Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

iyiiki söylememişsin canım bende bidaha olursa karnım çıkana kadar söylemeyeceğim görünce anlasınlar diğerini kayınvalidem annem herkese söylemişti heycandan sonra sorulara maruz kaldım malesef :-( aynen benimde ilk haftalarda vardı birden bulantılarım kesilmişti hatta burda okumuştum biri yazmıştı bulantının kesilmesi önemli diye bende korkuyordum hep hatta eşime bile demiştim bişeyler var neden kesildi diye herkes bünyeden bünyeye değişir demişti ama ben şüpheleniyordum malesef bebegin gelişimi o zaman durmuş :43:zaten 2 hafta kesilmeyen kahverengi akıntıyla boguşmuştum ozaman puffff çok üzücü... canım inşallah bebeğin sağlıklıdır yaa bu mübarek gecede sana hayırlı dualar ediyorum rabbim senin meleğini korusun....

inşallah toparlarda yeniden gelir bebişim annesini bekletmez gelir :emir_bebek::emir_bebek: başka bebekleri sevmesin annem diye gelsin nerde bebek görsem deli gibi yanına gidip seviyorum kimse bilmiyorki bazıları tuaf tuaf bakıyor bebeğini çekiyor haklılar aslında ne diyeyim annelik koruma iç güdüsü bebek mağazalarına girip dolaşıyorum elbiseler ayakkabılar offff yine ağladım yaaa ağlamayacam diye söz veriiyorum kendime yine ağladımm :43:

canmsın .. üzülme , dayanamamm

Günaydın kızlar :16:
dün akşam 2 saat tuttuğum idrarla test yaptım
veeeeeee negatif :52: bekle bekle yine negatif
sabah baktım yine negatif :9:

ay kız yoksa hamile misin :52:
gurbetgüzeli saksı mı düştü kafana yaaa :52:

:1: :1: allah hepimizi güldürsün şekerim

hmm tamam canım sağol :54:

canım düşük yaptığımdan beri folik asiti hiç bırakmadım ben
2 günde 1 bile olsa içmeye çalıştım,doktor coraspini ve folik asiti 2 aya yakındır kullandırıyodu bana
yani 2 kutu falan içtim coraspin,sen de başla doktorunla konuşup
ben düşükten dolayı verildiğini bildiğim için ilk düşükten sonra kendim başlamıştım
zaten sonra doktor verdi
bu arada bugün bata 5 gün var kan testi yaptırayım dedim ama kararsızım
şimdi erken mi acaba diyorum,belki yaptırırım belki yaptırmam
akşam ayaklarım nereye götürürse artık :9:

canım çok korkuyom ama ya öyle böyle diil :18:
hani başkası yapsa sorun diil de
ben onu nası batırıcam bilmiyorum :27:
eşim de korkuyo

canım test yapmayı ihmal etme kan testi yaptır bence sonçta iğneye başlamalısın hemen hamileysen bence zaman kaybetme canım benm doktor ilişkiden 9 gn sonra kan tahlili yaptır dedi

2 günde 1 bile olsa içmeye çalıştım,doktor coraspini ve folik asiti 2 aya yakındır kullandırıyodu bana
ben düşükten dolayı verildiğini bildiğim için ilk düşükten sonra kendim başlamıştım
zaten sonra doktor verdi

eşim de korkuyo

Canım ben adetime 3 gün kala test yaptıığımda mis gibi bembeyaz bir testim vardı. :1:
3 gün sonra bir daha yaptım kıpkırmızı idi. 5 gün çok erken ki. :17:

ilk test 25 subat
ikinci testler 21 mart :46:

Eklentiler

• $test.webp
    $test.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $test1.webp
    $test1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
iyiiki söylememişsin canım bende bidaha olursa karnım çıkana kadar söylemeyeceğim görünce anlasınlar diğerini kayınvalidem annem herkese söylemişti heycandan sonra sorulara maruz kaldım malesef :-( aynen benimde ilk haftalarda vardı birden bulantılarım kesilmişti hatta burda okumuştum biri yazmıştı bulantının kesilmesi önemli diye bende korkuyordum hep hatta eşime bile demiştim bişeyler var neden kesildi diye herkes bünyeden bünyeye değişir demişti ama ben şüpheleniyordum malesef bebegin gelişimi o zaman durmuş :43:zaten 2 hafta kesilmeyen kahverengi akıntıyla boguşmuştum ozaman puffff çok üzücü... canım inşallah bebeğin sağlıklıdır yaa bu mübarek gecede sana hayırlı dualar ediyorum rabbim senin meleğini korusun....

inşallah toparlarda yeniden gelir bebişim annesini bekletmez gelir :emir_bebek::emir_bebek: başka bebekleri sevmesin annem diye gelsin nerde bebek görsem deli gibi yanına gidip seviyorum kimse bilmiyorki bazıları tuaf tuaf bakıyor bebeğini çekiyor haklılar aslında ne diyeyim annelik koruma iç güdüsü bebek mağazalarına girip dolaşıyorum elbiseler ayakkabılar offff yine ağladım yaaa ağlamayacam diye söz veriiyorum kendime yine ağladımm :43:

canım inşallah bekletmeden gelirler, yapma ama öyle kendini bırakma! senin henüz yeniydi sanırım düşüğün diimi girme bebek mağazalarına kendine acı verir gibi :20:
sen çabuk toparlan ki minişin de sağlıkla gelsin

ayy kizlarr bende kafayi siyirdimmmmm
gittim iki test daha aldim gebelik testi
ikiside pozitif ciktiiii:9::nazar:
ilk testim silikti kabullenemedim herhal keseyi gördugum haldee bir hafta var daha yaSabirr:21:

ay allah iyiliğini versin gurbetçim... biz de öyle mi olcaz acep :111:

zaten sonra doktor verdi

eşim de korkuyo

günaydın tatlım
biraz erken olmuş gebelik testin ama olsun merakın gitmiştir
kan için pazartesiyi bekle istersen ama iğne için erkenden bilmen gerekiyorsa bilemiyorum
ben bu gebelik boyunca kendi kendine iğne yapma olayını da burdan öğrendim, hiç duymamıştım, kan pıhtılaşmasında gebelik boyu ilaç içiliyor diye biliyordum
ayrıca ben de normalde iğneden hiç korkmam ama kendin yapmak zorundaysan korkutucu tabi hak veriyorum sana :27:
ama ilk birkaç gün zor gelir emin ol, sonra alışırsın istemeden :52:

ilk test 25 subat

maşallah kuzum allah sağlıkla hepimize nasibetsin inşallah

kızlar hepinize merhaba cumanız mübarek olsun tam dua vakti şimdi:)
allah hamile olan arkadaşlarımıza bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hamile olmak isteyenlere de hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin amiiiiin

canım test yapmayı ihmal etme kan testi yaptır bence sonçta iğneye başlamalısın hemen hamileysen bence zaman kaybetme canım benm doktor ilişkiden 9 gn sonra kan tahlili yaptır dedi
evet canım haklısın,bakalım hele akşam olsun da
varsa bile değerim çok düşük çıkar
geçen sefer adete 2 gün kalaydı sanırım 90 çıkmıştı
çalıştığım için hafta içi gidemem doktora
eğer sonuç olumluysa yarın doktora gidip iğnelerimi alırım

Canım ben adetime 3 gün kala test yaptıığımda mis gibi bembeyaz bir testim vardı. :1:
3 gün sonra bir daha yaptım kıpkırmızı idi. 5 gün çok erken ki. :17:
evet canım erken aslında bilerek yaptım negatif göreyim de kendimi alıştırayım diye
ben 4 gün kala çoook silik çizgilerle öğrenmiştim ikisinde de.
inşallah kanda çıkar bişiycikler :54:
öle galiba tatlimmm:27:

ilk test 25 subat
kız sen hamilesin ben sana söyliyim bak demedi deme :52:

günaydın tatlım
kan için pazartesiyi bekle istersen ama iğne için erkenden bilmen gerekiyorsa bilemiyorum
ben bu gebelik boyunca kendi kendine iğne yapma olayını da burdan öğrendim, hiç duymamıştım, kan pıhtılaşmasında gebelik boyu ilaç içiliyor diye biliyordum
ayrıca ben de normalde iğneden hiç korkmam ama kendin yapmak zorundaysan korkutucu tabi hak veriyorum sana :27:
alışırım heralde dimi ya ben de bilmezdim öyle iğne falan
hem hap hem de iğne kullancam alttan üstten ilaçlicaklar beni :27:
kan testini de geç kalmamak için yaptırayım diyorum canım
doktor pozitif görünce hemen başlicaz iğneye dedi.hafta içi izin alamam işyerinde kimseye söylemicem öyle bişey olursa
o yüzden yarın doktora test sonucumla giderim diyorum
kendi kendime de gelin güvey olmayayım sonuç çıkana kadar :52:
kızlar hepinize merhaba cumanız mübarek olsun tam dua vakti şimdi:)
allah hamile olan arkadaşlarımıza bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hamile olmak isteyenlere de hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin amiiiiin

cuman mübarek olsun canım allah tüm dualarımızı kabul etsin amiiiin

zaten sonra doktor verdi

eşim de korkuyo

minikkkimmm benim de basta negaitf cikmisti, 1 gun sonra silik cikti sonra koyulasti. ben senin yerinde olsam kana giderdim direk,burda bakmadiklari icin evde yaptim mecburen. hayirlisi olsun senin icin.

canım nasılsın bende seni merak ediyorum arada bakıyodum paylaşımlarınıza yeni hamişleri tebrik ediyorum senin bata da az kalmış yine agrılar başlamış sanırım inş. hamilesindir canım aklım hep sendeydi bide naz da ama ondan hiç ses soluk çıkmıyo inş. güzel haberlerle dönersin

daha batına var canım inşallah kanda çıkar süpriz yapar sana seviniriz hep birlikte :62:

canmsın .. üzülme , dayanamamm

canımmmm burayamı ziyarete geldin beni ben ekim annişlerine gelemiyorum aklıma gelmesin diye nasılsın bebeğin nasıl oğluşun nasıl öp yerime yanaklarından

canım inşallah bekletmeden gelirler, yapma ama öyle kendini bırakma! senin henüz yeniydi sanırım düşüğün diimi girme bebek mağazalarına kendine acı verir gibi :20:

evet malesef yeni daha 2 hafta oldu aslında kendimi nekadar uzak tutsamda olmuyor giresim geliyor :43: inşallah gelir bebeklerimiz hemennnncikkk bizde güleriz ağlamak yerine.... senin ne kadar oldu canım

canim cok zor biliyorum ama minimum dusunmeye calis. baska seye ver kafani,kitap oku falan..dua et bol bol,kendine iyi bak,esin de beslenmesine dikkat etsin. daha once olmus simdi de olur,saglikli olsunlar da...rahmin duzelince calismalara da baslarsiniz tez vakitte tutar insallah.

evet zaten kitap çok okuyan biriyim sürekli okuyorum aklıma gelmesin diye dua ediiyoruz hep rabbim duysun sesimizi inşallah sağlıkla gelsin bebişler inşallaahhhh tez zamanda benim gibi tüm bebek bekleyenleri rabbim güldürsün bebegi olanlarıda korusun sağlıkla gelsin bebekleri:nazar:

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?*

ya ben çok kötüyüm nasıl atalatacam bu dönemi çok merak ediyorum düşük yapalı bir sene bitti hala ne gelen var ne gidennn ve ben kendimi artık durduramıyorumm psikolojim günden günee gdiyior tafsiyelerinizz neler bayanlarrr ne yapayımmm benim gibi olan varmı aranızda birde düşüğün arkası tez olur derlerr ufff ufffffffffff

ya ben çok kötüyüm nasıl atalatacam bu dönemi çok merak ediyorum düşük yapalı bir sene bitti hala ne gelen var ne gidennn ve ben kendimi artık durduramıyorumm psikolojim günden günee gdiyior tafsiyelerinizz neler bayanlarrr ne yapayımmm benim gibi olan varmı aranızda birde düşüğün arkası tez olur derlerr ufff ufffffffffff

canımm yaaa gerçekten mi 1 yıl oldu yaa bende böyle duyunca çok korkuyorum benim 2 hafta oldu :43::43: bi psikologa gitsene canım en azından anlatır rahatlarsın bu durumdayken seni senden başka anlayan olmuyor malesef evet hep öyle diyorlar böyle duyunca ben çokkkk korkuyorummmm ne kadarlıktı düşüğün yaşın kaç bide normal yolla mı hamile kaldın tedaviyle mi aceba canım çok üzüldüm allah ım kucağımızı boş bırakmasın inşaalllaahhh bebeğin gelsin tez zamanda zaten kötüyüm hemen ağlıyorum yaaa böyle çocuk isteyenleri görüncee :14:ben hayıt suyu varmış burda okudum galiba adetleri ne düzenleyip yumurtlamaya fayda sağlıyormuş onu deneyecem sende dene

farketmez canim taneli ya da toz,aktar oyle verdi bana daha rahat karisir diye. sifa olsun.

canim Allah korusun yok daha leke, ama hala tuvalete korkuyla gidiyorum. doktora dedim neden olmus bir kanama alani var mi, bir alan gozukmuyor yerlesme kanamasi olabilir dedi ya da kalan eski kani atmistir dedi. aktif bir kanama gozukmuyormus.

senin adına çok sevindim,evet o iğrenç lekeler yokmu insanın wc ye gidesi gelmiyodu,şu an lekeler felan yoksa boşuna korkma derim ben bnmde lekem olduğu zmn dra demiştimde ayakta kalmaman gerekiyor demişti,sende öle yap cnm dinlen gebeliğin keyfini çıkar;))))
bnde yumurtlama için ne bulursam yiyorum ballı karışım,incir ...

cnm merhaba...bizlerde atlattık aynı acıyı,kafanı hep o tarafa verme,benmde 3 ay oldu hala yok,bu ay farklı şeylere başladım incir bal felan napıyım umut umut işte,dr a felan git yumurtlama takibi yap,1 seneden sonra tedavi başlama süresi normalmiş
bu kadar da karamsar düşünme cnm..hep iyi tarafından bak..

cnm merhaba...bizlerde atlattık aynı acıyı,kafanı hep o tarafa verme,benmde 3 ay oldu hala yok,bu ay farklı şeylere başladım incir bal felan napıyım umut umut işte,dr a felan git yumurtlama takibi yap,1 seneden sonra tedavi başlama süresi normalmiş
bu kadar da karamsar düşünme cnm..hep iyi tarafından bak..

ahh canım nasıl karamsar olmim onu 11 ay bekledik eşimin degerleri kötü benimm o gercek bir mucizeydii ama kaybettik ve nedeni pıhtılaşma protein s düşüklüğü:((

ya cok kızıyorumm doktorlaraa o zaman 11 ay beklemiştimm o kadar demiştim ne tahlil gerekiyorsa yapın bana diee ama iştee kısmet nasipp olmadııı şimdi tekrardan tedavi görüyor eşimm bende bu ay başladımm yumurta takibinee ve prolaktin çok yükselmiş onun için ilaç kullanıyorum bu ay eşimin değerleri iyi çıkarsa aşılama istiyoruzz ama kısmet

canımm yaaa gerçekten mi 1 yıl oldu yaa bende böyle duyunca çok korkuyorum benim 2 hafta oldu :43::43: bi psikologa gitsene canım en azından anlatır rahatlarsın bu durumdayken seni senden başka anlayan olmuyor malesef evet hep öyle diyorlar böyle duyunca ben çokkkk korkuyorummmm ne kadarlıktı düşüğün yaşın kaç bide normal yolla mı hamile kaldın tedaviyle mi aceba canım çok üzüldüm allah ım kucağımızı boş bırakmasın inşaalllaahhh bebeğin gelsin tez zamanda zaten kötüyüm hemen ağlıyorum yaaa böyle çocuk isteyenleri görüncee :14:ben hayıt suyu varmış burda okudum galiba adetleri ne düzenleyip yumurtlamaya fayda sağlıyormuş onu deneyecem sende dene

canım yaşım 28 eve tedaviyle oldu eşimin degerleri oldukça düşüktü o sürekliilaç kullanıyorduu nebilim psikologg bana care olmaz ki be güzelimmmm keşke yardımcı olacagını bilsem hemen giderim ama eminim bana depresyon ilaçları verecek üstüne birde ilaç kullanırken hamile kalamazsın dicek

ahh canım nasıl karamsar olmim onu 11 ay bekledik eşimin degerleri kötü benimm o gercek bir mucizeydii ama kaybettik ve nedeni pıhtılaşma protein s düşüklüğü:((

ya cok kızıyorumm doktorlaraa o zaman 11 ay beklemiştimm o kadar demiştim ne tahlil gerekiyorsa yapın bana diee ama iştee kısmet nasipp olmadııı şimdi tekrardan tedavi görüyor eşimm bende bu ay başladımm yumurta takibinee ve prolaktin çok yükselmiş onun için ilaç kullanıyorum bu ay eşimin değerleri iyi çıkarsa aşılama istiyoruzz ama kısmet

canim bak ilaca,tedaviye de baslamissiniz,neden olmasin ki..kendini kasma (demek cok kolay disardan biliyorum) ama kastikca gercekten bir bebisin tutunmasi zorlasiyor. Allahim insallah tez zamanda saglikli bir bebek verir kocanla sana. insallah bu ay asilama olur.

ay allah iyiliğini versin gurbetçim... biz de öyle mi olcaz acep :111:

günaydın tatlım

maşallah kuzum allah sağlıkla hepimize nasibetsin inşallah
yapin yapin sizde yapin gulum yaaaa Allahim mutlulugumuzu yarim birakmasin insAllah

cnm olur insAllah umulmadik anda neler olyuor ya Sabir 2011 de kaybettim bide 2012 de kaybettim cok sukur yine hamililyeim
dilimden dua sabir hic eksik olmadi kenzulars duasini sik sik okudum ayetel kursinin son 3 ayetini okudum surekli cok sukur simdlik hersey yolunda dielrim Mvlamdan sizlerde bu duygulu yasayin saglikli hayirli bicimde

Back
X