumurta gördü ve ben geç döllenmeyle sağdan hamile kalmıştım. O yüzden ilişkiye devam et bırakma sakın
Kuzum 22 ve 18 yeterli olgunluğa gelmıstir, çatlatma ıgnesı olgunlastırmak ıcın onları, ıkısı birlikte atılacaktır 36 saat sonra.. Hep tüp bebekten örnek gösteriyorum ama, butun yumurtalar aynı boyutta olmuyor, ama 36 saat sonra toplanıyor hepsı.. Mesela 15 16 olmus olsa geriden gelebilirdiKızlar size birşey soracağım biliyorsunuz ben pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum 22 ve 18 mm ikisi de sağda yumurta vardı bugün doktorun dediği saatte sağ tarafım ciddi ağrıdı bu saate anca geçti ağrı aynı önce çatlama olduğunu hissettiğim gibiydi tek fark öncekinden daha yoğun bariz fazla şeffaf akıntı geldi. Bunu neden anlatıyorum ilk kez kullanınca hiç fikrim yok mm farkı olsa da iksii de aynı mı çatlıyor yoksa diğeri yine biraz gelişip sonra mı çatlayacak ben cumartesi artık memlekete gidelim demiştim ama erken mi olur ki gitmek için
Yok ne olacak tabiki başından geçenden örenek vereceksinKuzum 22 ve 18 yeterli olgunluğa gelmıstir, çatlatma ıgnesı olgunlastırmak ıcın onları, ıkısı birlikte atılacaktır 36 saat sonra.. Hep tüp bebekten örnek gösteriyorum ama, butun yumurtalar aynı boyutta olmuyor, ama 36 saat sonra toplanıyor hepsı.. Mesela 15 16 olmus olsa geriden gelebilirdi
İğne etkisi de vardır, şuan vucudunda hcg dolasıyorYok ne olacak tabiki başından geçenden örenek vereceksinbana da çatladı ise ikisi de çatladı gibi geliyor çünkü bugün o akıntı önceki aylara göre daha fazlaydı tabi belli olmaz ama tahmin işte yine de en olmadı memlekette 2 gün daha bir çaresine bakarız dedik artık cidden sıkıldık evden ya
Epey zaman oldu çok şükür 25 haftalık olmuşsun bileİyiyim şükür, kontrolleri beklemekle geçiyor zaman, yavaştan birşeyler almaya başladım korkumdan hiçbir şey almaya elim gitmemişti, şükür bugünlere, darısı sana inşallah
Heyecan hiç yapilmaz mi... Kendimden biliyorum en ufak şeyde acaba diyorumBenim bata 5 gün kaldı. Ben artık saldım desem de hala heyecan yapıyorum. Yarın bi erken gebelik testi almak istiyorum. Pazartesi regl günüm. Salı da doktora randevum var zaten. Duruma göre konuşma konuları değişebiliraslında pıhtılaşma sonuçlarımı ve hsg sonucunu göstermek için gidecektim. Hayırlısı bakalım
Bu arada ben hep dedım bı ormana kacın dıyeYok ne olacak tabiki başından geçenden örenek vereceksinbana da çatladı ise ikisi de çatladı gibi geliyor çünkü bugün o akıntı önceki aylara göre daha fazlaydı tabi belli olmaz ama tahmin işte yine de en olmadı memlekette 2 gün daha bir çaresine bakarız dedik artık cidden sıkıldık evden ya
Normal de çatlıyor diye bir fark olmaz gibi gelmişti aslında ama bakalım şimdilik son doktorluk işimi çatlatma iğnesi de deneyerek bırakıyorum bakalım ne olacakİğne etkisi de vardır, şuan vucudunda hcg dolasıyorinsallah bu catlatma ıgnesı vesıle olur bebıslerıne hatta demıstım oncekınde de keske catlatma vurdursaydın dıye
Ay cidden iş ona varacak gibi cumartesi duramaz kesin gideriz çünküBu arada ben hep dedım bı ormana kacın dıye
Ya da evdekileri bi yere gondermeye calisin, kardesıne soyle artık caya falan gitsinler bı yereAy cidden iş ona varacak gibi cumartesi duramaz kesin gideriz çünkü
Bu kez bizim evimizde fırsat olur gibi zaten çünkü kimse gelir gelmez o iş üstünde olacağımızı düşünmez dikkat çekmeyiz dedikYa da evdekileri bi yere gondermeye calisin, kardesıne soyle artık caya falan gitsinler bı yere
Ooo herşey planlanmışBu kez bizim evimizde fırsat olur gibi zaten çünkü kimse gelir gelmez o iş üstünde olacağımızı düşünmez dikkat çekmeyiz dedikama tam şu bayram günleri mümkün değildi evde kimse var mı diyen bir dolanır
Bu rahat takılmadan önceki son planlı işim bunda da olmadı mola kafama göreOoo herşey planlanmışgelsin minikler
Ben 31. Gün olmuştum ama 40 a kadar normal bence 40 gün sonrası hala yoksa doktorunuza sorarsınız. Üzerinde düşünmemeye çalışın sürekli oldum olacağım diye bekleyip stres olunca da gecikiyorKızlar kürtajdan sonra ilk adeti ne kadar süre sonra oldunuz? Benim 35. Günüm hala adet olmadım olucağıma dair sinyal de hiç yok sanki
Doğru söylüyorsunuz, aslında korundum ama birde hamile olabilir miyim acaba diye içime bi şüphe düştü inşallah değilimdir kürtajdan sonra hiç regl olmadım çünküBen 31. Gün olmuştum ama 40 a kadar normal bence 40 gün sonrası hala yoksa doktorunuza sorarsınız. Üzerinde düşünmemeye çalışın sürekli oldum olacağım diye bekleyip stres olunca da gecikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?