Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesi 2sini de çatlatır diye düşünüyorum kuzu çünkü o güçlü bir iğne diye hatırlıyorum, ben olduğumda doktor 2 yumurta var demişti ve farklı günler vermemişti, sen yine de akıntını takip et tabii ama benim fikrim bu kuzum.

İlk kayıt yaparken isim gözükeceğini bilemedim burdan herşey konuşuluyor o yüzden isim gözüksün istemedim değiştireyim dedim

Yine beni heyecan bastı yaa hiç umudum olmasa da gittim erken gebelik testi aldım. Yarın bata 3 kala yapmayı düşünüyorum
Canım insallh kıp kırmızı iki çizgi görürsün ❤ bende hep relax olcam diyorum, bi bakıyorum tonlarca test yapmışım çok bekledik çok emek verdik artık gelsin bu bebişler ne var sanki ya

Canım insallh kıp kırmızı iki çizgi görürsün ❤ bende hep relax olcam diyorum, bi bakıyorum tonlarca test yapmışım çok bekledik çok emek verdik artık gelsin bu bebişler ne var sanki ya
Evet kuzum yaa inşallah senin bat ne zaman?

3 ağustos canım ❤ 16-17 temmuz yumurtlama gördüm ama, erken yumurtladım. 31 inde falan test yapsam çıkar aslında. Ama cumartesi memelekete gidiyoruz bakalım nasıl olcak.
Tatlım yumurtlamadan 14 gün sonra olmuyor mu senin reglin? 17si yumurtlama olsa 31i bat oluyor o zaman zaten

Tatlım yumurtlamadan 14 gün sonra olmuyor mu senin reglin? 17si yumurtlama olsa 31i bat oluyor o zaman zaten
Kuzum 30- 31 günde bir regl oluyorum ben. Normalde adetin 16. Günü falan yumurtlama oluyordu. Bu ay 14. Gün oldu. Belki dediğin gibi 31 temmuzda regl olurum yumurtlamaya göre . Ya da insallh olmam Döngüler möngüler ıyice karıştı valla. Dış gebelik öncesinde kürtaj.

Evet haklısın. Inşallah olmaz tabii temennimiz o ben birazdan yapmayı düşünüyorum testi. Bu kadar sabırsız olur mu insan yaa? Okudum da içinde günün her saati yapılabilir yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…