• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası Genelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İster istemez her an bişey olucak gibi hiisediyorum. Kaç haftalıksın şuan

Daha yeni 5. Haftaya giriyorum ben de öyle hissediyorum iyi bir doktora denk geldim onun söylediklerini burdan yine birine aktarmjstim sana da aktarmak istiyorum. İlk düşük sonrası tekrsr düşük yapma oranın ilk dusuge göre azalıyor. Bir gebeligin Sağlıklı denebilmesi için 2 li taramaya kadar vakti varmış yani yaklaşık 12 haftalik olana kadar doktorlar herseye olağan bakar ilk gebelikte dedi. Ama sen sanslisin daha önceden bir düşügun var ve vücudunu tanıdın , ben de senin düşük öykünü biliyorum ve buna göre yol alacağız dedi doktorum. İlk gebelikte doktorlar umursamaz çünkü öykünü bilmez dedi kendini şanssız degil şanslı hisset , vucudun gebeligi hemen tanir adapte olur dedi sen de bu sözleri düşün çiçeğim Sağlıklı gebelik her türlü tutunuyor sadece dua et ❣️🌸
Peki istanbuldamısın hangi hastane ve doktpra gidiyorusun acaba iyi dokotr bulmakta çok zor

Peki istanbuldamısın hangi hastane ve doktpra gidiyorusun acaba iyi dokotr bulmakta çok zor
Maalesef ben şuan manisa dayım takibimi burada yaptırıyorum iyi bir doktoru giderek bakarak bulabiliyorsun ben araştırma hastanesinde profa gidiyordum daha önce baya da para veriyordum 4 5 doktora gittim bana yaklaşımı en iyi doktoru seçtim fazla duygusallığa girmeden pat pat konuşan sonuca direk baglayan biriydi dusugum var deyince kaçıncı hafta da oldu nasıl oldu neden oldu genetige gittin mi diye arka arkaya soru yağmuruna tutunca tamam dedim bu doktor ben istemeden karaciğer enzim değerlerime kadar baktı ve beni uğurlarken iki hafta sonra randevu almayı unutma kalp atışı için seni bekliyorum dedi ve güvenimi kazandı

Back
X