Dusuk sonrasi yeniden ne zaman hamile kaldiniz?

cok sevindim yeniden sagikla hamile kalmana
darisi basimiza insallah
evet kesinlikle stresten uzak olmak lazim ama gercekten cok zor :44:

cok sevindim yeniden hamile kalmana
ben 2 adet gordum, 2.bugun basladi
bakalim ben yeniden ne zaman hamile kalicam bunu bilmemek insani yoruyor bazen
darisi tez zamanda basimiza
hayirli olsun

ben de sizler gibi düşük yaşayanlardanım. dört düşük yaptım bu güne kadar . şimdi beşinciye hamileyim. Allah'ın izni ile 22 haftalık oldu. inşallah doğurmak da nasip olur. darısı sizlerin başına.

cok sevindim canim masallah buyumus bebegin
insallah saglikla kucagina alirsin
sen arka arkaya hamile kaldin sanirim cok beklemeden ?

Son düzenleme:
arkadaşlar 3.5 aylık bebeğimde ur olduğu için kalbi durmuştu. ilaçla düşürdüler sonrada temizlediler kürtaj yolu ile 1 ay oldu adet olmadım hala
hasta olmamak için biraz daha bekleyeceğiz galiba çok üzgünüm
ALLAH hepimize sağlıklı,sihatli, hayırlı evlat nasip etsin.

stres yasadigini nerden tahmin etti ki ?
neyse hayirlisi olsun canim
rahat olmak lazim tabi hem hamile kalmadan once hem hamileyken

ilk gebeligim sorunluydu..bundada keseyi görmek için gittigimde ultrasona zor yattım kötü bişe çıkcak diye çok sölendim keseyi görüncede derin nefes almıştım ama düştü işte kısmet

cok gecmis olsun arkadasim
insallah saglikla yeniden hamile kalirsin ve bu sefer kucagina alman nasip olur

Hepinize geçmiş olsun.Allah sabır versin.Aynı acıyı birdaha yaşatmasın.Dilerim en kısa zamanla rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

Bende 7 yılık evliyim hiç hamile kalamadım dilerim rabbim hepimize anneliği nasip eder.

cok saol, umarim sen de bebegine en yakin zamanda kavusursun

merhaba kızlar bende mayıs ayında hamile kaldım. korunmayı bırakalı 2 ay olmuştu.bebeğim beni bekletmemişti ama 7 haftalıkken kürtaj ollmak zorunda kaldım bebeğimin kalp atışı çok yavaştı ve kese bozulmuştu .sonrasında yapılan tahlillerde kan pıhtılaşması çıktı. doktorum 2 ay korun dedi. sonrasında hemen hamile kalırsın dedi. 7 ay oldu ben hiç korunmadım hamilede kalamadım. bu ay yumurtlama takibi yaptırdım çok şükür bi sorun yok. bu ayda olmazsa eşime test yapılacak. beklemek çok zor. hemen olur diyenlere inanmayın her adette hayal kırıklığınız artıyor çünkü. allahım bebek hasreti çeken herkesin yüzünü güldürür ,inşallah. hayırlı sağlıklı bir evlatla ödüllendirir.

umarim bebegin tekrardan bekletmeden gelir kucagina
ben de zaten o soylentilerden dolayi iyice kaptirdim kendimi
herkes dusukten sonra rahim temizleniyor hemen hamile kalirsin, dusugun bir ayagi iceridedir gibi seyler dedi
kaptirdim kendimi ben de
korunmadan sonraki ilk ayim ve adet oldum, bakalim umarim cok beklemem..
zaten ilkinde de 6 ay beklemistim ve cok zor gecmisti zaman bana, o yuzden aslinda daha rahat olup saglikla gelsin bebegim diye dilemem lazim ama iste beynime soz gecirmek biraz zor oluyor

inan çok iyi anlıyorum. doktordan çıkmadım bu sürede . her adet olduğumda bunalıma girip sonrasında yeni bir umutla yola çıkmak çok zor. her ay belki hamileyimdir diye dikkat etmek ama her ay bitiminde bir hüsran yaşamak . birde bu döngü içinde çevrendeki insanlarla uğraşmak. birde rahat olmaya çalışmak . çok zor çoook. ama umudumuz var. elbet gelecekler. umarım çok beklemezsin canım umarım kimse beklemez ...

ben cevredekilerle onlara bebek dusunuyoruz artik dedigim ilk aydan itibaren basladim ugrasmaya
onca yil korunmusum bebek hemen nasil olsun
her ay bana sorarlardi adet oldun mu diye
hamile kaldim cok sukur gorduler sustular
tabiki dusuk olsun istemezdim ama sukrediyorum hamile kalabiliyorum diye ve sukrediyorum cevremdeki akilsizlar sustular diye simdi sorduklarinda
kendimi hazir hissetmiyorum uzun bir sure dusunmuyorz diyorum baski kurmasinlar yine diye boylesi cok iyi

Yazılanlara şöyle bir baktım da, çevremizde herkes felaket tellalcisi olmuş.Herkesin bilgisi var maşallah(!) Sıkıntısı olanlara moral vermek yerine, pat diye tam olarak doğruluğunu bilmediği konularda ahkam kesiyorlar.En arınmış sade bilgi doktorlarda bana kalırsa.Daha evvelde yazdım,ben biyokimyasal gebelik yaşadım.2 ay sonra hamile kaldım şimdi 32. haftamızdayız.Tanıdğım biri 1 ay sonrası hemen kaldı.Bir başkasıysa çok uzun sürdü.Kişiye göre değişiyor bu yani.Millet çok biliyor.Kimse streslenmesin lütfen bu konuda.stres cidden engel oluyor gebe kalmaya.
Allah tüm isteyenlere nasip eder inş hamile kalmayı,anne olmayı...Ha birde çevremizdekiler yetinmez zaten.1 çocuğumuz olur,2.nerde düşünmüomusunuz derler....

Son düzenleme:
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.30 mayısta beklerken 9 mayısta gelmek istedi oğlum.bizde kabul ettik:) Allah herkesin hamileliğinin hayırlısıyla sonlanmasını nasip etsin inş.doğum yapınca şunu çok iyi anladım.herkesin doğum hikayesi ayrı.o yüzden kimse kimsenin hikayesinden etkilenipte korkmasın.o gün Allah insana sabrınıda veriyor...

Allah bagislasin bebegini ne guzel bir duygu darisi basimiza en kisa zamanda

düşükten sonraki ay hemen tekrar hamile kaldım

cok guzel tebrik ederim saglikli bir hamilelik dilerim

benim 7.ayim hala bekliyorum malesef:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…