- Konu Sahibi everythingwillbegreat
-
bende 1 kere adet olmayı beklicem şuan yumurtlama günüm ama istemiyorum
insanın moralinin bozulmaması imkansız. bende düşük yapınca hemen hamile kalırsın, düşüğün arkası gelir demişlerdi ve bende çok heyecanlanmıştım. en kötüsü ne kadar bekleyeceğini bilmemek. bu süreçte o kadar çok doktora gittim ki. doktora her gidişimde kendimi daha iyi hissettim. çevremdeki herkes bu kadar doktora gitmene ne gerek var dedi ama doktorum bana çok iyi geliyor. doktorun yaptıkları sonucunda sanki hamile kalamıyormuşum gibi bir durum oldu. yumurta takibi yapıldı, rahim filmi çekildi, eşime sperm testi yapıldı. bunların hepsi gereksiz farkındayım. çünkü ben bir kere hamile kaldım ama rahatlamak için hepsini yaptırdım. hiç bir sorun yok şükürler olsun ki. ve artık çok rahatım. ben elimden geleni yaptım. gerisi Allaha kaldı. sorunun benim stres yapmamdan kaynaklandığını düşünüyorum artık. eminim hatta. bu yüzden kendimi iyileştirmeye çalışıyorum.
bence sende önce içini rahatlat ve önce Allaha sonrada doktoruna güven. İnşallah bizde o güzel haberi alacağız yakında
canimya okadar iyi anliyorumki seni, tam benim durumumu anlatiyorsun... cok isteyince daha cok yani insanin cani...umutda tükeniyo bazen, yeri geliyo esim bile anlamiyo beni...hakli elden dua etmekten baska bisey gelmiyor.. bende yaptircam yakinda bütün testleri dedigin gibi icimiiz rahat olsunda...sonradan niye yaptirmadim diye pisman olmayalim... peki sen nezaman yapdin düsük nezamandir bekliyosun???
canım ben ekimde düşük yaptım. kasım, aralıkta korundum. ocakta da hamile kalamadım. rahim filmi çektirdim. iltihap kapmamak için bu ayda korunuyorum. yani canım düşükten sonra nerdeyse 4 ay geçti ama benim sadece 1 ay deneme şansım oldu. bundan sonrası için daha umutluyum. inşallah sende en yakın zamanda güzel haberi alırsın
insallah canimya sana fazla olmamis daha. ben temmuzda düsük yapdim ondan beri de korunmuyom olmuyo olmuyo olmuyo... daha nekadar bekliceni bilmemek delirtiyo beni... hayirlisi demekden baska biseyde gelmiyo elden...neden rahim filmi cekildin..ben yurtdisindayim burda doktorlar bisey yapmiyo...yakinda sadece ilk bi esime test yapcaz... bakalim nolucak...
bence de bedenen psikolojikmen toparlanmak icin en azindan 1 adet dongusu beklemek bana da mantikli gelmisti.tabi doktoruma kalsa daha uzun sura korunmam gerektigini soyledi ama erken donem dusuk oldugu icin ben oyle dusunmedim.zaten hemen hamile kalicam mi belli degil. ilki 6 ay sonra gelmisti zaten
doktororum hiç bekleme istersen dedi çünkü çok istegimi biliyodu
Banada doktorum 2 ay bekleyeceksin dedi, sonra benim çok istediğimi anlayınca 1 ay bekle dedi. Ama ben 1 ayda beklemedim. ama olmadı gene. kendimi 2 ay bekledim diye kandırıyorum ki ugrasıp da olmadı hissine kapılmayayım diye. uzulmeyeyım dıye. sacmalık ıste kendimi kandırıyorum. ne hallere düştüm
kaçıncı gebeligin canım
valla bende ekim ayında düşük yaptım ama hala da korunmamama rağmen hamile kalamadım. stresle ilişkili fazlaca sanırım. herkes düşükten sonra kolayca hamile kalırsın dedi. çok umutlandım. her adet hayal kırıklığı oldu. bu ay ise hiç umudum isteğim bir şey yapasım yok. ister olsun ister olmasın modundayım. Allah hayırlısını ve bizlre de ferahlık versin. ekim ayından bu yana bunları düşünmekten hayatı hep yarım yaşadım. artık bunları düşünmek istemiyorum. hayatı kaldığı yerden yaşamayı düşünüyorum
bende ekimde düşük yaptım. senin düşündüğün şeylerin aynısını bende düşünüyorum. hayatım allak bullak oldu sanki ama şimdi daha iyiyim. hayatımın odağı haline getirmeyeceğim artık. bir de böyle deneyelim. o zaman nasıl olacak bakalım
Arkadashlar merhaba, ben gecen sene mayista dushuk yaptim, 12 haftalikti benim bildigim, ultrasonda 7-8 haftalik gibi gorundu, kalbi durmushtu6-7 ay korunduk, psikolojik toparlanmak icin. Sonra ilk hamileligimden once de yaptigimiz gibi tahliller filan yaptirdik, bir sorun olup olmadigini bakmak icin. ALLAHa cok shukur hic bir problem gorulmedi. Sonra denemeye bashladik, ilk ayda yine hamile kaldim, ilk hamileligimde de yine ilk seferde kalmishtim. Shimdi sata gore 7 haftalik. Biraz korku var tabi ki, ama ALLAHa tevekkul ettim, kendimi de bebegimi de. ALLAH sizi de cok bekletmesin inshallah. Beklemek zordur, tahmin edebliyorum. ALLAH hepinize saglikli sihhatli bebekler kismet etsin.
doktororum hiç bekleme istersen dedi çünkü çok istegimi biliyodu
İlk hamileliğimdi. İkincisini bekliyorum sabırsızlıkla
ne guzel
sonucta herseyin normal oldgunu da gorduyse sorun yok bunda
onemli olan snein hazir olman tabi
umarim hic bekletmez bizi bebisler
benim 3. olucak ilki 18 haftalıktı alındı bebekte sorun oldugu için buda düşük oldu kromozom testi yaptırdım normal çıktı doktor ikincisi için stresten düştü dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?