İlki hiç tutmadı mı? Yok canım sebebini bulamadılar büyük ihtimal saglıksız bebek kromzomu bozuktu dedıler bi de bagısıklıktan şüphelendi. Senın buldular mı?bende ikinci tupbebek de dusuk yasadim onun da sebebini bulamamislardi... peki senin dusugun sebebini bulabildiler mi?
Tamamlanmayan dusuklerde de verilir yazıyor, cok amacı bir ilaçmısBanada içerde pıhtı gordugu için vermişti kuzum hatta verınce kanamam arttı benımde
benim sadece 2.tuttu o da dusukle sonlandi. birkac ay once yine tupbebek tedavisine basladim 5AA kaliteli 2 embriyo trasnferim oldu onlarda tutmadi. simdi dondurulmuslarim var. kontrol altindayim,troidim ayni sayida ilerleyince dondurulmuslari transfer yapacaklar. dusuk sonrasi yapilan tahlillerde de hersey normal cikti o yuzden bir aciklama yapamadilar...İlki hiç tutmadı mı? Yok canım sebebini bulamadılar büyük ihtimal saglıksız bebek kromzomu bozuktu dedıler bi de bagısıklıktan şüphelendi. Senın buldular mı?
İki zıt etkiyi göstermesi çok ilginç. Neye niyet edersen öyle oluyorŞimdi baktım, senın doktorun da dogru kullanım vermıs, benımkı deadamına göre mi davranıyor bu ılac yanı
Düşükten sonra hangi tahlilleri yaptılar? Sorun ne canım tüp bebek yaptınız? 5aa kalitelı embrıyolar hiç tutmadıysa rahıme cizik atıyomuş doktorlar rahımın alıcılığını arttrmak içinbenim sadece 2.tuttu o da dusukle sonlandi. birkac ay once yine tupbebek tedavisine basladim 5AA kaliteli 2 embriyo trasnferim oldu onlarda tutmadi. simdi dondurulmuslarim var. kontrol altindayim,troidim ayni sayida ilerleyince dondurulmuslari transfer yapacaklar. dusuk sonrasi yapilan tahlillerde de hersey normal cikti o yuzden bir aciklama yapamadilar...
Normal canım. Düşüğüde doğum gibi sayıyorlar. Düşükten sonrada kırk gün loğusa sayılıyorsun. Benim ilk düşüğümde yedi gün kanamam olmuştu. İkinci düşüğümde 35 günde zor temizlendim. On gün sonra tekrar kanama oldum onu adet saydım.Kizlar bişey sorucam kürtaj olalı 9 gün oldu ve kanamam hala kesilmedi normal mi bu
hic hatirlamiyorumDüşükten sonra hangi tahlilleri yaptılar? Sorun ne canım tüp bebek yaptınız? 5aa kalitelı embrıyolar hiç tutmadıysa rahıme cizik atıyomuş doktorlar rahımın alıcılığını arttrmak için
Aynı sorun bendede varKızlar düşük sonrası saclarınızda dökulme oldu mu?hayatımda hiç boyle sacımın dokuldgnu gormedım kel kalıcam sacıma dokunmaya korkuyorum avuc içim sac oluyo doğum sonrası duymuştum ama düşükte hiç bılmıyorum
Allah Allah, yani ekstra Bi durum var neden uyarmamış seni şu olursa şöyle yap bu olursa mutlaka gel falan diye, pataloji sonucu ne zaman çıkar kim bilir yazık değil mi çok kan kaybedersen hadi nolacak.Patoloji sonucum çıkmadan gelme dedi
Allah yardımcın olsun canım, inşallah tutunur bebişlerin, sağlıkla kavuşursun, zor süreçler, rabbim oldursun en güzeliylebenim sadece 2.tuttu o da dusukle sonlandi. birkac ay once yine tupbebek tedavisine basladim 5AA kaliteli 2 embriyo trasnferim oldu onlarda tutmadi. simdi dondurulmuslarim var. kontrol altindayim,troidim ayni sayida ilerleyince dondurulmuslari transfer yapacaklar. dusuk sonrasi yapilan tahlillerde de hersey normal cikti o yuzden bir aciklama yapamadilar...
Allah kolaylaştırsın canım, Bi sebebi vardır da işte bilemiyorlar, bulamıyorlar, dua edeceğim sana arkadaşım. Rabbim kucağını doldursun, Allahtan iste olacağına inanhic hatirlamiyorumuzerinden 8-9 sene gecti... cocuk sahibi olamamamizda tibbi olarak bir engel-sorun bulunamadi, o yuzden tirodim 2.25 ise 2 nin altina dusurmek lazim dediler onu da dusurduler yine bir fark olmadi. ben Amerika da yasiyorum en son yapilan tedaviden sonra cizik attirma olsun, bagisiklik serumu taktirma vs hepsini tek tek doktoruma sonrdum yapilan arastirmalari baz aldiklarini ve onlarin bir avantaj saglamadini soyledi. onceki tupbebekleri ise yazin Tr ye gittigimde Ist Memorial da yaptirmistim orda da bir sorun vs bulamadilar. Benim de imtihanim bu diyerek yoluma devam ediyorum :)
Allah razi olsun canim cok guzel bir kalbin var :) aynen tibbi olarak ne kadar sebebi yok deselerde hic birsey sebepsiz degil... Rabbim tum isteyenlere ennn hayirlisiyla nasip etsin inshallahAllah kolaylaştırsın canım, Bi sebebi vardır da işte bilemiyorlar, bulamıyorlar, dua edeceğim sana arkadaşım. Rabbim kucağını doldursun, Allahtan iste olacağına inan
Merhaba sonuçlar kaç günde çıktı eşime ve bana kromozom testi yapılacak çok uzun sürer mi acabaEki Görüntüle 2775663
Kızlar bende 18 Aralık’ta düşük yapmıştm
Buradaki arkadaşların etkisiyle 11 Ocak’ta genetiğe test verdim
Sonuçlarım bu şekilde
11 Ocak’ta kan testi vermiştik dün gittiğimde sonuçlar çıkmıştıMerhaba sonuçlar kaç günde çıktı eşime ve bana kromozom testi yapılacak çok uzun sürer mi acaba
Yarın gıdıcem cnm, yumurta takıbı su anda henuzSohrab ne durumda cnm tedavi gittin mi yakın zamanda doktoruna
Troidide 2.5 altı aslında normal sayıyolar ama demekki ekstra düşürmek istedıler emın olmak için. Evet benım doktorumda bagısıklıkta sorun varsa biraz zor bi tedavı demişti yanı tam olarak bi tedavısı yokmuş. Amerıkanın tüp bebek merkezleri cok iyimiş, mutlaka guzel saglıklı embrıyo bulunurhic hatirlamiyorumuzerinden 8-9 sene gecti... cocuk sahibi olamamamizda tibbi olarak bir engel-sorun bulunamadi, o yuzden tirodim 2.25 ise 2 nin altina dusurmek lazim dediler onu da dusurduler yine bir fark olmadi. ben Amerika da yasiyorum en son yapilan tedaviden sonra cizik attirma olsun, bagisiklik serumu taktirma vs hepsini tek tek doktoruma sonrdum yapilan arastirmalari baz aldiklarini ve onlarin bir avantaj saglamadini soyledi. onceki tupbebekleri ise yazin Tr ye gittigimde Ist Memorial da yaptirmistim orda da bir sorun vs bulamadilar. Benim de imtihanim bu diyerek yoluma devam ediyorum :)
Demirden şüphelendım ozellikle ben canım kan kaybedıyoruz ya.. östrojendende olabılıyomuş hızlı artıp düşük yapınca bi anda indiği için hormonda yapıyomuş. Bi doktora gıtcem bende bi kaç gun daha gecmezseAynı sorun bendede var
Dermatolağa gittim düşükten sonra d vitamini kullanmak gerektiğini söyledi
Çinko,d vitamini ve Demir ilaçlarını verdi
Anladım çok teşekkür ederim11 Ocak’ta kan testi vermiştik dün gittiğimde sonuçlar çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?