- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.441
günaydın efsun hoşgeldin.senin de 2 ay oldu değil mi?
bu ay müjdeni alırız inşallah
günaydınlar
benim bata 3 gün var bakalım umarım sağlıklı hamileliklerle bebeklerimize kavuşuruz artık.
maalesef yeni gelenler olmuş geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda sağlıkla göndersin bebeklerinizi
iyi aksamlar kizlar pazartesi ögrendim oglum olucak allah saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin
bu arada oglum cok hareketli kizlar insallah bebek isteyen tüm anneler bebislerine kavusur
Mrb değerli forum üyeleri.Aranıza yeni katıldım.Ben 20 Ocakta 21+6 iken düşük yaptımÖncesinde hiçbir şikayetm yoktu.Gece saat 1.30da kanamam oldu, acile gittik, yapacak birşey kalmamış.Doğum başlamış.Düşüğün nedeni bilinemedi.Bebek alınırken göbek kordonu iltihaplanmış dediler.Normal doğum oldu, ardından kürtaj yapıldı.Doktora tekrar gittim kontrol amaçlı(doğumdan 1 hafta kadar sonra.)doktor rahim ağzı yetmezliğimin olabileceğini söyledi.Tekrar gebelik için 3 ay süre verdi.Lohusalığım yaklaşık 23 gün sürdü.Ama son haftası lekelenme şeklindeydi.Ben öğretmenim.İlçeye 35 km uzakta dağ köyünde çalışıyorum.Köy çok soğuk ve karlı oluyor.Bu hafta rapor aldım.Ne zaman dışarıya çıksam kasıklarım ağrıyor(Üşütmekten heralde)Bu durum normal midir?Doktor normal demişti ama, hala ağrıması normal mi acaba?Sürekli ağrımıyo ama sdışarı çıkınca batma şeklinde ağrı oluyo.Bir de tekrar çocuğum olmazsa diye çok endişeleniyorum ya Psikolojim çok bozuk.psikolojik destek alıyorum...Benim durumumda olup da tekrar amile kalan var mı?
, kısmet olursa 4. tüp bebek için önümüzde ki günlerde yollara düsücez bakalım hayırlısı..dua edin çokk ,
ahh balım yaa sorma, türlü türlü hallerdeyimidare etmeey çalısıyorum iste
ayy cnmm yaa kıyamam üzüldüm smdik.. yazamadım da ne zamandır sana, aklımdaydın ama :26:
insaAllah hayırlısınla kavusursun meleğine cnm yaa.. Rabbim sifa versin insaAllah
bizde nasıl olalım iste.. o kür ü duy onu yap, bu suyu kaynat onu iç derken, arada yıkımlarauğradıklarım oldu..nyse..
dedim esime bu böyle olmıycak, içiyoz öle her duydğumuzu yapıp, bu böyle olmıycak dedim..
ikna ettim onu sükür ki..
iste geçen hafta dr görüsmemiz odu..
simdi iste adet olunca gidicem , cmrtesi gibi olurum sanırım, kısmet olursa 4. tüp bebek için önümüzde ki günlerde yollara düsücez bakalım hayırlısı..dua edin çokk , haber veririm insaAllah , öpüyom balım
Mrb değerli forum üyeleri.Aranıza yeni katıldım.Ben 20 Ocakta 21+6 iken düşük yaptımÖncesinde hiçbir şikayetm yoktu.Gece saat 1.30da kanamam oldu, acile gittik, yapacak birşey kalmamış.Doğum başlamış.Düşüğün nedeni bilinemedi.Bebek alınırken göbek kordonu iltihaplanmış dediler.Normal doğum oldu, ardından kürtaj yapıldı.Doktora tekrar gittim kontrol amaçlı(doğumdan 1 hafta kadar sonra.)doktor rahim ağzı yetmezliğimin olabileceğini söyledi.Tekrar gebelik için 3 ay süre verdi.Lohusalığım yaklaşık 23 gün sürdü.Ama son haftası lekelenme şeklindeydi.Ben öğretmenim.İlçeye 35 km uzakta dağ köyünde çalışıyorum.Köy çok soğuk ve karlı oluyor.Bu hafta rapor aldım.Ne zaman dışarıya çıksam kasıklarım ağrıyor(Üşütmekten heralde)Bu durum normal midir?Doktor normal demişti ama, hala ağrıması normal mi acaba?Sürekli ağrımıyo ama sdışarı çıkınca batma şeklinde ağrı oluyo.Bir de tekrar çocuğum olmazsa diye çok endişeleniyorum ya Psikolojim çok bozuk.psikolojik destek alıyorum...Benim durumumda olup da tekrar amile kalan var mı?
Minik kelebek arkadaşım, doğumdan bir hafta sonraki kontrolde doktor içerde parça kalmamış dedi.Rahmime baktı.Toparlıyor yavaş yavaş dedi.Rahim ağzın gevşek duruyor ama yeni doğum yaptığın için olabilir dedi.3 ay sonra kontrole gel bi de o zaman bakalım rahim ağzına dedi.Benim için zaman geçmek bilmiyor şu an.Bebeğimin olmasını o kadar çok istiyorum ki.Bi taraftan da düşen bebeğimin acısını yaşıyorum.Çok zor bi durum...
Allah sabir versin guzelim bnm insAllah toparlarsin rahim agzi yetmezli varmi diye baktir bakalim ins ole degildir cnm yaa
tahmin ediyorum canım,herşeyde var bir hayır üzülmeyelim.Minik kelebek arkadaşım, doğumdan bir hafta sonraki kontrolde doktor içerde parça kalmamış dedi.Rahmime baktı.Toparlıyor yavaş yavaş dedi.Rahim ağzın gevşek duruyor ama yeni doğum yaptığın için olabilir dedi.3 ay sonra kontrole gel bi de o zaman bakalım rahim ağzına dedi.Benim için zaman geçmek bilmiyor şu an.Bebeğimin olmasını o kadar çok istiyorum ki.Bi taraftan da düşen bebeğimin acısını yaşıyorum.Çok zor bi durum...
amin efsuncum,zaman nası geçti anlamadıminşallah canım ya Rabbim sağlıkla versin hepimize..
evvet tatlım tam 2 ay oldu.
laracım çok sevindim canım bi yakışıklı geliyo demek yaramaz şimdiden yoruyo annesiniay yerim onu
mrblar canım geçmiş olsun ne zor bi imtihan allah sabır versin ne desek boş belki ama kendini yıpratma canım inşallah bir dahakini kucağına aldığında bütün bu yaşananlar hafiflicek
destek te alıyormuşsun geçicek bu sıkıntılar inşallah
bolbol dua et canım allaha emanet ol...
umutcum inşallah olumlu sonuçlar alır sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz
naber şeker kız kendiiii
bat ne zaman
Merhaba arkadasım cok gecmis olsun Allah sabır versin yazını tesadüfen gördüm,bende rahim agzi yetmezliğinden ilk bebeğimi kaybettim 6 ay korundum zor bir süreçtir,ama Allah cok sukur ikinci bebeğimi kuacagima aldım 13+5 de rahimagzina dikiş atıldı,37+4 doğurdum morel olsun diye yazıyorum umudunu yitirme Allah bu acıyı tekrar yaşatmasın,rahimagzi yetersizlig ili ilgili topik var. İstersen orayada uğra faydasını görürsün mutlakaMinik kelebek arkadaşım, doğumdan bir hafta sonraki kontrolde doktor içerde parça kalmamış dedi.Rahmime baktı.Toparlıyor yavaş yavaş dedi.Rahim ağzın gevşek duruyor ama yeni doğum yaptığın için olabilir dedi.3 ay sonra kontrole gel bi de o zaman bakalım rahim ağzına dedi.Benim için zaman geçmek bilmiyor şu an.Bebeğimin olmasını o kadar çok istiyorum ki.Bi taraftan da düşen bebeğimin acısını yaşıyorum.Çok zor bi durum...
slm nesle 82,öncelikle bizler için iyi bi paylaşım yapmışın,bnm merak ettiğim yanılmıyosam eğer bu ay yumutlama tarihim 6 şubat idi oda hesaplara göre tabi sorum şu olucak yumurtlama kaç gün sürer arkadaşım.....merak ediyom ben bilmiyom daumarım kızlar beni kınamaz bu konuda...
slm nesle 82,öncelikle bizler için iyi bi paylaşım yapmışın,bnm merak ettiğim yanılmıyosam eğer bu ay yumutlama tarihim 6 şubat idi oda hesaplara göre tabi sorum şu olucak yumurtlama kaç gün sürer arkadaşım.....merak ediyom ben bilmiyom daumarım kızlar beni kınamaz bu konuda...
Eğer test pozitif (olumlu) çıkarsa yani LH artışı saptanırsa bu ortalama 24-36 saat sonra yumurtlama olacağı anlamına gelir. Bu durumda testi uyguladıktan 24 saat sonra ilişkiye girmeniz uygun olacaktır. Çünkü yumurtlama LH artışından 24-36 saat sonra gerçekleşir ve yumurta hücresi 24 saat canlı kalabilir.
Sperm ortalama 3 gün canlı kalabilir, kadının yumurtası ise ortalama 1 gün canlı kalablir. Bu nedenle insanlar tam yumurtlama gününde ilişkide bulunmasalar bile hamilelik oluşabilir. Örneğin ayın 10'unda yumurtlama olacak bir kadında ilişki ayın 7-8'inde olsa bile sperm 3 gün yaşayabileceği için gebelik oluşabilir. Aynı şekilde ilşki ayın 11'inde olsa bile yumurta hücresi 24 saat canlı kalabileceği için gebelik oluşabilir. Bu nedenle kadının her adet döngüsünde hamile kalabileceği yumurtlama öncesi ve sorasını kapsayan yaklaşık 5 günlük süre vardır. Diğer günlerde ilişki olsa da hamilelik olması imkansızdır.
diyor yazi..benim okudugum yazilarda genel olarak,garanti olmasi icin,testte pozitifi gordukten sonra 12 saat icinde iliski olsun yaziyor.
anladım arkadaşım....kadındaki yumurtlama o zaman çok daha kısa süreli.bende düşükten sonra hiç korunmadım 2 ay oldu henüz gebelik olmadı,3 güne kadar adet olmam gerekiyor umarım olmaz eğer olursa bende bu ay ovülasyon testinden almayı düşünüyom peki sen kullandınmı hiç?acaba işe yararmı?geçen aylarda bu testle ilgili bi araştırma yaptım kendi çapımda yani netten hamile kalan sayısı oldukça fazla belki reklam bilmem ama bnde düşünmuyo deilim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?