Çatlatma iğnesi 2sini de çatlatır diye düşünüyorum kuzu çünkü o güçlü bir iğne diye hatırlıyorum, ben olduğumda doktor 2 yumurta var demişti ve farklı günler vermemişti, sen yine de akıntını takip et tabii ama benim fikrim bu kuzum.Kızlar size birşey soracağım biliyorsunuz ben pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum 22 ve 18 mm ikisi de sağda yumurta vardı bugün doktorun dediği saatte sağ tarafım ciddi ağrıdı bu saate anca geçti ağrı aynı önce çatlama olduğunu hissettiğim gibiydi tek fark öncekinden daha yoğun bariz fazla şeffaf akıntı geldi. Bunu neden anlatıyorum ilk kez kullanınca hiç fikrim yok mm farkı olsa da iksii de aynı mı çatlıyor yoksa diğeri yine biraz gelişip sonra mı çatlayacak ben cumartesi artık memlekete gidelim demiştim ama erken mi olur ki gitmek için
Yok kız vardım ben bat 18 di erken geldi galiba dedin yaO zaman hoşgeldin aramızailk kez tanısıyoruz
O zaman sen birgül deil brgl77 sinYok kız vardım ben bat 18 di erken geldi galiba dedin ya
Ayyy evetttO zaman sen birgül deil brgl77 sin
Herşey güzel olsun kuzumAy hadi bakalım inşallah herşey yolunda ilerlervalla ben bile heyecan yaptım
Vallahı sen dedın şimdi, brgl77 diye tanıyordum ben seniAyyy evetttallahtan işim gözüksün istemedim
İşte brgl yinede belli değildi ben direk isim yazdımVallahı sen dedın şimdi, brgl77 diye tanıyordum ben seni
Neyse aramızdaİşte brgl yinede belli değildi ben direk isim yazdımayy aman siz görün bişey olmaz
Hadi hayırlısı her ay aynı stresi yaşıyoruzYine beni heyecan bastı yaahiç umudum olmasa da gittim erken gebelik testi aldım. Yarın bata 3 kala yapmayı düşünüyorum
Yaşadığım kayıplar ve geçirdiğim yıpratıcı süreçlerden sonra Batı bile takip etmicem artık sallamicam diyorum. Gün yaklaştıkça yine basıyor heyecan stresHadi hayırlısı her ay aynı stresi yaşıyoruz
Allah bidaha yaşatmasın inşallah sağlıklı gebelik nasip etsin hepimizeYaşadığım kayıplar ve geçirdiğim yıpratıcı süreçlerden sonra Batı bile takip etmicem artık sallamicam diyorum. Gün yaklaştıkça yine basıyor heyecan stres
Canım insallh kıp kırmızı iki çizgi görürsün ❤ bende hep relax olcam diyorum, bi bakıyorum tonlarca test yapmışımYine beni heyecan bastı yaahiç umudum olmasa da gittim erken gebelik testi aldım. Yarın bata 3 kala yapmayı düşünüyorum
Evet kuzum yaa inşallahCanım insallh kıp kırmızı iki çizgi görürsün ❤ bende hep relax olcam diyorum, bi bakıyorum tonlarca test yapmışımçok bekledik çok emek verdik artık gelsin bu bebişler ne var sanki ya
3 ağustos canım ❤ 16-17 temmuz yumurtlama gördüm ama, erken yumurtladım. 31 inde falan test yapsam çıkar aslında. Ama cumartesi memelekete gidiyoruz bakalım nasıl olcak.Evet kuzum yaa inşallahsenin bat ne zaman?
Normalde döngünüz nasıldır kaç günde bir olursunuzBen 42 gün sonra oldum
Tatlım yumurtlamadan 14 gün sonra olmuyor mu senin reglin? 17si yumurtlama olsa 31i bat oluyor o zaman zaten3 ağustos canım ❤ 16-17 temmuz yumurtlama gördüm ama, erken yumurtladım. 31 inde falan test yapsam çıkar aslında. Ama cumartesi memelekete gidiyoruz bakalım nasıl olcak.
Kuzum 30- 31 günde bir regl oluyorum ben. Normalde adetin 16. Günü falan yumurtlama oluyordu. Bu ay 14. Gün oldu. Belki dediğin gibi 31 temmuzda regl olurum yumurtlamaya göre . Ya da insallh olmamTatlım yumurtlamadan 14 gün sonra olmuyor mu senin reglin? 17si yumurtlama olsa 31i bat oluyor o zaman zaten
Evet haklısın. Inşallah olmaz tabii temennimiz oKuzum 30- 31 günde bir regl oluyorum ben. Normalde adetin 16. Günü falan yumurtlama oluyordu. Bu ay 14. Gün oldu. Belki dediğin gibi 31 temmuzda regl olurum yumurtlamaya göre . Ya da insallh olmamDöngüler möngüler ıyice karıştı valla. Dış gebelik öncesinde kürtaj.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?