evet canim.telefon programindan ovulasyon takibi yapiyordum 5gun oncesi korunmasiz iliskim oldu hic beklemiyordum.sanirim erken yumurtalamisimhayırlı olsun canım çok sevindim inş sağlıklı ilerler normal mi hamile kaldın
Benım kalitelı cıktı fakat düşük oldu buyuk ihtimal kromozomdan oldu kalitede yetmıyo sanırım:/tahmin canim baska neden bulamadilar.deneyin surekli dediler.yine olabilirmis o ayni yumurtanin kalitelisine denk gelirse iste.. bakalim gorucez bende bekliorum nolucak bakalim
Benımde 30 canım. Aynen aynen dediğim gbi hiç tutmayanların daha kotu onların rahıme falan cizik atıyolar rahımın alıcılıgını arttrmak için falan. Bu arada benımde ilk denememde haftası ile uyumluydu benımde bebegım kalbı yavas attı gelışımı normaldi. Benım düşükten 2 hafta sonra yumurtlamam oldu ama cok anormaldi cok akıntım oldu kasıklarım cok agrıdı fakat degerlendıremedim korktum emfeksıyon falan olur dıye daha guzel yumurta cıkartıyomuş vucut 3 ay falan bakalım canım30 Canım benim 6 senedir evliyiz ilk tüp bebek deneyimimdi... senin kaçtı canım? aslında hamile kalabiliyoruz bu çok güzel birşey benim iki arkadaşım daha yaptırdı onların hiç tutmadı sebepsiz o daha kötü sanırım biz hamile kalabiliyoruz ve benim kese oluştu haftası ile uyumluydu sadece gelişimi durmuş dedi doktor bir de kürtajdan sonra vücut temizleniyormuş normal bile kalabiliriz belki
Normal cnm benim ilk 10 15 gün baya gelmişti 1 aya yakın da ara ara geldiKizlar bişey sorucam kürtaj olalı 9 gün oldu ve kanamam hala kesilmedi normal mi bu
Normal cnm benim ilk 10 15 gün baya gelmişti 1 aya yakın da ara ara geldi
Bende 15 ocakta kürtaj oldum ve iki gün önce o kadar çok hissettim ki akıntım oldu kasık ağrısı gibi galiba yumurtlama oluştu fakat bende değerlendiremedim bir de sağlık çalışanıyım aşı olduk ikinci dozu da olduktan sonra hastalanınca gideceğim iki adet geçsin diye... bence vücudumuz temizlenmiştir normal bile olabiliriz belkide benim hiç yumurtlama zamanı bu kadar akıntım olmaz hissetmezdim ilginç geldiBenımde 30 canım. Aynen aynen dediğim gbi hiç tutmayanların daha kotu onların rahıme falan cizik atıyolar rahımın alıcılıgını arttrmak için falan. Bu arada benımde ilk denememde haftası ile uyumluydu benımde bebegım kalbı yavas attı gelışımı normaldi. Benım düşükten 2 hafta sonra yumurtlamam oldu ama cok anormaldi cok akıntım oldu kasıklarım cok agrıdı fakat degerlendıremedim korktum emfeksıyon falan olur dıye daha guzel yumurta cıkartıyomuş vucut 3 ay falan bakalım canım
Kuzum bende 15 ocakta düşük yaptım pazartesi gunu benımde cok fena oldu oldu dediğin gbi hiç boyle yogun hissetmemiştim 2 hafta sonra adet olurum diye düşünüyorum bakalım. Aşı olunca 2 ay tedavıye ara verdırıyorlar evet. İnşallah kuzum ya temizlensede artık bebegımızı kucagımza alsakBende 15 ocakta kürtaj oldum ve iki gün önce o kadar çok hissettim ki akıntım oldu kasık ağrısı gibi galiba yumurtlama oluştu fakat bende değerlendiremedim bir de sağlık çalışanıyım aşı olduk ikinci dozu da olduktan sonra hastalanınca gideceğim iki adet geçsin diye... bence vücudumuz temizlenmiştir normal bile olabiliriz belkide benim hiç yumurtlama zamanı bu kadar akıntım olmaz hissetmezdim ilginç geldi
kalitesiz yumurta veya sprem kromozom bozukluguna yol acio demisti doktor canim.arkaslarimda var dusukler yapan saglikli bebek de dogurdular bisey yapmadan.insallah bende kaliteli olana denk gelmisimdir diye umut ediyorumBenım kalitelı cıktı fakat düşük oldu buyuk ihtimal kromozomdan oldu kalitede yetmıyo sanırım:/
Bana doktorum döllenme esnasinda olan bişey kromozom bozukluğu yumurta yada spermle alakası yok dedikalitesiz yumurta veya sprem kromozom bozukluguna yol acio demisti doktor canim.arkaslarimda var dusukler yapan saglikli bebek de dogurdular bisey yapmadan.insallah bende kaliteli olana denk gelmisimdir diye umut ediyorum
İstersen bi doktoruna sor cnm ama bence normal benim ilk 3 ay her adetimde geldi hala bile gelir. Ben kiizmi kaybetmeden once de gelirdi ondan biraz daha fazla geliyor halaBenim biraz hafifledi ama adetliyken ufak ufak parçalar geliyoya öyle parçalar geliyo korkuyorum ya
Evet benım boyle oldu cıkan spermde yumurtada kalitelıydı neden boyle oldu anlayamadık genelde kalitelı olunca kromozom bozuklugu olmaz ama bazen döllenme esnasındada problem olabılıyo denıldıBana doktorum döllenme esnasinda olan bişey kromozom bozukluğu yumurta yada spermle alakası yok dedi
Ben korkuyorum ama ya bide ilk başlarda baya bı geldi kürtajdan öncede çok geldi sonrada çok geldi şimdi biraz hafifledi ama adet kanaması kadar geliyo durmuyo yaniİstersen bi doktoruna sor cnm ama bence normal benim ilk 3 ay her adetimde geldi hala bile gelir. Ben kiizmi kaybetmeden once de gelirdi ondan biraz daha fazla geliyor hala
İlac verdi mi DoktorunuzBen korkuyorum ama ya bide ilk başlarda baya bı geldi kürtajdan öncede çok geldi sonrada çok geldi şimdi biraz hafifledi ama adet kanaması kadar geliyo durmuyo yani
Ben arastirmistim biraz cnm bende kist var ya acaba kalitesiz yumurta mi diye ama dollenme esnasinda olan sıkıntı ymisEvet benım boyle oldu cıkan spermde yumurtada kalitelıydı neden boyle oldu anlayamadık genelde kalitelı olunca kromozom bozuklugu olmaz ama bazen döllenme esnasındada problem olabılıyo denıldı
Doktoruna msj at cnm istersen rahat edemiyorsanBen korkuyorum ama ya bide ilk başlarda baya bı geldi kürtajdan öncede çok geldi sonrada çok geldi şimdi biraz hafifledi ama adet kanaması kadar geliyo durmuyo yani
Cikolata kisti mi canımBen arastirmistim biraz cnm bende kist var ya acaba kalitesiz yumurta mi diye ama dollenme esnasinda olan sıkıntı ymis
Stresten oluyordur canım üzülme,
Evet cnm malesefCikolata kisti mi canım
Benimde 7 gün oldu ama azaldı canım, annem 2 3 hafta devam edebilir dedi. Kontrole çağırdı mı doktor seni canım, beni çağırmıştı ama gideceğim bakalım.. Bende merak ediyorum ne kadar devam edecek acaba diye..Kizlar bişey sorucam kürtaj olalı 9 gün oldu ve kanamam hala kesilmedi normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?