- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Ben de 31. Gündeyim normalde döngüm 28 gündü ama kürtaj sonrası hala adet olmadımKızlar kürtajdan sonra ilk adeti ne kadar süre sonra oldunuz? Benim 35. Günüm hala adet olmadım olucağıma dair sinyal de hiç yok sanki
KesinlikleBen cumartesiye bişey kalmaz artık diye düşünmüştümneyse o günden sonrasına da bir iki gün daha bir çare düşüneyim o zaman ne olur ne olmaz diye
Ama benim hiç piyasada olmayan yumurtam gelişti sonradan kuzum. Sağda gelişen yumurta yok demişti baya aramıştı. Ama sonra sağdan hamile kalmışım ben. Ha dış gebelik oldu sonra o ayrıKuzum 22 ve 18 yeterli olgunluğa gelmıstir, çatlatma ıgnesı olgunlastırmak ıcın onları, ıkısı birlikte atılacaktır 36 saat sonra.. Hep tüp bebekten örnek gösteriyorum ama, butun yumurtalar aynı boyutta olmuyor, ama 36 saat sonra toplanıyor hepsı.. Mesela 15 16 olmus olsa geriden gelebilirdi
Yok yok, sosyalci 18 mm olan acaba sonra mı atılacak dıye sordu.. İkisi de yeterli olgunlukta oldugu ıcın birlikte salıncak dedim..Ama benim hiç piyasada olmayan yumurtam gelişti sonradan kuzum. Sağda gelişen yumurta yok demişti baya aramıştı. Ama sonra sağdan hamile kalmışım ben. Ha dış gebelik oldu sonra o ayrıtabii çok detaylı bilemem ama sadece tecrübemi paylaşıyorum
Anladım kuzumYok yok, sosyalci 18 mm olan acaba sonra mı atılacak dıye sordu.. İkisi de yeterli olgunlukta oldugu ıcın birlikte salıncak dedim..
Kücük olanlar gelebilir geriden tabıkı.. Butun bunlar fasofiso aslında, rabbim ol derse olur..
Ben de sabah adet oldum, bi heyecan sardı beni, doktora şimdi mi yazsam bayram bitince mı bilemedimAnladım kuzumtabii ki öyle ama biz geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyelim
Yaz tabii ki tatlım için içini yemesin günlerceBen de sabah adet oldum, bi heyecan sardı beni, doktora şimdi mi yazsam bayram bitince mı bilemedim
Hemen cevap yazdı, 5 agustosta yapıcakYaz tabii ki tatlım için içini yemesin günlerceilla ki müsait bi zamanda cevap vercektir
Ohh süperrHemen cevap yazdı, 5 agustosta yapıcakcok sukur bu sefer ertelemedi
Ay hadi bakalım inşallah herşey yolunda ilerlerHemen cevap yazdı, 5 agustosta yapıcakcok sukur bu sefer ertelemedi
Histeroskopi mi olcak cnm 5 ağustostaHemen cevap yazdı, 5 agustosta yapıcakcok sukur bu sefer ertelemedi
Benim 20ye 17ydi 1 gün arayla çatlamışlar galiba kuzum bebekler arasında 1 gün var sadece yani günaşırı devam etmek lazım birkaç kere daha en azındanKızlar size birşey soracağım biliyorsunuz ben pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum 22 ve 18 mm ikisi de sağda yumurta vardı bugün doktorun dediği saatte sağ tarafım ciddi ağrıdı bu saate anca geçti ağrı aynı önce çatlama olduğunu hissettiğim gibiydi tek fark öncekinden daha yoğun bariz fazla şeffaf akıntı geldi. Bunu neden anlatıyorum ilk kez kullanınca hiç fikrim yok mm farkı olsa da iksii de aynı mı çatlıyor yoksa diğeri yine biraz gelişip sonra mı çatlayacak ben cumartesi artık memlekete gidelim demiştim ama erken mi olur ki gitmek için
Amin kuzumOhh süperrçok heyecanlı bir süreç bu yaa, rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
İnşallah bebeğimAy hadi bakalım inşallah herşey yolunda ilerlervalla ben bile heyecan yaptım
Evet canım, bagısıklık testi ile birlikteHisteroskopi mi olcak cnm 5 ağustosta
Oh süper ertelemesin artık hepimiz bebişlerini bekliyoruzHemen cevap yazdı, 5 agustosta yapıcakcok sukur bu sefer ertelemedi
Ahh hıc sorma, bi aklı ersin de bütün cektiklerimi anlatıcam onaOh süper ertelemesin artık hepimiz bebişlerini bekliyoruz
Kısmet kuzum ya hayırlı zamanda inşallah zaten bu 3. Deneme oldu daha, 3 ay korunmuştuk, Bi de aşı falan oldum bu süreçte 2 doz. Öyle olunca da üzülmüyorum, aşılarımı olmuş oldum diyorumİyi bayramlar tatlım.. Tühh yaa ben de bugün soracaktım sana test yapacak mısın diye. Neyse hayırlısı olsun önümüzdeki aya kısmetse..
Ben 42 gün sonra oldumKızlar kürtajdan sonra ilk adeti ne kadar süre sonra oldunuz? Benim 35. Günüm hala adet olmadım olucağıma dair sinyal de hiç yok sanki
Ben 42 gün sonra oldum
Birgül77Canım diğer nick deydi, boyle olunca tanıyamıyorum
O zaman hoşgeldin aramızaBirgül77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?