Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

gurbet güzeli çok sevindim bu süper bi haber,nesle 82 yazdıkların ne güzel haber böyle senin adınada çok sevindim,test yaptınmı peki
ayyy çok sevindim ne dicemi bilemedim darısı bizlere inşallah.

gurbet güzeli çok sevindim bu süper bi haber,nesle 82 yazdıkların ne güzel haber böyle senin adınada çok sevindim,test yaptınmı peki

canim cok saol moral verici yazilariniz icin :) insallah dusundugunuz gibidir.
yok daha erken diye sabirla bekliyorum, sabirsiz bendeniz resmen imtihandayim. daha ilk deneme ayim normal regliden sonra olmazsa olmaz ne olacak diyorum bir yandan, bir yandan da belirtiler olumlu diyorum. ama kaptirmak da istemiyorum husran olmasin diye...esim pztesi test yap bir hafta daha bekle diyor bakalim ne kadar durabilecegim. ilk hamileligimdeki gibi belirtilerim de var ama psikolojik mi acaba diye de dusunuyorum :/ ne zormus bu bekleme suresi! test yapayim hemen yazacagim zaten buraya iyi ya da kotu.

o bekleme suresi yok mu o bekleme suresi! ben de gun sayiyorum resmen! yumurtlamadan sonra 10 gun gecsin en azindan yaziliyor hep,benim 8 bitiyor bugun,esim de 14e kadar bekle diyor.

o bekleme suresi yok mu o bekleme suresi! ben de gun sayiyorum resmen! yumurtlamadan sonra 10 gun gecsin en azindan yaziliyor hep,benim 8 bitiyor bugun,esim de 14e kadar bekle diyor.

Sorma guzelim bende 7. gunumdeyim genelde 12. gunde gostermesi lazim bisey varsa ama bakalim hayirlisi, kac aydir bekliyoz artik insallah guzel haberler aliriz bizde canim

canım iltihap var deyince ben de antibiyotiğim yeni bitti dedim onu dr.un idrar yolu iltihabın için vermiş dedi ( yani benim rahimde mi iltihap var ? ) vallah çok aksi olduğu için dilim dönmüyordu bir de korktuğum için herhalde :44: neyse hayırlsı olsun artık sonuçlar kesinleşsin sonra dşünüyorum zaten Allah da nasip ederse inşalalh...

sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun hiçbir kadının kucağı boş kalmasın.aynı durum bende de olmuştu.ama bişey cıkmadı korkma canım.

antibiyotik akıntı ve mantar yapıyor.kendimden biliyorum.antibiyotik bitti mi kaşıntım başlar akıntı başlar dr giderim mantar der. yani anlayacağın biyeri düzeltirken bir yeri bozuyoruz.

sagolun kizlar er gec olacak canlarim insAllah hayirlisiyla olsun insAllah saglicakla gelsinler

kılzar cevaplarınız için teşekkür ederim.evlendiğimden beri antibiyotik kullanıorum yaa belki de o böyle yaptı.... benle aynı durumu yaşayanlar siz ne yaptınız nasıl kurtuldunuz?

bir de böyle bir drumda bebiş düşünmek ne kadar mantıklı acaba iltihap var sonuçta kötü şeyler yaşanmasına sebep olur mu acaba?(Allah Korusun)

Canim bebek dusunuyorsan kesinlikle antibiyotik kullanmamalisin genetik sorunlar dogurabilir yada bebegin yerlesmesinde sorun cikarabilir. Eger kullanman gerekiyorsa ve hala bebis dusunuyorsan doktoruna danis, hamilelikte guvenli olan ve ayni etkiyi gosteren bir antibiyotik yazsin. Kafan rahat olur en azindan. Ama ben her antibiyotik aldigimda doktorum sorar bebek dusunuyormusun diye, ona gore bir tedavi ve ilaca yonlendirir.

işallah cnm inan ne kadar sevindim,bize moral olucak bundan eminim bende şimdilik tık yok yeni adet oldum bende her ay umutla bakıyom ama olmuyo
bnmde düşükten sonraki ilk ayım psikolojikti belirtiler olumluydu....
olsun cnm sen tabikide olumlu düşün sonuçları mutlaka yaz :)

canım ben hamile kalmadan önce doğum dr.u bana antibiyotik vermişti kullandım bi 10 gün sonra kullanmadım öyle bebek düşündük ve ben gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı.acaba onun da bir etkisi olmuş mudur diye hep düşünmüşümdür :44: dediğin gibi söyleyeyim bakalım ....

Varsa cikma ihtimali yuksek cnm hos bnm 29. Gunde cikmadi ya gec dollenme olabilir

canım, idrar testin 34. gün çıktı değil mi? ondan önce kan testi falan yaptırdın mı?
ya da mesela 33. gün idrar testi yaptın mı? yaptıysan sonuç negatif miydi?

ben daha önce idrar testlerinin azizliğine uğradım 2012 de ekim ve kasım aylarında. idrar testleri pozitif çıkmıştı, hemen akşamında kan testi negatif çıkmıştı.
bu ayda yine pozitif çıktı idrar testlerimin çoğu, hemde farklı markalardan. beklenen adet günü kan testim negatif çıktı, ama bu sefer fazla sevinmemiştim, ya testler yanlışsa diye.

gurbetgüzeli bu arada geçmişi okudum, demek senin 3 tane yavrun var, maşaallah canım, Rabbim yavrularını sana bağışlasın, hemde bebeğini, inşaallah.

göz ameliyatını oldun sanıyordum, yinede güzel, inşaallah kolay bir şekilde olursun ameliyatını.

Neslee canim nerelerdesin merak ettim test yaptin mi? :) merakla beklemedeyim

canim ben de size yazmak icin girdim,once Amerika forumuna yazdim ordaki kizlar ayaktadirlar bu saatte diye :)

yumurtlamadan sonra 10 gunun aksami...esim toplantida sIkIntIdan test yapayim dedim,burda cok ucuz testler zaten...esim de 14 olmadan yapma dediydi,ilk hamileligim o aralar cikti cunku. cok hafif ikinci cizgi cikti,cok acik pembe olaraktan. fotosunu cekmeye calistim ama acik pembe oldugundan parliyor cikmiyor. esim gelince de gosterdim, "evet var bir sey bir cizgi gozukuyor, bekleyecegiz bakalim" dedi. yarin sabah kalkinca (sizin saatle aksamustu olur) gene yapacagim, 14-16ya kadar yapayim her sabah dedim bakalim ne olacak...temkinli ama heyecanliyiz.

hafif ikinci cizgi disinda belirtilerim de var,ilk hamileligimle ayni. yorgunluk,grip hali gibi bir hal,uyku hali,rahime arada sanki igne batiyor,bir de 3 gundur elimden ayagimdan alev firliyor gibi geliyor arada,hatta ayagimdan corabi falan atiyorum duvara yasliyorum o derece.

Cnm adeti 2 gun gecti cikmadi testte pazartesi olucaktim carsamba gece leke geldi persembe devam etti ve cumadan pazartesiye kadar tik yok ole olunca test yaptim ve pozitif cikti biraz once dijital test ile yaptim yine pozitif 2-3 + seklinde cikti buda 5 haftaliga takabul ediyor insAllah devam eder sagol canim evlalarima hayirli uzun omur versin Allahim olmayanlarada cabucak yollasin amin

Sabah idrari daha iyi guzelim hadi goreyim silikte olsa cikti ise insAllah gebelik vardir

ayy canım belirtilerin gebelik belirtisi, ve tabi silikte olsa 2. çizgi.
inşaallah güzel haberler yazarsın buraya akşama doğru :) amerikadasın galiba. Allah kolaylık versin sana ve gurbetteki dostlarımıza.

yerleşme kanaması olmuş demek ki, araştıra araştıra öğrendik valla.

canım benim, maşaallah 5. haftanın içindesiniz demek. Allah nazarlardan korusun.

evet çabucak yollasın Rabbim inşaallah isteyenlere, amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…