Dusuk sonrasi yeniden ne zaman hamile kaldiniz?

bende 1 kere adet olmayı beklicem şuan yumurtlama günüm ama istemiyorum

bence de bedenen psikolojikmen toparlanmak icin en azindan 1 adet dongusu beklemek bana da mantikli gelmisti.tabi doktoruma kalsa daha uzun sura korunmam gerektigini soyledi ama erken donem dusuk oldugu icin ben oyle dusunmedim.zaten hemen hamile kalicam mi belli degil. ilki 6 ay sonra gelmisti zaten

canimya okadar iyi anliyorumki seni, tam benim durumumu anlatiyorsun... cok isteyince daha cok yani insanin cani...umutda tükeniyo bazen, yeri geliyo esim bile anlamiyo beni...hakli elden dua etmekten baska bisey gelmiyor.. bende yaptircam yakinda bütün testleri dedigin gibi icimiiz rahat olsunda...sonradan niye yaptirmadim diye pisman olmayalim... peki sen nezaman yapdin düsük nezamandir bekliyosun???

canım ben ekimde düşük yaptım. kasım, aralıkta korundum. ocakta da hamile kalamadım. rahim filmi çektirdim. iltihap kapmamak için bu ayda korunuyorum. yani canım düşükten sonra nerdeyse 4 ay geçti ama benim sadece 1 ay deneme şansım oldu. bundan sonrası için daha umutluyum. inşallah sende en yakın zamanda güzel haberi alırsın

insallah canimya sana fazla olmamis daha. ben temmuzda düsük yapdim ondan beri de korunmuyom olmuyo olmuyo olmuyo... daha nekadar bekliceni bilmemek delirtiyo beni... hayirlisi demekden baska biseyde gelmiyo elden...neden rahim filmi cekildin..ben yurtdisindayim burda doktorlar bisey yapmiyo...yakinda sadece ilk bi esime test yapcaz... bakalim nolucak...

Arkadashlar merhaba, ben gecen sene mayista dushuk yaptim, 12 haftalikti benim bildigim, ultrasonda 7-8 haftalik gibi gorundu, kalbi durmushtu 6-7 ay korunduk, psikolojik toparlanmak icin. Sonra ilk hamileligimden once de yaptigimiz gibi tahliller filan yaptirdik, bir sorun olup olmadigini bakmak icin. ALLAHa cok shukur hic bir problem gorulmedi. Sonra denemeye bashladik, ilk ayda yine hamile kaldim, ilk hamileligimde de yine ilk seferde kalmishtim. Shimdi sata gore 7 haftalik. Biraz korku var tabi ki, ama ALLAHa tevekkul ettim, kendimi de bebegimi de. ALLAH sizi de cok bekletmesin inshallah. Beklemek zordur, tahmin edebliyorum. ALLAH hepinize saglikli sihhatli bebekler kismet etsin.

tüplerde bir tıkanıklık yada yapışıklık var mı diye çektirdim. aslında gerek yoktu. sonuçta bir kere hamile kaldım ama doktorum istersen çekelim deyince tamam dedim. filmden sonra tüplerde iltihap veya yapısıklık varsa bunlar gideriliyormus. ve sonraki ay hamile kalma olasılığı yuksekmıs. bekliyorum artık. zaten elimizden başka birşeyde gelmiyor..

doktororum hiç bekleme istersen dedi çünkü çok istegimi biliyodu

doktororum hiç bekleme istersen dedi çünkü çok istegimi biliyodu

Banada doktorum 2 ay bekleyeceksin dedi, sonra benim çok istediğimi anlayınca 1 ay bekle dedi. Ama ben 1 ayda beklemedim. ama olmadı gene. kendimi 2 ay bekledim diye kandırıyorum ki ugrasıp da olmadı hissine kapılmayayım diye. uzulmeyeyım dıye. sacmalık ıste kendimi kandırıyorum. ne hallere düştüm

kaçıncı gebeligin canım

valla bende ekim ayında düşük yaptım ama hala da korunmamama rağmen hamile kalamadım. stresle ilişkili fazlaca sanırım. herkes düşükten sonra kolayca hamile kalırsın dedi. çok umutlandım. her adet hayal kırıklığı oldu. bu ay ise hiç umudum isteğim bir şey yapasım yok. ister olsun ister olmasın modundayım. Allah hayırlısını ve bizlre de ferahlık versin. ekim ayından bu yana bunları düşünmekten hayatı hep yarım yaşadım. artık bunları düşünmek istemiyorum. hayatı kaldığı yerden yaşamayı düşünüyorum

bende ekimde düşük yaptım. senin düşündüğün şeylerin aynısını bende düşünüyorum. hayatım allak bullak oldu sanki ama şimdi daha iyiyim. hayatımın odağı haline getirmeyeceğim artık. bir de böyle deneyelim. o zaman nasıl olacak bakalım

kesinlikle katiliyorum
en azindan umut olmali bize dusuk de olsa hamile kaldik
hamile kalabiliyoruz cok sukur diye
insallah saglikla tekrar olacak ama ustune cok dusmemek lazim dogru
ben bir ay korundum sonraki ay yani bu ay ise yine basladim eski takintilarima hamiel miyim degil miyim olur mu olmaz mi

ne guzel hic beklememissin sen
ben ilk hamileliginde 6.ayda oldu
ve o donem cok stres cekti ne zaman olacak diye
neyseki oldum ama o da olmusuz sonuclandi
yine ayni seyleri dusunup durmak istemiyorum ama biraz da fikir almak icin bu konuyu actim
yine de unutmayalim genel oarak herkes dusukten sonra cok cabuk hamile kalmis
darisi saglikla basimiza
umarim senin de bu hamileligin cok cok rahat gecer ve bebisine kavusursun saglikla

benim 3. olucak ilki 18 haftalıktı alındı bebekte sorun oldugu için buda düşük oldu kromozom testi yaptırdım normal çıktı doktor ikincisi için stresten düştü dedi

stresten bebek duser mi
bunu gercekten bilmiyordum
benim de kosusturmacali ve stresli bir donemdi o ay, hatta birkac kisiyle buyuk tartismam olmustu elim ayagim titremisti resmen

ilk bebeğim haftasından küçük göründü kalbi atmadı bozulmuş gebelik missed abortus oldu malesef( sonra içerde parça kaldığı için vakum kürtaj yaptı dr um,kasım 25 2011-onun üzerine tahlil sonuçlarım herşey normal çıktı ve hiç korunmanıza beklemenize gerek yok demişti 2 ay oldu bu olay olalı ve ben hiç adet olmadan yeniden hamileyimm:)) çook mutluyum ama korkuyorum şu an 7+4 günlk kalp atışlarını ilk doktora gittiğim gün duydum bu kez,isteyen herkese nasip olsun inşallah....

Ben Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım.Çok üzüldüm.yaz tatili zehroldu diyebilirim.Eylül'de belirtiler yaşadım ama bu kez dr.a gitmedim hemen.gittiğimizde 6 haftalıktı ve kalp atışlarını duyduk.kan testleri ile uğraşmadım yani bu kez.direkt ultrason....şu an 22.haftamdayım.Allah herkese her isteyene nasip etsin inş.panik yapıldığında da hamile kalmanın geciktiğini duymuştum.En güzeli kafaya takmamak ama çok zor tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…