Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba kızlar
ben kan testi yaptrıdım sonuç pozitif RAbbim bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.
Darısı başınıza en yakın zamanda sağlıkla.

çok sevindim
hayırlı olsun canım, allah sağlıklı bi gebelik geçirmeni, bebişini sağlıkla kucağına almayı nasibetsin
efsun sen krtj olmuşmuydun canım ne zamandı? kaçıncı ayda gebelik oldu?

gelişmelerden bizi de haberdar et canım

sağol canım darısı başınıza en yakın zamanda sağlıkla
evet canım ben 2 ay önce kürtaj oldum kalp atışını duyduktan sonraki gün kendiliğinden düşük oldu.
inşallah bu sağlıklı bir gebelik olur dualarımdasınız gelişmelerden haberdar ederim tabi

Cnm bnm gozun aydin olsun bnimde seninleydi gunum
gelen giden yok bakalim bekliycem testte yapmiycam anasini satayim
Drada gitmem saglikli olsunda :)

canim insallah bu sefer saglikla kucagina alirsin bebegini :) Allah tamamina erdirsin insallah.

Kizlar bu ayinda calismalarida geride kaldi bakalim daha kac ay calisicaz bir sonuca varamadan tam 6 ay oldu dusugumden beri ama hala olumsuz. Rabbim hayirli zamanda insallah nasip etsin yavrularimizi

merhaba kızlar
ben kan testi yaptrıdım sonuç pozitif RAbbim bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.

Canim tebrikler, Allah insallah bu sefer saglikli bir gebelik ve seker mi seker bir bebis nasip eder. Insallah darisi basimiza :)

Bende nolsun canım ya hala pıhtılaşma sonucum çıkmadı onu bekliyorum
o arkadaşın bu hafta son,doğum iznine çıkıyo
en son bebeğine aldıklarını üstüne tutup gösteriyodu seviyodu falan
neyse gidiyo çok şükür
merhaba kızlar

gözün aydın efsuncum bu defa sağlıkla kucağına alırsın inşallah
güzel haberler gelmeye başladı

Kizlar bu ayinda calismalarida geride kaldi bakalim daha kac ay calisicaz bir sonuca varamadan tam 6 ay oldu dusugumden beri ama hala olumsuz. Rabbim hayirli zamanda insallah nasip etsin yavrularimizi

sıkma canını şekercim bak neler yaşadık geç olsun güç olmasın hayırlısı diyelim
üzme kendini

Bugun tr saati ile 14.15 de goz amaliytaina giriyorum
Dualarinizi eksik etmeyin bir hafta pc yasak cepten iki daka girer haber ederim canlarim kendinize iyi bakin
Bu arada gelen giden yok strestende gecikebilir bakalim hayirlisi

ama yrncim daha sonucu görmeden öyle karamsar bekleme olacakları
belki bu ay herşey olumlu ama moral de lazım!! iyimser düşünelim ki oluşmakta olan bi bıdıcık varsa negatif enerji göndermeyelim bu da çok önemli inan
inşallah en hayırlı zamanda olur

çıksın çıksın mümkünse bi müddet görünmesin

ne zaman çıkcak pıhtılaşma sonucu?
bari belli olsun da ona göre yol izlenir artık...

Dualarinizi eksik etmeyin bir hafta pc yasak cepten iki daka girer haber ederim canlarim kendinize iyi bakin

allah şifa versin canım

Essela neslee
Cnlarim sagolun guzel gecti cok sukur
Bn hala adet Olmadim biliyonumu

ay maşaallah, canım çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın.

test yaptın mı bacım, ne güzel ameliyatta bitti derken birde bebiş haberi gelirse ne mutlu sana, inşaallah, aminn.

ben şimdiden bir sürü yaptım test, bu ayda olmadı, Rabbimin takdiri, valla çalışmalara da dikkat ediyoruz ama demek ki vakti var.

KIZLARRRR karar verdim kendim dahil bu topikteki herkesi dogurtucam, dogurtmadan bir yere gitmek yok

sıkma canını şekercim bak neler yaşadık geç olsun güç olmasın hayırlısı diyelim
üzme kendini

Oyle canim gec olsun guc olmasinda, insan ister istemez uzuluyor. Bu aralar etrafimda olur olmadik insanlarin hamilelik haberlerini aliyorum hatta da evli olmayipta hamile kalmis bir kac kisi duyuyorum pes artik diyorum bunlar baksan denemeden tutturmustur, biz evliyiz maddi manevi her turlu haziriz ve nedense olmuyor, olanda tutunmuyor. isyan etmiyorum Allah en hayirli zamani bekliyor biliyorum bunu ama ister istemez moralim bozuluyor sanki dogurma sezonu mubarek insallah fazla bekletmessin bebislerimiz bizi Hadi senide bekliyorum assolist "minikkelebek sahneye" bir an once basla artik calismalara fazlasiyla bekledin gibime geliyor
Essela neslee
Cnlarim sagolun guzel gecti cok sukur
Bn hala adet Olmadim biliyonumu

Canim sen bence kostura kostura git bir test al, insallah guzel bir bebis haberi gelirde topik biraz senlenir

Cnm bnm gozun aydin olsun bnimde seninleydi gunum
gelen giden yok bakalim bekliycem testte yapmiycam anasini satayim
Drada gitmem saglikli olsunda :)

canim insallah bu sefer saglikla kucagina alirsin bebegini :) Allah tamamina erdirsin insallah.

Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nsip etsin... maşallah diyelim....

Canim tebrikler, Allah insallah bu sefer saglikli bir gebelik ve seker mi seker bir bebis nasip eder. Insallah darisi basimiza :)

gözün aydın efsuncum bu defa sağlıkla kucağına alırsın inşallah
güzel haberler gelmeye başladı

kızlar sağolun Allah razı olsun hepinizden rabbim en yakın zamanda sağlıkla göstersin sizlerede .cuma günü gidicem dra bakalım inşallah bu sağlıklı bir gebelik olur.

canım çok geçmiş olsun güzel haberini alırız inşallah bu ay

kızlar pazartesi günü kontrole gidiyorum hayırlısıyla .bana dua edin temiz çıksın tahlillerim ...kansızlık ve idrar yolu iltihabım vardı inşalalh onları yenmişimdir.baya iyi bakıyorum kendime bu aralar ya bir de pazartesi günü adet olmam gerekiyor.o gün hem kontrol hem adet (Alttan muayene eder herhalde ama adet olursam o saate kadar ;muayenem başka güne kalır mı ya da ultrasyondan rahim durumu belli olur mu?)

Selam kızlar nasılsınız bakalım:)

Benim 1 haftadır sancım var ama tık yok:) 20 ocakta düşük yapmıştım sonrasında 1 hafta kadar kanamam oldu. Yaklaşık 1 haftadır da baya baya sancım oluyor. Doktor 4-6 hafta arasında regli görürsün demişti bugün tam 30.günü gelen giden yok. Dün hele baya baya sancı çektim özellikle sol kasığımda gece yatana kadar ha oldum ha olucam dedim ama nerdeeee:) sadece kahve rengi lekelenme vardı okadar. Sabahta kalktım sanki dün okadar sancı çeken ben değilmişim gibi bugün hiç bir ağrım falan yok:) Zaten ne göğüslerimde bi şişlik ağrı nede belimde ağrı oldu arada bi burnum kanadı he bide uçuğum çıktı midem de aşırı bulanıyor.Hamilelik belirtileri sayfasına girdim de az kalsın belirtilerden kendimi hamile hissedecektim gidip test alacaktım o derece.:)))) Büyük ihtimalle üşüttüm sanırım ama kendi halime gülmeye başladım artık psikolojik olarak sanırım her halttan hamileyim sanıyorum:) Hayatımın hiç bir döneminde kendimi bukadar dinlediğimi bilmem oysa şimdi kulağım çınlasa aaa hamilemiyim ki der oldum:)) Rabbim biliyor tabi hakkımızda ne hayırlı ne hayırsız .En doğru zaman da verecektir inş. Ama bizler sabırsız insanlarız işte ya regli olayım biran önce yada bu mide bulantılarımın bir karşılığı olsun istiyorummmm:)

Canım bende düşük yaptım ve doktorum bana da 4 ile 6 haftada adet görürsün demişti ben tam 43. gün oldum :) ama 45 günü geçerse doktora git bencee

Canım bende düşük yaptım ve doktorum bana da 4 ile 6 haftada adet görürsün demişti ben tam 43. gün oldum :) ama 45 günü geçerse doktora git bencee

Eğer okadar geçerse muhakkak giderim canım doktora ama bana bu hafta birşekilde olurmuşum gibi geliyor tek takıldığım normalde göğüslerimde çok hassasiyet olurdu şimdi yok. Çok mu takıyoruz diyorum acaba kafamıza ondan da olabilir mi bilmem ki.

Reglin bitti mi bittiyse kontrole falan gittin mi acaba arkadaşım? Ya da düşünüyormusun ben çok kararsızlıklar yaşıyorum ya bazen bırakıcam olursa olur gitmicem diyorum bazen de biran önce gidip ne durumdayım bilmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…