Eğer sürekli ve çoksa kesinlikle şuan doktora git canım geçirme.Ben korkuyorum ama ya bide ilk başlarda baya bı geldi kürtajdan öncede çok geldi sonrada çok geldi şimdi biraz hafifledi ama adet kanaması kadar geliyo durmuyo yani
Evet verdi kullanıyorum suanİlac verdi mi Doktorunuz
Doktorun numarası yok bağlanmak için iki saat bekliyorumDoktoruna msj at cnm istersen rahat edemiyorsan
Patoloji sonucum çıkmadan gelme dediBenimde 7 gün oldu ama azaldı canım, annem 2 3 hafta devam edebilir dedi. Kontrole çağırdı mı doktor seni canım, beni çağırmıştı ama gideceğim bakalım.. Bende merak ediyorum ne kadar devam edecek acaba diye..
Metiler diye bi ilac verdi mi?Evet verdi kullanıyorum suan
Valla şuan öyle ilk kürtajdan sonra odaya aldiklarindada çok fazla kanamam oldu baya baya fazlaydoEğer sürekli ve çoksa kesinlikle şuan doktora git canım geçirme.
Evet var hatta birazdan icicemMetiler diye bi ilac verdi mi?
O ilaçta yapıyo. Benım kanamam bitmişti 3 gun içtim yeniden azda olsa başlamıştı. Kaç gun oldu kürtaj olalı?Evet var hatta birazdan icicem
Metileri bana 3 gunluk sabah aksam ogle verdı.. Ilacı 3 gun kullandım 4.gun aksam uzerı Bı anda kan bosaldı.. Doktoru aradım hemen, hemen Metiler al dedı gece ve sabah toplam 3 ılac daha ıctım boylece.. Kanamayı kesmesi lazım.. Cok etkılı oEvet var hatta birazdan icicem
Metiler kanamayı mı kesıyo canım?Metileri bana 3 gunluk sabah aksam ogle verdı.. Ilacı 3 gun kullandım 4.gun aksam uzerı Bı anda kan bosaldı.. Doktoru aradım hemen, hemen Metiler al dedı gece ve sabah toplam 3 ılac daha ıctım boylece.. Kanamayı kesmesi lazım.. Cok etkılı o
Evet, hemen kesti.. Su gıbı kan bosaldı Bı anda, doktor hemen iç dediMetiler kanamayı mı kesıyo canım?
Kuzum düşükten yani kanamadan bikaç gün sonra ikinci gittiğim doktor verdi bana o ilacı ama benim zaten lekelenme şeklindeydi. Rahim kasıcı olduğundan içerde kalanları sökmesi amacıyla vermişti bana onu. O yüzden mi sökülmedi benim kanama o zaman acaba? Şimdi bu reglimde ondan mı böyle deli gibi kanamam oldu? Ben şokEvet, hemen kesti.. Su gıbı kan bosaldı Bı anda, doktor hemen iç dedi
İçerde kalanları sokmesı ıcın mı?Kuzum düşükten yani kanamadan bikaç gün sonra ikinci gittiğim doktor verdi bana o ilacı ama benim zaten lekelenme şeklindeydi. Rahim kasıcı olduğundan içerde kalanları sökmesi amacıyla vermişti bana onu. O yüzden mi sökülmedi benim kanama o zaman acaba? Şimdi bu reglimde ondan mı böyle deli gibi kanamam oldu? Ben şok
Şimdi baktım, senın doktorun da dogru kullanım vermıs, benımkı deKuzum düşükten yani kanamadan bikaç gün sonra ikinci gittiğim doktor verdi bana o ilacı ama benim zaten lekelenme şeklindeydi. Rahim kasıcı olduğundan içerde kalanları sökmesi amacıyla vermişti bana onu. O yüzden mi sökülmedi benim kanama o zaman acaba? Şimdi bu reglimde ondan mı böyle deli gibi kanamam oldu? Ben şok
Bugün 9 gün oluyoO ilaçta yapıyo. Benım kanamam bitmişti 3 gun içtim yeniden azda olsa başlamıştı. Kaç gun oldu kürtaj olalı?
Benim 3 tane ilacım var biri femara gibi bişey olması lazım digeride l harfiyle başlıyor ama tam hatırlamıyorum bı tanesi metiler hatta bugün metro diye okumuştum yanlışlıklaMetileri bana 3 gunluk sabah aksam ogle verdı.. Ilacı 3 gun kullandım 4.gun aksam uzerı Bı anda kan bosaldı.. Doktoru aradım hemen, hemen Metiler al dedı gece ve sabah toplam 3 ılac daha ıctım boylece.. Kanamayı kesmesi lazım.. Cok etkılı o
Aaa benımde kanamam gecmişti aslında vardı ama az içerde parca gordüğü için rahımı kastırıp atması için verdi sanıyodumEvet, hemen kesti.. Su gıbı kan bosaldı Bı anda, doktor hemen iç dedi
Ben evde düşük yaptım 17. Gun yumurtladım, yumurtladgm gün kanamamda bitti. Öncesındede kanamam vardı ama kahve olmuştu son 1 haftaBugün 9 gün oluyo
bende ikinci tupbebek de dusuk yasadim onun da sebebini bulamamislardi... peki senin dusugun sebebini bulabildiler mi?Benım 5aa idi canım embrıyolog gelip gebesınız %70 dedi zaten 5aa olacagıda belliydı yumurtam kalitelı spermde kalitelı cıktı ( tüp bebekte cıkan yumurtalarl gorebılıyolar degerlendırıyolar) ama düşük oldu 9. Haftada. Yani kalitelı olunca evet gebelık getrıyo fakat keomozom yapısı belli olmadgı için düşük oluyo malesef ki. Banada doktorun pgt onerdı canım embrıyoların genetık kontrolu yani. Doktorumda soyle bi açıklama yaptı eger pgt yapılırsa embrıyonun saglam oldgnu goruruz düşüğün sebebını başka yerde ararız pgt embrıyo kromozomdan düşmez. Yeni nesil pgt yani ngs dıyorlar yanılma şansı %5 falanmış. Yıne embrıyoya zarar gelmesi cok cok düşük ihtimalmiş eger iyi bir embrıyologsa dış kabugundan alıyolarmış, dondurma cözme ihtimalindede bozulma vardı benım hiç boz
Banada içerde pıhtı gordugu için vermişti kuzum hatta verınce kanamam arttı benımdeŞimdi baktım, senın doktorun da dogru kullanım vermıs, benımkı deadamına göre mi davranıyor bu ılac yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?