Dusuk sonrasi yeniden ne zaman hamile kaldiniz?

üç düşük yaşadım ve üçününde arası üç dört ay kadar o yüzden bence geç bir düşükse en az altı ay beklemelisin RABBİM yar ve yardımcın olsun

bende tam ayni konuyla ilgili konu acicaktim...bende temmuzda kimyasal gebelik yasadim ve hala hamile kalamadim ama genelde cogu hemen hamile kaliyor...

cevremde hemen hamile kalani cok duydum ama bu ara cok uzun zaman bekleyeni de duydum.. o yuzdenboyle bir baslik acmak istedim. umarim yakin zamanda saglikla gelir bebegin

ben mayısta düşük yaptım şimdiye kadar düşünmüyordum ama geçen hafta dr. a gittim bir kaç ilaç verdi ( kan tahlili yaptı bir hormonum yüksekti ) iki hafta sonra gidicem inş. düzelmişse artık bebek düşünmeye başlıycam... Rabbim herşese hayırlı evlatlar nasip etsin ...

bende ekimde kimyasal gebelik geçirdim. 2 adet siklusu korundum. geçen ay yumurta takibi yapıldı. hiç bir sorun yoktu ama hamile kalamadım. çarşamba günü rahim filmi çektirdim ve eşimde sperm testi yaptırdı. şükürler olsun ki ikimizde de bir sorun yok ama iltihap kapmayayım diye bu ayda beklemedeyiz. ekimde yaptığım düşükten sonra sadece 1 ay umut edebildik. o da olmadı zaten. kaç ay geçti üstünden. hayırlısı hepimiz için...beklemekten başka çaremiz yok...ben şunu öğrendim kafada kurmamak lazım ve söyletilere inanmamak lazım. ben söylentilere inanarak çok umutlandım. zamana bırakmak gerekiyor bir şekilde. ama size tavsiyem gerekli bütün testleri yaptırın. kafanız rahat olsun. sonrada Allaha bırakın

meraba arkadaslar ben dorttane dusuk yaptım sorun arastırdıgımızda kan pırtılasması ıle romotolojık hastalık cıktı en son dusugumu kurban bayramının 1. gunu yapmıstım suan gene hamıleyım bu sefer doktorum ıstedıgı ıcın oldu frexsiparin 0.3 prednol pregestan ve folıbol kullanıyorum ınsallah tekar yasamam aynı seylerı aranızda benımle aynı durumda olan var mı

iyi geceler kızlar bende bu ayın 12 de düşük yaptım henüz yumurtlama gününe göre 4 haftalık sata göre 6 hftalıktı......kanamam bitti 1 adet olduktan sonra hemen istiyorum inşallah fazla beklemem

Ben düsükten tam bir sene sonra aynı gun hamile oldugumu ögrendim su an 9+1 deyim ama cok korkuyorum birsey olursa diye((((((((((

iyi geceler kızlar bende bu ayın 12 de düşük yaptım henüz yumurtlama gününe göre 4 haftalık sata göre 6 hftalıktı......kanamam bitti 1 adet olduktan sonra hemen istiyorum inşallah fazla beklemem

uamrim canim
hatirliyorum seni baska topiclerden
ben de bir ay korundum ve bu ay basladim yeniden
bakalim bata 3 kaldi

merhabalar bende üç düşük yaptım ve şu an hamileyim doktorumun isteği üzerine aynen ve aynı ilçları kullanıyoruz vede bendede kan pıhtılaşması var

merhabalar bende üç düşük yaptım şu an yine hamileyim aynı ilaçları kullanıyoruz bendede kan pıhtılaşması var doktorun kim acaba öğrenebilirmiyim

benim mesajlar niye farklı sayfada çıkıyor anlamadım bende üç düşük yaptım canım kan pıhtılaşması bendede var aynı ilaçları kullanıyoruz bende şuan hamileyim dediğin gibi inşallah yaşamayız aynı şeyleri romotolojik hastalık demişsin ya o nasıl bişey nasıl anlaşıldı acaba bendede olabilir mi diye soruyorum bi önemli sebep bulunamadıda

Ben düsükten tam bir sene sonra aynı gun hamile oldugumu ögrendim su an 9+1 deyim ama cok korkuyorum birsey olursa diye((((((((((

gözün AYDIN CANIM, bende düsük yapali 6ay oldu ama hala hamile kalamadim, insallah busefer kucagina alirsin...nasil dayandin bir sene..valla benim moralim okadar bozukki napicagimi bilmiyorum, gerci elimdende bisey gelmiyor ama(

gözün AYDIN CANIM, bende düsük yapali 6ay oldu ama hala hamile kalamadim, insallah busefer kucagina alirsin...nasil dayandin bir sene..valla benim moralim okadar bozukki napicagimi bilmiyorum, gerci elimdende bisey gelmiyor ama(

insanın moralinin bozulmaması imkansız. bende düşük yapınca hemen hamile kalırsın, düşüğün arkası gelir demişlerdi ve bende çok heyecanlanmıştım. en kötüsü ne kadar bekleyeceğini bilmemek. bu süreçte o kadar çok doktora gittim ki. doktora her gidişimde kendimi daha iyi hissettim. çevremdeki herkes bu kadar doktora gitmene ne gerek var dedi ama doktorum bana çok iyi geliyor. doktorun yaptıkları sonucunda sanki hamile kalamıyormuşum gibi bir durum oldu. yumurta takibi yapıldı, rahim filmi çekildi, eşime sperm testi yapıldı. bunların hepsi gereksiz farkındayım. çünkü ben bir kere hamile kaldım ama rahatlamak için hepsini yaptırdım. hiç bir sorun yok şükürler olsun ki. ve artık çok rahatım. ben elimden geleni yaptım. gerisi Allaha kaldı. sorunun benim stres yapmamdan kaynaklandığını düşünüyorum artık. eminim hatta. bu yüzden kendimi iyileştirmeye çalışıyorum.
bence sende önce içini rahatlat ve önce Allaha sonrada doktoruna güven. İnşallah bizde o güzel haberi alacağız yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…