Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tahmin canim baska neden bulamadilar.deneyin surekli dediler.yine olabilirmis o ayni yumurtanin kalitelisine denk gelirse iste.. bakalim gorucez bende bekliorum nolucak bakalim
Benım kalitelı cıktı fakat düşük oldu buyuk ihtimal kromozomdan oldu kalitede yetmıyo sanırım:/

Benımde 30 canım. Aynen aynen dediğim gbi hiç tutmayanların daha kotu onların rahıme falan cizik atıyolar rahımın alıcılıgını arttrmak için falan. Bu arada benımde ilk denememde haftası ile uyumluydu benımde bebegım kalbı yavas attı gelışımı normaldi. Benım düşükten 2 hafta sonra yumurtlamam oldu ama cok anormaldi cok akıntım oldu kasıklarım cok agrıdı fakat degerlendıremedim korktum emfeksıyon falan olur dıye daha guzel yumurta cıkartıyomuş vucut 3 ay falan bakalım canım

Kizlar bişey sorucam kürtaj olalı 9 gün oldu ve kanamam hala kesilmedi normal mi bu

Bende 15 ocakta kürtaj oldum ve iki gün önce o kadar çok hissettim ki akıntım oldu kasık ağrısı gibi galiba yumurtlama oluştu fakat bende değerlendiremedim bir de sağlık çalışanıyım aşı olduk ikinci dozu da olduktan sonra hastalanınca gideceğim iki adet geçsin diye... bence vücudumuz temizlenmiştir normal bile olabiliriz belkide benim hiç yumurtlama zamanı bu kadar akıntım olmaz hissetmezdim ilginç geldi

Kuzum bende 15 ocakta düşük yaptım pazartesi gunu benımde cok fena oldu oldu dediğin gbi hiç boyle yogun hissetmemiştim 2 hafta sonra adet olurum diye düşünüyorum bakalım. Aşı olunca 2 ay tedavıye ara verdırıyorlar evet. İnşallah kuzum ya temizlensede artık bebegımızı kucagımza alsak

Benım kalitelı cıktı fakat düşük oldu buyuk ihtimal kromozomdan oldu kalitede yetmıyo sanırım:/
kalitesiz yumurta veya sprem kromozom bozukluguna yol acio demisti doktor canim.arkaslarimda var dusukler yapan saglikli bebek de dogurdular bisey yapmadan.insallah bende kaliteli olana denk gelmisimdir diye umut ediyorum

kalitesiz yumurta veya sprem kromozom bozukluguna yol acio demisti doktor canim.arkaslarimda var dusukler yapan saglikli bebek de dogurdular bisey yapmadan.insallah bende kaliteli olana denk gelmisimdir diye umut ediyorum
Bana doktorum döllenme esnasinda olan bişey kromozom bozukluğu yumurta yada spermle alakası yok dedi

Benim biraz hafifledi ama adetliyken ufak ufak parçalar geliyoya öyle parçalar geliyo korkuyorum ya
İstersen bi doktoruna sor cnm ama bence normal benim ilk 3 ay her adetimde geldi hala bile gelir. Ben kiizmi kaybetmeden once de gelirdi ondan biraz daha fazla geliyor hala

Bana doktorum döllenme esnasinda olan bişey kromozom bozukluğu yumurta yada spermle alakası yok dedi
Evet benım boyle oldu cıkan spermde yumurtada kalitelıydı neden boyle oldu anlayamadık genelde kalitelı olunca kromozom bozuklugu olmaz ama bazen döllenme esnasındada problem olabılıyo denıldı

İstersen bi doktoruna sor cnm ama bence normal benim ilk 3 ay her adetimde geldi hala bile gelir. Ben kiizmi kaybetmeden once de gelirdi ondan biraz daha fazla geliyor hala
Ben korkuyorum ama ya bide ilk başlarda baya bı geldi kürtajdan öncede çok geldi sonrada çok geldi şimdi biraz hafifledi ama adet kanaması kadar geliyo durmuyo yani

Evet benım boyle oldu cıkan spermde yumurtada kalitelıydı neden boyle oldu anlayamadık genelde kalitelı olunca kromozom bozuklugu olmaz ama bazen döllenme esnasındada problem olabılıyo denıldı
Ben arastirmistim biraz cnm bende kist var ya acaba kalitesiz yumurta mi diye ama dollenme esnasinda olan sıkıntı ymis

Ben korkuyorum ama ya bide ilk başlarda baya bı geldi kürtajdan öncede çok geldi sonrada çok geldi şimdi biraz hafifledi ama adet kanaması kadar geliyo durmuyo yani
Doktoruna msj at cnm istersen rahat edemiyorsan

Kizlar bişey sorucam kürtaj olalı 9 gün oldu ve kanamam hala kesilmedi normal mi bu
Benimde 7 gün oldu ama azaldı canım, annem 2 3 hafta devam edebilir dedi. Kontrole çağırdı mı doktor seni canım, beni çağırmıştı ama gideceğim bakalım.. Bende merak ediyorum ne kadar devam edecek acaba diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…