- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.401
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım...sende biz gibi düşük yaşayanlardansın bi şekilde...
benim şahsi fikrim şu : eğer çocuk çok istiyorsanız ve olsun diyorsanız beklemeyin..normal düşüklerde bile 1 aydan sonra denemelere başlanıyo tekrar yani..ben olsam beklemem boşuna..ama bu sürede de düşüğe sebep ne?ya da kimyasal gebelikse sebep ne? gibi şeyleri güvenilir bi doktor ile araştırmak ona göre tedavi veya ilaç uygulamasınada başlamak lazım bi yandan..çünkü ilk gebelikte aşılamayla oldu diyosun..
kızlar bugün bir arkadaşın daha düşük yaptığı haberini aldımberaber evlendiğimiz 3 arkadaşım da düşük yaptı.bu neden oluyor acaba yaa insan korkuyor artık
haklsıın canım bir de bekleme zamanı da var ..ama bir daha yaşarsam kaldıramam diye düşünüyorum...eşim de yanımda değil... bakalım hayırlısı
kızlar bugün bir arkadaşın daha düşük yaptığı haberini aldımberaber evlendiğimiz 3 arkadaşım da düşük yaptı.bu neden oluyor acaba yaa insan korkuyor artık
Allah şifa versin hayırlısıyla atlatırsın canım inşallah geçmiş olsun,bahar uzak kalıp kafa toplicakmış inşallah keyfi yerindedir.sali amaliyat gunum bide adet gunum bakalim 13.15 de amalyiata giricem hakkimizda hayirli bir zanamda gelsin bebeler
nsbhr dan haber yok ya ne yapti onu merak ettim bnde
Herkese merhabalar...Hamilelik sevinci kursağında kalmış ve bebeğini kaybetmiş tüm arkadaşlarım geçmiş olsun,Allah tez zamanda sağlıklısını ve bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.Yıllardır bu siteyi takip ederim ama kolay kolay yazmam.Sadece yazılanları okumakla yetinirdim normalde ama 6 haftalık gebeliğim sona erdi benim de geçen hafta.Ama kanamam dün başladı daha.Önce dış gebelik dediler ama kendi doktorum kimyasal gebelik gibi bi isim söyledi.Ağrısız sancısız atlattım çok şükür ama şimdi de bir dahakinin derdine düştüm.Ya tekrar beklemek zorunda kalırsa aylarca,ya tekrar düşük yaparsam diye.Bu gebelik için de zaten 1.5 yıl beklemiştik ve aşılama yoluyla olmuştu ama o da çok sürmedi işteAcaba bi süre korunsam mı yoksa zaten kesem bile oluşmamış olduğu için hiç düşükten saymasam mı karar veremedim.3-6 ay korunmaktan bahsediyolar ve bu süreyi beklemek istemiyorum açıkcası.Zaten fazlasıyla zaman kaybettik diye üzülüyorum bi de onca ayı boş boş nasıl geçirip bekleyebilirim ki Bana bi akıl verirseniz sevinirim arkadaşlar..
Selam kızlar
Nasılsınız bakalım umarım herkesler çoook iyidir.:)
Birşey sormak istiyorum yaşayanlar varmıdır acaba işyerindeki yoğunluktan doktora gidemedim birde sühendam hanıma gidiyordum sanırım ayrılmış hastaneden başkasına da gitmek içimden gelmedi.
Ben anlatmıştım hatırlarsanız 20 ocakta normal düşük yaşadım hiç birşey yapılmadı.(kürtaj ilaç vs) 1 hafta kanamam oldu sonra kesildi. Doktorum 15 korun en fazla gerek yok demişti.1 ay sonrada ilk reglini görürsün demişri.Bu süreçte açıkcası hiç dinlenemedim düşükten 1 gün sonra işe geldim sonrasında da kayınvalidemi kaybettik kendi annem umreye gitti vs derken hep bi yoğunluk vardı. Pazar gününden beri hafif bi ağrım oldu kasıklarımda dün akşam ise sol kasığım aşırı derecede ağrı yaptı. Dokunduğumda da bi şişkinlik var gibi. Regli olmama da nerden baksanız 8-10 gün var tam gününde olacağımı varsayarsak. Bu ağrıları yaşayan oldumu 20 gün sonrasında? Sürekli idrara çıkıyorum birde.Sol kasığımda batmalar çok fazla şu anda da.Sizlerin ilk 1 ayında bunlar olmuş muydu?
Canım korundunuz mu?Yani rahim sonuçta bişey geçirdi ondan kaynaklanan ağrı olabilir.
Hayır canım korunmadım ama zaten ayıp geliyor bana böyle şeyleri yazmak ama 1 kere oldu. Şimdi biraz daha az ağrısı sadece bastırınca sol kasığıma hissediyorum. İlk reglimi bekleyeyim sonra doktora gideyim diyorum.
bblimcimm canım benimm haklısın galiba bu aklıma hiç gelmemişti içerde parça kalmış olabilir. Biran önce randevu almaya çalışacağım.
Sen nasıl oldun toparlandın mı biraz iyisin dimi?
Selam kızlar
Nasılsınız bakalım umarım herkesler çoook iyidir.:)
Birşey sormak istiyorum yaşayanlar varmıdır acaba işyerindeki yoğunluktan doktora gidemedim birde sühendam hanıma gidiyordum sanırım ayrılmış hastaneden başkasına da gitmek içimden gelmedi.
Ben anlatmıştım hatırlarsanız 20 ocakta normal düşük yaşadım hiç birşey yapılmadı.(kürtaj ilaç vs) 1 hafta kanamam oldu sonra kesildi. Doktorum 15 korun en fazla gerek yok demişti.1 ay sonrada ilk reglini görürsün demişri.Bu süreçte açıkcası hiç dinlenemedim düşükten 1 gün sonra işe geldim sonrasında da kayınvalidemi kaybettik kendi annem umreye gitti vs derken hep bi yoğunluk vardı. Pazar gününden beri hafif bi ağrım oldu kasıklarımda dün akşam ise sol kasığım aşırı derecede ağrı yaptı. Dokunduğumda da bi şişkinlik var gibi. Regli olmama da nerden baksanız 8-10 gün var tam gününde olacağımı varsayarsak. Bu ağrıları yaşayan oldumu 20 gün sonrasında? Sürekli idrara çıkıyorum birde.Sol kasığımda batmalar çok fazla şu anda da.Sizlerin ilk 1 ayında bunlar olmuş muydu?
önce yani c.tesi -pazar günü iyiydim ama geçen iki gün çok kötüydüm psikolojik olarak ama şimdi yine iyiyim şükür evet sağlıklı bir bebek olsada içerde ölmeseydi daha iyi olurdu tabi ama yapcak bişide yok şükrü ediyorum sadece dahada büyümeden böyle oldu diye,
nisan ayından sonra tekrar gebe kalma şansım olacak bakalım inş. çabuk olur tekrar ve sağlıklı olur
sen nasılsın peki rahatsızlığın dışında ?
bilimcim lüfen bu başlığa öylesine uğradığını söyle, özel mesaj atttım ama dayanamadım buradan da yazdım. Bir sorun yok değil mi canım ???
önce yani c.tesi -pazar günü iyiydim ama geçen iki gün çok kötüydüm psikolojik olarak ama şimdi yine iyiyim şükür evet sağlıklı bir bebek olsada içerde ölmeseydi daha iyi olurdu tabi ama yapcak bişide yok şükrü ediyorum sadece dahada büyümeden böyle oldu diye,
nisan ayından sonra tekrar gebe kalma şansım olacak bakalım inş. çabuk olur tekrar ve sağlıklı olur
sen nasılsın peki rahatsızlığın dışında ?
Canım biliyorsun seninle aynı gün düşük yaptık ve doktor da bana aynı şekilde 115 gün korun, ilk regliden sonra da çocuk düşünebilirsiniz demişti. Bende hiç ağrı olmadı canım, sadece dün çok az yumurtalıklarım sızladı gibi oldu ama hemen geçti, belki de bu aralar kendii çok dinlediğimden farkettim onu da.Aprılar devam ederse bir doktora git istersen, içinde parça kalacağını zannetmiyorum ama yine de baktırmakta fayda var.Çok geçmiş olsun canım
Geçecek inşallah ve o dilediğimiz aylar gelecek bi bakıcaz bu forumdaki herkesle beraber bebeklerimizi konuşacağız. Ben daha iyiyim.Dediğin gibi bazen psikolojik olarak kötü hissettiğim anlarım oluyor bi kendimi dinliyorum herşeyden bir sebeb çıkarıyorum bazen kendimi suçluyorum kendime zaman ayırmadığım dinlenmediğim için kızıyorum , ama sonra birden takdir diyorum.Sonuçta inanan insanlarız muhakkak rabbimizin bizden daha çok bizi sevdiğini ve düşündüğünü düşünüyorum. Muhakkak ki hayır vardır diyorum. Tek sorunum hiç dinlenememek. İşyerimde muhasebe kısmında tekim ve sadece muhasebe de değil işim bu yüzden düşük yaptıktan 1 gün sonra işe geldim. Maliye ile ilgili bi mahkeme işleri var şirketin çok yoğun tempo çalışıyoruz. Eşimin annesi vefat etti birde o sarstı tabi. Eşimin ailesi Erzurum da ben gidemedim cenazeye eşim gitti.Şu anda o benden daha hassas olduğu için ona da çok yansıtmamaya çalışıyorum yoğun bakımda sağlık memuru olduğundanmıdır nedir bilmem ama en ufak biyerim ağrıyo desem hemen bi telaşa kapılıyor. Böyle yani ama ben çok umutluyum rabbim birkere verdiyse yine verecek hepimize.
He birde karar aldım kendi çapımda:)) Eğer tekrar o duyguyu yaşarsam ilk 3 ay sadece burada paylaşıcam kimseye söylemeyeceğim.Çünkü düşük yaptığımı bilmeden arayan arkadaşlarım bebiş nasıl diye sorduklarında hem o anlara geri dönüyorum hemde onları çok üzüyorum o anda .
özel mesajını gördüm cevap yazdım
benimde geçen cuma doktorda kalp atışları görünmedi bebeğin c.teside kürtaja girdim işte napalım kısmet böyleymiş yapacak bişey yok.
Sen naptın peki araştırıldımı durumun? Düşüklerin sebebi filan
Çok üzüldüm canım, çok geçmiş olsun, keşke burada da karşılaşmasaydık. Benim durumumda ise kimyasalları hiçbir doktor ciddiye almıyor, ilk düşük olduğu için de kimse tahlil istemiyor. Bir de ilk bebekte düşü olasılığı fazla oluyormuş.Ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası.Bakalım yaz sonuna kadar deneyelim diyorum," düşüğün bir ayağı içerde olur" derlermiş, bu süreçte yeni yeni laflar öğreniyorum bu arada... İnşallah hepimiz yeniden bebek sahibi oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?