Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben korkuyorum ama ya bide ilk başlarda baya bı geldi kürtajdan öncede çok geldi sonrada çok geldi şimdi biraz hafifledi ama adet kanaması kadar geliyo durmuyo yani
Eğer sürekli ve çoksa kesinlikle şuan doktora git canım geçirme.

Patoloji sonucum çıkmadan gelme dedi

Evet var hatta birazdan icicem
Metileri bana 3 gunluk sabah aksam ogle verdı.. Ilacı 3 gun kullandım 4.gun aksam uzerı Bı anda kan bosaldı.. Doktoru aradım hemen, hemen Metiler al dedı gece ve sabah toplam 3 ılac daha ıctım boylece.. Kanamayı kesmesi lazım.. Cok etkılı o

Metiler kanamayı mı kesıyo canım?

Evet, hemen kesti.. Su gıbı kan bosaldı Bı anda, doktor hemen iç dedi
Kuzum düşükten yani kanamadan bikaç gün sonra ikinci gittiğim doktor verdi bana o ilacı ama benim zaten lekelenme şeklindeydi. Rahim kasıcı olduğundan içerde kalanları sökmesi amacıyla vermişti bana onu. O yüzden mi sökülmedi benim kanama o zaman acaba? Şimdi bu reglimde ondan mı böyle deli gibi kanamam oldu? Ben şok

İçerde kalanları sokmesı ıcın mı? Şuan ben de şaşırdım..
İlacla dusuk yaptıgım ıcın kanamam cok oldu haliyle, metıler ve estrofem verdı kanamayı azaltısın rahım toparlasın diye.. Dedıgım gıbı 3 gun kullanacaksın dedı Metileri, bıtınce ılac, etkısı gecınce kan bosaldı, ekım ayagım titredi.. Hemen aradım doktoru saat 5 cıvarıydı aksam uzerı, hemen ıc dedı gece 1 de ıctım Bı de ertesı sabah 8 de, yanı toplamda 4 gun kullanmıs oldum

Şimdi baktım, senın doktorun da dogru kullanım vermıs, benımkı de adamına göre mi davranıyor bu ılac yanı

Eklentiler

• Screenshot_20210203_210052_com.android.chrome.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 20
Benim 3 tane ilacım var biri femara gibi bişey olması lazım digeride l harfiyle başlıyor ama tam hatırlamıyorum bı tanesi metiler hatta bugün metro diye okumuştum yanlışlıkla

bende ikinci tupbebek de dusuk yasadim onun da sebebini bulamamislardi... peki senin dusugun sebebini bulabildiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…