- Konu Sahibi everythingwillbegreat
-
Ben Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım.Çok üzüldüm.yaz tatili zehroldu diyebilirim.Eylül'de belirtiler yaşadım ama bu kez dr.a gitmedim hemen.gittiğimizde 6 haftalıktı ve kalp atışlarını duyduk.kan testleri ile uğraşmadım yani bu kez.direkt ultrason....şu an 22.haftamdayım.Allah herkese her isteyene nasip etsin inş.panik yapıldığında da hamile kalmanın geciktiğini duymuştum.En güzeli kafaya takmamak ama çok zor tabi...
ilk bebeğim haftasından küçük göründü kalbi atmadı bozulmuş gebelik missed abortus oldu malesef( sonra içerde parça kaldığı için vakum kürtaj yaptı dr um,kasım 25 2011-onun üzerine tahlil sonuçlarım herşey normal çıktı ve hiç korunmanıza beklemenize gerek yok demişti 2 ay oldu bu olay olalı ve ben hiç adet olmadan yeniden hamileyimm:)) çook mutluyum ama korkuyorum şu an 7+4 günlk kalp atışlarını ilk doktora gittiğim gün duydum bu kez,isteyen herkese nasip olsun inşallah....
stresten bebek duser mi
bunu gercekten bilmiyordum
benim de kosusturmacali ve stresli bir donemdi o ay, hatta birkac kisiyle buyuk tartismam olmustu elim ayagim titremisti resmen
doktor öle dedi canım banada saçma geldi millet önceden dayak yiyerek doguruyomuş
ben de sizler gibi düşük yaşayanlardanım. dört düşük yaptım bu güne kadar . şimdi beşinciye hamileyim. Allah'ın izni ile 22 haftalık oldu. inşallah doğurmak da nasip olur. darısı sizlerin başına.
stres yasadigini nerden tahmin etti ki ?
neyse hayirlisi olsun canim
rahat olmak lazim tabi hem hamile kalmadan once hem hamileyken
arkadaşlar 3.5 aylık bebeğimde ur olduğu için kalbi durmuştu. ilaçla düşürdüler sonrada temizlediler kürtaj yolu ile 1 ay oldu adet olmadım hala
hasta olmamak için biraz daha bekleyeceğiz galiba çok üzgünüm
ALLAH hepimize sağlıklı,sihatli, hayırlı evlat nasip etsin.
Hepinize geçmiş olsun.Allah sabır versin.Aynı acıyı birdaha yaşatmasın.Dilerim en kısa zamanla rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
Bende 7 yılık evliyim hiç hamile kalamadım dilerim rabbim hepimize anneliği nasip eder.
merhaba kızlar bende mayıs ayında hamile kaldım. korunmayı bırakalı 2 ay olmuştu.bebeğim beni bekletmemişti ama 7 haftalıkken kürtaj ollmak zorunda kaldım bebeğimin kalp atışı çok yavaştı ve kese bozulmuştu .sonrasında yapılan tahlillerde kan pıhtılaşması çıktı.doktorum 2 ay korun dedi. sonrasında hemen hamile kalırsın dedi. 7 ay oldu ben hiç korunmadım hamilede kalamadım. bu ay yumurtlama takibi yaptırdım çok şükür bi sorun yok. bu ayda olmazsa eşime test yapılacak. beklemek çok zor. hemen olur diyenlere inanmayın her adette hayal kırıklığınız artıyor çünkü. allahım bebek hasreti çeken herkesin yüzünü güldürür ,inşallah. hayırlı sağlıklı bir evlatla ödüllendirir.
umarim bebegin tekrardan bekletmeden gelir kucagina
ben de zaten o soylentilerden dolayi iyice kaptirdim kendimi
herkes dusukten sonra rahim temizleniyor hemen hamile kalirsin, dusugun bir ayagi iceridedir gibi seyler dedi
kaptirdim kendimi ben de
korunmadan sonraki ilk ayim ve adet oldum, bakalim umarim cok beklemem..
zaten ilkinde de 6 ay beklemistim ve cok zor gecmisti zaman bana, o yuzden aslinda daha rahat olup saglikla gelsin bebegim diye dilemem lazim ama iste beynime soz gecirmek biraz zor oluyor
inan çok iyi anlıyorum. doktordan çıkmadım bu sürede . her adet olduğumda bunalıma girip sonrasında yeni bir umutla yola çıkmak çok zor. her ay belki hamileyimdir diye dikkat etmek ama her ay bitiminde bir hüsran yaşamak . birde bu döngü içinde çevrendeki insanlarla uğraşmak. birde rahat olmaya çalışmak . çok zor çoook. ama umudumuz var. elbet gelecekler. umarım çok beklemezsin canım umarım kimse beklemez ...
Allah bagislasin bebegini ne guzel bir duyguiyi dilekleriniz için teşekkür ederim.30 mayısta beklerken 9 mayısta gelmek istedi oğlum.bizde kabul ettik:) Allah herkesin hamileliğinin hayırlısıyla sonlanmasını nasip etsin inş.doğum yapınca şunu çok iyi anladım.herkesin doğum hikayesi ayrı.o yüzden kimse kimsenin hikayesinden etkilenipte korkmasın.o gün Allah insana sabrınıda veriyor...
düşükten sonraki ay hemen tekrar hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?