Düşük sonrası ne zaman adet oldunuz

Sedefo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
150
18
34
Kızlar 8 mayısta düşük yaptım kürtaj olmadım.Kanamayla düştü doktor ufak bir parca kaldığını kürtaja gerek olmadığını soyledi. 8 haziran gibi adet olursun demişti ama benım 30 mayıs gibi hafif kanamam sonra şiddetlendi 7 hazıranda bitti sanırım adet oldum :) 8 mayısta düşük yapmama rağmen 1 ay sonra adet olmadım genelde 4 hafta sonra adet olunuyor ben 3 hafta önce oldum sizler ne zaman oldunuz?

Kizlar ya lutfen benimle ayni durumda yada bir fikri olan varmi cevap yazin nolur.Ben Nisan 12 de 8 haftalik bebegimi dusurdum.ilk adetim 17 mayis geldi ve tekrardan 6 haziran kanamam geldi arada 20 gun var normalde adetim 30 gunde bir olurdu bu nedir anlamadim ve beni cok korkutuyor cunku adet gibi de degil gunluk pedimi bile doldurmuyor akmiyor wcye gidince silince pecete kipkirmizi kan doluyor canli kirmizi boyle bazilari diyor icin temizleniyordur kimisi diyor hamilesin dusuk yapiyorsun ne yapacagimi sasirdim doktora gitsem gitmeye korkuyorum dusuk yapiyorsun dicek diye ustelk hamile kalmam imkansiz olur herhalde cunku sadece adetim bittikten sonra 2 kere iliski oldu bir hafta icinde de daha dollenme olmamis bile olur kafam cok karisik herkes bisey soyluyor ve ben cok korkuyorum cunku cok aci cektim ama bu kan da neyin nesi anlamadim benim gibi olan varsa lutfen bana cevap yazin :KK17::KK42:

Kizlar ya lutfen benimle ayni durumda yada bir fikri olan varmi cevap yazin nolur.Ben Nisan 12 de 8 haftalik bebegimi dusurdum.ilk adetim 17 mayis geldi ve tekrardan 6 haziran kanamam geldi arada 20 gun var normalde adetim 30 gunde bir olurdu bu nedir anlamadim ve beni cok korkutuyor cunku adet gibi de degil gunluk pedimi bile doldurmuyor akmiyor wcye gidince silince pecete kipkirmizi kan doluyor canli kirmizi boyle bazilari diyor icin temizleniyordur kimisi diyor hamilesin dusuk yapiyorsun ne yapacagimi sasirdim doktora gitsem gitmeye korkuyorum dusuk yapiyorsun dicek diye ustelk hamile kalmam imkansiz olur herhalde cunku sadece adetim bittikten sonra 2 kere iliski oldu bir hafta icinde de daha dollenme olmamis bile olur kafam cok karisik herkes bisey soyluyor ve ben cok korkuyorum cunku cok aci cektim ama bu kan da neyin nesi anlamadim benim gibi olan varsa lutfen bana cevap yazin :KK17::KK42:
canım bende gecen gun dr gittim dr adet olduktan sonra muayeneye gel dedi düşük sonrası (kurtaj olmadım) rahmimde kendiliğinden bir parça oluşmuş dr düşük sonrası bir cok kadında olur dedi ben hala cinsel ilişkiye girmedim korkuyorum kanamam olur diye çünkü o rahimdeki parca kanamaya sebep olabilir miş bir sonraki adetle berabde düşer dedi (adetlerim hep parca seklinde olur) bence dr kesinlikle git allah korusun bişey varsa bile önceden önlem almıs olursun

bak korktum ya zaten sanki ciger parcasi gibi dusenler bu da oyle birsey ozaman kac gundur bitmedi bi doktora dedim ultrasona yolla beni diye o da gecen ay baktik temizdi hersey dedi yollamadi adettir o dedi gicik bu yurtdisindaki doktorlar.Cok zor burda hayat.Bende dusukten sonra hic istemedim hep reddettim esimi sanki vajinusmus gibi bisey olustu bende ilk adetimden sonra da bikac kez oldu ama hep canim yandi sanirim halen icerde yara var ya ben anlamiyorum insanlar nasil hemen hamile kaliyor ne kadar zormus ya.Allahim su mubarek gunlerde bize bir bebek versin insallah

X