Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

oy çok sevindim gözün aydın gurbetçim Rabbim sağlıkla kavuştursun

sağol canım Rabbim bu sefer sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşalah ve inşallah en yakın zamanda sağlıkla sizlere de göstersin canım

oy çok sevindim gözün aydın gurbetçim Rabbim sağlıkla kavuştursun
Cnm sagol insAllah beraber ilerleriz ekim annesi oluruz
29 ekim
cnm 3 saglikli gebelikten sonra 2 dusuk yasadim hayirla saglicakla gelsin insAllah
MasAllah 4. Numara olacak nasipse
Kizim icin istedim insAllah olur cnm
Sag gozumde martta amaliyat olacak henuz atlatmadim tam manasiyla

Arkadaşlar ben ocak 31 de kürtaj oldum benim gibi ocak yada şubat ayında kürtaj olanlar varmı.mesela benim karnım çok şiş ve baya büyüdü normal kilom gayet iyi ama göbek bölgem baya genişledi sizdede böyle sorunlar oldumu neler yaptınız.adet düzeniniz nasıl oldu?kansızlık şikayetiniz varmı halsizlik oluyormu bu şikayetler için neler yapıyorsunuz.benim doktorun verdiği ilaç bitti.bazen sabahları pekmez içiyorum.ilerideki gebelik için folik aside başladınızmı.?kendileriyle dertleşip konuşabileceğim arkadaşlar arıyorum:))

slm arkadaşlar bende 20 eylülde bebeğimin kalp atışlarının durması sonucunda kürtaj olmak zorunda kaldım.
bu ay progestan verdi dr onu kullanıyorum. 1 şubatta hasta olmuştum. 14-15-17-19 çalışma yaptık hayırlısıyla inş olur. o kadar cok istiyorum ki rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.

Cnm bnm ayni zamna,arda dusuk yapmisiz ins bebegin yola cikar guzelim

inşallah canım bebişlerimiz bizimledir. 2 gündür akıntım fazlalaştı. pazartesiye kadar beklicem bakalım belki bugün idrar testi yaparım iş çıkışı.

1-2 martta adet olmam gerekiyor.bakalım hayırlısı canım. progestan kullanıyorum bugün son bitiyor. inşallah Allah ım hayırlı evlatlar nasip etsin.

selam kızlar güzel haberler duymak ne güzel.... Rabbim Yar ve yardımcımız olsun...bugün dr.kontrole gittim.çok aksi bir dr.a denk gelmişim ama napalım...3 ayımı bittirdim zaten ve çok şükür rahim toparlanmış dedi fakat çok akıntın var dedi iltihap var deyip (annemin dediğine göre sıvı almış benden) patolojiye gönderdi 10 gün sonra çıkacak o da...dua edin kötü birşey çıkmasın bir de böyle bir durumu yaşayan var mı?

yaaa coooook sevindimmmmmmmmmmmmm :)))) Allah tamamina erdirsin insallah! guzel haberlerini bekliyoruz!

canim insallah hepimiz sirayla iyi haberler verebiliriz birbirimize...bir suru pozitif test ve arkasindan saglikli hamilelikler insallah :) bir kere acildi forumun kismeti,gelir gerisi

canim hic bilmiyorum yasamadim oyle bir sey,kotu bir sey cikmaz insallah,iyi dusun,en fazla usutmussundur herhalde. rahim de toparlanmis bak ne guzel.

canim hic bilmiyorum yasamadim oyle bir sey,kotu bir sey cikmaz insallah,iyi dusun,en fazla usutmussundur herhalde. rahim de toparlanmis bak ne guzel.

sağol canım..dedim dr.a sürekli idrar yakmasından şikayetçiyim dedi ürolojiye gitmelisin bunun için biz ne yapalım

yaaa coooook sevindimmmmmmmmmmmmm :)))) Allah tamamina erdirsin insallah! guzel haberlerini bekliyoruz!

sagolun kizlar hemencik guzel haberde sizden alalim insAllah

sağol canım..dedim dr.a sürekli idrar yakmasından şikayetçiyim dedi ürolojiye gitmelisin bunun için biz ne yapalım

aksiymis hakikaten doktor! o da anlar sonucta..idrar yanmasi usutme olabilir herhalde,basima hic gelmedi,basina gelen biri okursa sana yardimci olabilir umarim. sen teshis konulana kadar dikkat et kendine,belini ayagini usutme.mikrop falan kaptiysan da hemen ilacla geciriyorlar zaten merak etme. gecmis olsun canim.

çok sevindim gözünüzaydın canım
allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşallah
:119:

geçmiş olsun canım
ben de eylülde olmuştum krtj, 26. gün gelmişti benim ama düzen biraz bozulabiliyor yani hiç panik olma... ben folikaside 3ay korunma süresi bitince devam ettim halen içiyorum
içini ferah tut, istediğin kadar da dertleşebilirsin burda canım...

canım sana da tüm düşük yaşayan arkadaşlara da çok geçmiş olsun
bir dahakini sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

allah şifa versin canım ayynen benim de başıma gelmişti
kontrol amaçlı gittiğimde toparlanmış ii dedi, akıntın var iltihap dedi ve ilaç verdi alttan kullanmak için.
smear testi yapalım diyip sıvı almıştı, ki çok şükür sonucu temiz çıktı
içini ferah tut

Anamm ne guzel bir haber bu boyle Rabbim insallah bu sefer saglikli tonton bir bebis nasip eder insallah canim
Topigimize bahar gelmeye basladi bile Darisi diger arkadaslarima ve bana insallah off simdi 1 hafta daha nasil bekliycem test yapmak icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…