- Konu Sahibi minik_kelebek
- #13.861
iyiiki söylememişsin canım bende bidaha olursa karnım çıkana kadar söylemeyeceğim görünce anlasınlar diğerini kayınvalidem annem herkese söylemişti heycandan sonra sorulara maruz kaldım malesef :-( aynen benimde ilk haftalarda vardı birden bulantılarım kesilmişti hatta burda okumuştum biri yazmıştı bulantının kesilmesi önemli diye bende korkuyordum hep hatta eşime bile demiştim bişeyler var neden kesildi diye herkes bünyeden bünyeye değişir demişti ama ben şüpheleniyordum malesef bebegin gelişimi o zaman durmuşzaten 2 hafta kesilmeyen kahverengi akıntıyla boguşmuştum ozaman puffff çok üzücü... canım inşallah bebeğin sağlıklıdır yaa bu mübarek gecede sana hayırlı dualar ediyorum rabbim senin meleğini korusun....
inşallah toparlarda yeniden gelir bebişim annesini bekletmez gelirbaşka bebekleri sevmesin annem diye gelsin nerde bebek görsem deli gibi yanına gidip seviyorum kimse bilmiyorki bazıları tuaf tuaf bakıyor bebeğini çekiyor haklılar aslında ne diyeyim annelik koruma iç güdüsü bebek mağazalarına girip dolaşıyorum elbiseler ayakkabılar offff yine ağladım yaaa ağlamayacam diye söz veriiyorum kendime yine ağladımm
![]()
canmsın .. üzülme , dayanamamm