Benimki bugün aşırı az geldi bitiyor heraldeBen evde düşük yaptım 17. Gun yumurtladım, yumurtladgm gün kanamamda bitti. Öncesındede kanamam vardı ama kahve olmuştu son 1 hafta
Uyku, halsizlik, kabızlık, koku ve göğüs hassasiyeti, karın ağrısı var kuzum. bulantı ilk gebeligim kadar yok ama hcg düşük diyedir belki
Evet bundan bahsettiler ama uzun sürmesi biraz korkuttu beni ama bugün baya bı az geldiNormal canım. Düşüğüde doğum gibi sayıyorlar. Düşükten sonrada kırk gün loğusa sayılıyorsun. Benim ilk düşüğümde yedi gün kanamam olmuştu. İkinci düşüğümde 35 günde zor temizlendim. On gün sonra tekrar kanama oldum onu adet saydım.
Ben zaten o doktora gitmicem kendi doktorumu aradım içinde bı şüphe varsa gel bakalım dedi 12 sine randevu aldım gidicemAllah Allah, yani ekstra Bi durum var neden uyarmamış seni şu olursa şöyle yap bu olursa mutlaka gel falan diye, pataloji sonucu ne zaman çıkar kim bilir yazık değil mi çok kan kaybedersen hadi nolacak.Bak devam ederse git Bi acil kadın doğumdan giriş yap böyle olmaz ben sana söylim., sonra sana dicekki madem çok kanama vardı neden gelmedin.
Sen hesapla, 2 gunde bir 2 kattanUyku, halsizlik, kabızlık, koku ve göğüs hassasiyeti, karın ağrısı var kuzum. bulantı ilk gebeligim kadar yok ama hcg düşük diyedir belki
Şeffaf akıntı da devam ediyor. Dün beta baktırmamak için zor tuttum kendimi.
Evet kuzumMerhabalar kızlar . sohrap bu bat ın yanında yuvarlanan bebeler var ya onlar gebe olanlar mı
Hadi inşallah sabırsızlıkla bekliyorumEvet kuzumİnsallahh bizimkilerin yanına da koycam, listemiz kalabalık deıl çook sukur herkesın isminin yanında olcak bebiş
Salıya randevum var hesaba göre 2800 olacak inşallah o zamanSen hesapla, 2 gunde bir 2 kattanona gore keseyi görmeye gidersin 1500lerden fazla olunca
Cok rahat görulur karından bıleSalıya randevum var hesaba göre 2800 olacak inşallah o zaman
Adet olunca bitmiyor mu parcaKızlar günaydın. adetten önce rahimde bi karartı görmüştü doktor..Adet bitimi bugün doktora geldim. Yine gitmemiş o karartı. Doktor histereskopi yapalım dedi. Kürtaj olmadan. Kamera ile rahme girip o parçayı alacak.. pzt anestezi altında yapacaklar bakalım..
Hayrolsunn ınsalah cnm, bakalım ne diyeceklerKızlar günaydın. adetten önce rahimde bi karartı görmüştü doktor..Adet bitimi bugün doktora geldim. Yine gitmemiş o karartı. Doktor histereskopi yapalım dedi. Kürtaj olmadan. Kamera ile rahme girip o parçayı alacak.. pzt anestezi altında yapacaklar bakalım..
Yanı biter sandık, hcg düşer dedik.. Ama olmadi malesef. Hcg de verdim sonucu bekliyorum tabi.Adet olunca bitmiyor mu parca
Öyle valla. O eski sağlıklı günlerimi özledimHayrolsunn ınsalah cnm, bakalım ne diyecekler
Bi belirti var mıydı peki cnm? Bence bu düşükten kalmadirYanı biter sandık, hcg düşer dedik.. Ama olmadi malesef. Hcg de verdim sonucu bekliyorum tabi.
Aslında ilk gebeligimde mi kaldı 2. Sinde mi bilmiyorum. Artık kime inanacağımi şaştım. G erci ılkinde doğum sonrası kürtaj yapmışlardı. Sonraki kontrollerde temizdi.. bu evde düşükte kaldı galiba..
Hersey duzene giriyor merak etmeÖyle valla. O eski sağlıklı günlerimi özledim
Yok canim sadece hcg düşmemişti. Adetle düşer diye bekledik. Işte onunda sonucunu bekliyorum. Adetimde 1 2 gun uzadi normale gore ama düşük sonrası normal yaniBi belirti var mıydı peki cnm? Bence bu düşükten kalmadir
Insallah kuzum.Hersey duzene giriyor merak etmedusugu kendin yaptıgın ıcın kalmıstır o, gider ınsallah, cok sukur doktor gozetımındesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?