- 12 Kasım 2009
- 1.191
- 146
- 173
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.421
Geçecek inşallah ve o dilediğimiz aylar gelecek bi bakıcaz bu forumdaki herkesle beraber bebeklerimizi konuşacağız. Ben daha iyiyim.Dediğin gibi bazen psikolojik olarak kötü hissettiğim anlarım oluyor bi kendimi dinliyorum herşeyden bir sebeb çıkarıyorum bazen kendimi suçluyorum kendime zaman ayırmadığım dinlenmediğim için kızıyorum , ama sonra birden takdir diyorum.Sonuçta inanan insanlarız muhakkak rabbimizin bizden daha çok bizi sevdiğini ve düşündüğünü düşünüyorum. Muhakkak ki hayır vardır diyorum. Tek sorunum hiç dinlenememek. İşyerimde muhasebe kısmında tekim ve sadece muhasebe de değil işim bu yüzden düşük yaptıktan 1 gün sonra işe geldim. Maliye ile ilgili bi mahkeme işleri var şirketin çok yoğun tempo çalışıyoruz. Eşimin annesi vefat etti birde o sarstı tabi. Eşimin ailesi Erzurum da ben gidemedim cenazeye eşim gitti.Şu anda o benden daha hassas olduğu için ona da çok yansıtmamaya çalışıyorum yoğun bakımda sağlık memuru olduğundanmıdır nedir bilmem ama en ufak biyerim ağrıyo desem hemen bi telaşa kapılıyor. Böyle yani ama ben çok umutluyum rabbim birkere verdiyse yine verecek hepimize.
He birde karar aldım kendi çapımda:)) Eğer tekrar o duyguyu yaşarsam ilk 3 ay sadece burada paylaşıcam kimseye söylemeyeceğim.Çünkü düşük yaptığımı bilmeden arayan arkadaşlarım bebiş nasıl diye sorduklarında hem o anlara geri dönüyorum hemde onları çok üzüyorum o anda .
Çok üzüldüm canım, çok geçmiş olsun, keşke burada da karşılaşmasaydık. Benim durumumda ise kimyasalları hiçbir doktor ciddiye almıyor, ilk düşük olduğu için de kimse tahlil istemiyor. Bir de ilk bebekte düşü olasılığı fazla oluyormuş.Ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası.Bakalım yaz sonuna kadar deneyelim diyorum," düşüğün bir ayağı içerde olur" derlermiş, bu süreçte yeni yeni laflar öğreniyorum bu arada... İnşallah hepimiz yeniden bebek sahibi oluruz.
Canım ben bu gebelikte de kimseyle paylaşamıştım ancak eşim maalesef dayanamadı ve ailelere vs. söyledi. Rapor alıp işe gitmeyince, bazı kişilerde düşükte duydu maalesef.Ama bu süreçte ailelerin üzüntüleri ve benim üzerime düşmeleri beni daha fazla yordu ve boğdu desem yeridir.Raporlu olduğumu ailelere söylemedim yoksa sürekli gelirlerdi ve psikolojim daha kötü olurdu.
inşallah yeniden ama bu sefer sağlıklı olarak bu duyguları en kısa sürede yaşarız...
O durumu hiç sorma zaten:) inanırmısın dinlenemiyorum diye ağlanıyorum ya ama hakkaten dinlenemedim ya:) biz birde çok kalabalık aileyiz eşimin tarafıda kendi tarafımda. İşe geldiğim halde her akşam geçmiş olsun adı altında misafir ağırladım. düşükten 3-4 gün sonra da sağolsun istanbuldaki görümcem bana bakmaya! 3 küçük çocuğuyla geldi hadi bu sefer yine onlarla ilgilen gelen giden derken cenazemiz için eşim döndükten sonra taziye ziyaretleri başladı. Bu arada annem erkek kardeşim ve bana o süreçte hep yardım eden kız kardeşim umreye gitti onun çocuklarıyla ilgilenmem gerekiyor şimdide. Bi ara müsait olursam hem dinleneceğim hemde ne yaşadığımı daha çok idrak edeceğim inşallah:)
ah bu görümceler :))))))))
bizede hafta sonu misafir gelecek geçmiş olsuna ya geçen hafta sonu zar zor temizlik yaptım zaten, evde bi ton iş var
buzdolabımın içini temizlemeliyim en basiti, haftaya şirketten bi haftalık izin almayı düşünüyorum biraz kafamı toparlamak istiyorum zaten iştende çok sıkıldım
Bana da geçmiş olsuna görümcemle kayınvalidem gelecekti, ki ısrarla iyileşince ben davet edeceğim dememe rağmen, eşim son anda bir hamle yaparak biz de dışarı çıkacaktık, dönüşte biz size uğrarız dedi :))) O halimde bile gülmüştüm, eşimin bu davranışına :) Onlar da iyi niyetliler görmek istiyorlar,yardım etmek istiyorlar ama benim psikolojimi ve yorgunluğumu düşünmüyorlar sanırım...
Benim evimde aynı durumda yetişemiyoruz çalışırken ya. Ben de işten çok sıkıldım 2 buçuk senem var yılımı doldurmaya o yüzden çıkamıyorum da 16 bucuk senem gidecek yoksa. Ne olacak bilmiyorum böyle
maşallah 2,5 senemi yaş kaç anacım senin :))
33 yaşındayım 17 yaşından beri bu şirketteyim kasım 2012 de 16 senem doldu. Tabi yaşı bekleyeceğim ama günlerimin dolmasına okadar var:) bugüne kadar hiç raporda kullanmadım izinde. toplasan toplasan 2 ay izin yapmışımdır bu süre içinde ki düğünüm ve birde öncesinde umre içindi. Düğünümde bile kına gecemden önceki gün normal mesaide çıktım kına günümde uğradım birkaç imza işini hallettim döndüm. Ne kadar yoruldum ve sıkıldım anlatamam
arkadaslar merhaba,
bahar arkadasımız bebek fıkrınden bırazda olsa
uzaklasmak ıcın kk dakı hesabını dondurdu.
bu sebeple bı sure buralarda olmayacak.
Merak edenler olabılır dusuncesıyle bahar adına bılgı vermek ıstedım.
Ayrıca hepınıze cokta selamı var.
Rabbım hepımıze hayırlu saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah...
Selam kızlar
Nasılsınız bakalım umarım herkesler çoook iyidir.:)
Birşey sormak istiyorum yaşayanlar varmıdır acaba işyerindeki yoğunluktan doktora gidemedim birde sühendam hanıma gidiyordum sanırım ayrılmış hastaneden başkasına da gitmek içimden gelmedi.
Ben anlatmıştım hatırlarsanız 20 ocakta normal düşük yaşadım hiç birşey yapılmadı.(kürtaj ilaç vs) 1 hafta kanamam oldu sonra kesildi. Doktorum 15 korun en fazla gerek yok demişti.1 ay sonrada ilk reglini görürsün demişri.Bu süreçte açıkcası hiç dinlenemedim düşükten 1 gün sonra işe geldim sonrasında da kayınvalidemi kaybettik kendi annem umreye gitti vs derken hep bi yoğunluk vardı. Pazar gününden beri hafif bi ağrım oldu kasıklarımda dün akşam ise sol kasığım aşırı derecede ağrı yaptı. Dokunduğumda da bi şişkinlik var gibi. Regli olmama da nerden baksanız 8-10 gün var tam gününde olacağımı varsayarsak. Bu ağrıları yaşayan oldumu 20 gün sonrasında? Sürekli idrara çıkıyorum birde.Sol kasığımda batmalar çok fazla şu anda da.Sizlerin ilk 1 ayında bunlar olmuş muydu?
iyi aksamlar kizlar pazartesi ögrendim oglum olucak allah saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin
minik kelebeğim.. cnm nasılsırn..
görüsemedik ne zamandır.. iyi misin insaAllah hersey yolundadır ..
Ah canım ya nerelerdesinben iyi olmaya çalışıyorum çok şükür.
2. defa düşük yaptım da üzerinden 2,5 ay geçti şimdi araştırma yapıyoruz.
Kısmet işte bakalım ne olcak
Sen nasılsın canım
canım dualarım seninle ne kadar istediğini ve nelere katlandığını iyi biliyorum.Allahım yardımcın olsun inşallah bu defa iyi sonuç alacaksın.ahh balım yaa sorma, türlü türlü hallerdeyimidare etmeey çalısıyorum iste
ayy cnmm yaa kıyamam üzüldüm smdik.. yazamadım da ne zamandır sana, aklımdaydın ama :26:
insaAllah hayırlısınla kavusursun meleğine cnm yaa.. Rabbim sifa versin insaAllah
bizde nasıl olalım iste.. o kür ü duy onu yap, bu suyu kaynat onu iç derken, arada yıkımlarauğradıklarım oldu..nyse..
dedim esime bu böyle olmıycak, içiyoz öle her duydğumuzu yapıp, bu böyle olmıycak dedim..
ikna ettim onu sükür ki..
iste geçen hafta dr görüsmemiz odu..
simdi iste adet olunca gidicem , cmrtesi gibi olurum sanırım, kısmet olursa 4. tüp bebek için önümüzde ki günlerde yollara düsücez bakalım hayırlısı..dua edin çokk , haber veririm insaAllah , öpüyom balım
günaydın efsun hoşgeldin.senin de 2 ay oldu değil mi?günaydınlar
benim bata 3 gün var bakalım umarım sağlıklı hamileliklerle bebeklerimize kavuşuruz artık.
maalesef yeni gelenler olmuş geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda sağlıkla göndersin bebeklerinizi
Mrb değerli forum üyeleri.Aranıza yeni katıldım.Ben 20 Ocakta 21+6 iken düşük yaptımÖncesinde hiçbir şikayetm yoktu.Gece saat 1.30da kanamam oldu, acile gittik, yapacak birşey kalmamış.Doğum başlamış.Düşüğün nedeni bilinemedi.Bebek alınırken göbek kordonu iltihaplanmış dediler.Normal doğum oldu, ardından kürtaj yapıldı.Doktora tekrar gittim kontrol amaçlı(doğumdan 1 hafta kadar sonra.)doktor rahim ağzı yetmezliğimin olabileceğini söyledi.Tekrar gebelik için 3 ay süre verdi.Lohusalığım yaklaşık 23 gün sürdü.Ama son haftası lekelenme şeklindeydi.Ben öğretmenim.İlçeye 35 km uzakta dağ köyünde çalışıyorum.Köy çok soğuk ve karlı oluyor.Bu hafta rapor aldım.Ne zaman dışarıya çıksam kasıklarım ağrıyor(Üşütmekten heralde)Bu durum normal midir?Doktor normal demişti ama, hala ağrıması normal mi acaba?Sürekli ağrımıyo ama sdışarı çıkınca batma şeklinde ağrı oluyo.Bir de tekrar çocuğum olmazsa diye çok endişeleniyorum ya Psikolojim çok bozuk.psikolojik destek alıyorum...Benim durumumda olup da tekrar amile kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?