- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.581
Gunaydin herkese kizlar
insallah hayirli guzel bir gununuz olsun :)
Benimde bugun yumurtlamadan sonraki 12. gunum ve bugun dayanamayip test yaptim negatifheralde benim kirmizi hatunlar yarin yada carsamba kendilerini gostericekler offff goguslerim hala cok agriyor ama gogus uclarimdaki agri hafifledi onun icin bende bu ay icin umidimi iyicene kestim. Gec olsun guc olmasin artik hayirlisi olsun
Gunaydin herkese kizlar
insallah hayirli guzel bir gununuz olsun :)
Benimde bugun yumurtlamadan sonraki 12. gunum ve bugun dayanamayip test yaptim negatifheralde benim kirmizi hatunlar yarin yada carsamba kendilerini gostericekler offff goguslerim hala cok agriyor ama gogus uclarimdaki agri hafifledi onun icin bende bu ay icin umidimi iyicene kestim. Gec olsun guc olmasin artik hayirlisi olsun
allah razı olsun canım bende çok korkuyorum inan.ben daha bebeğimin gitmesini kabullenemiyorumki.
hamilelik takvimini iptal etmeye elim gitmiyo mesela.
içimin boş olduğunu bilmek beni mutsuz ediyor.evet çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan ama istiyorumda. ama babamız sana birşey olursa diyo ve o bir süre istemiyo ama doktor eğer korunmana gerek yok derse ben çok istiyorum.
rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım benim.herkese hepimize nasip etsin.
bakmıcam zaten o kocakarılar bana şunun suyunu iç bunun suyunu iç dedi oysa bitki çayı içmek çok zararlıymış hamilelikte.olan oldu tabiki suçlu aramıyorum kimseyede kızıp ah etmekte istemiyorum çünkü normalde beddua asla etmem ama bebeğim gitmeden 1 hafta önce canım çok yanmıştı ve rabbim benim canımı yakanların canını yak dedim ve yine benim canım yandı.o kocakarılar zaten başından beri bebeğimi istememişti yok ilk geceden hamile kalmak ne cesaretmiş filan gezcekmişiz tozcakmışız.bazen şu büyükleri anlamıyorum yıllarca ne çektik şu büyklerden diye dert yanarlar kendileri gelip en kralını yaparlar.
allahım eşimle aram iyi olsun gerisi umrumda bile değil ama sinek mide bulandırıyo işte.başınızı şişirdim öyle dertliyimki
ask olsun olurmu oyle sey insan icini bu sitede dokebiliyor cunku bu derdi ceken bilir
buradaki arkdaslarida sonucta gelmis gecirmis allah kimseye gostermesin aslaa
bitki cayi bende hic icmemistim zararli diye...
senin hersey cok yolunda gidiyorduysa stresdenmi bisey oldu acaba doktor ne diyo?
cahil insanlara he diyip geccen aynen diycen hic hesaba almiycaksin tatlim haklisin diyiver gel gec bosverrrr
esinle aran iyi olsun gerisi hiccc bosver uzulme ...
bebek buyukken dusmesi veya kalbi durmasi daha zor yaa hadi ben hissetmedim bile hic
ama boyle duyunca kendimden cok bunlara uzuluyom
aynen öyle stres atıyor insan yoksa vay kocalarımızın haline.ben ilk defa bugün dışarı çıktım ve eşimin yanına geldim eşim halime acıdı garibim oyuncak ayıya sarılıp yatan kalkan bir kadından artık ne olur ne olmaz dedi.
benim ilk başta riskim vardı 5. haftamda aşırı kanamalarım başlamıştı ve kesenin yerinden oynadığını 3 gün içinde bebeğin düşeceğini söylemişlerdi ama oğlum düşmedi.uzun süre progestan kullandım ve bebeğin gelişimide çok iyiydi.kaybettiğim gün ilk kıyafetlerini almıştım ne umutlarla hatta yavruma konuşa konuşa masanın üstüne serip babamıza süpriz yapcaktık ama eşim geldiğinde acile zor yetiştirdi bizi hastanede doktor alttan muayene etmemiz lazım diyo ben pazarlık ediyorum diyorum benim idrar yollarımda enfeksiyon var ondandır zor ikna etti beni alttan baktığındada 4 cm açılma var doğum başlamış dedi. zaten yatağa yatağa yatırdıklarındada su geldi ve o gecenin sabahı 11 de doğum yaptım rabbim kimselere yaşatmasın bu acıyı.doğana kadar onu hissettim bir ara sancılarım hafiflediğinde tamam gitmiyo diye ne kadar sevindim ama gitti. rabbim hayırlısını nasip etsin.
bende kritik gunler (ilk 3 ay)geccin tulum filan alirim diyip duruyordum
erken cok diye bisey almamistim sabir edemiyorum diyordum hatta iyiki almamisim bisey
cunku onlara baktikca daha kotu olur sen onlari bence sakla goz onunde tutma arkadasim
cok dhaa kotu olcan
sen ilk gece hamile kaldin sanirim tatlim sevinmelisin hamile kalabiliyosun bence sen cabucak hamile kalirsin yine
benimle aynı durumda olan bir arkadaşıma mesaj atmak için 58 tane özel mesaj atıp gözünüzü yorucam ne olur kızmayın bana[/Qggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?