- Konu Sahibi minik_kelebek
- #13.361
Herkese merhabalar;
Umarım iyisinizdir kızlar. Ben de 20 ocakta 7 haftalık bebeğimi düşürdüm. Doğal düştü doktor hiçbirşey yapmadı. Öncesinde özel doktora gidiyordum en son kontrolümde kalp atışlarını duymadığını 1 hafta daha duymassa alacağını söylemişti. Sonrasında başka 2 doktora daha gitmiştim hepsi farklı konuştu vs ama o hafta içinde kahverengi akıntılarım bitti ve birden aşırı kanamayla devlet hastanesi aciline gittim. Ordaki doktor çok tatlı bir bayandı ben 8 aylık evliyim 33 yaşındayım ilk gebeliğimdi doktorum bu yüzden kürtaj yapmayı istemiyorum sana yat hastane de gözümün önünde gelişmeleri takip edelim dedi. Kabul ettim 2 gün yattım tansiyonumu ölçmek dışında hiçbirşey yapılmadı. Düşük sonunda kadın hem alttan hem üsten ult.ve ayrıca muayene etti, bebeğin sağlıksızdı ama düşük çok sağlıklı olmuş rahim çok iyi durumda,15 gün kanaman olabilir sonra normale döneceksin 1 ay sonrada yarım bebe aspirini kullan günde 1 tane dedi birde folic aside devam dedi. Korun morun hiçbirşey demedi. 1 hafta kanamam oldu sonra oda kesildi zaten. Şimdi bilmiyorum bir kontrole gitsem mi ama istemiyorum da yaa. Biran önce bu psikolojiden çıkmak istiyorum.Çok şükür iyiyim aslında eşim ailem çevrem hepsi bu süreçte hep yanımda oldu.Daha çok üzülürüm sanıyordum ama sanırım daha çok şok benimki. Düşünüyorumda burda arkadaşlarımızda var kalp atışlarını falan duymak daha da zor olurdu heralde.Ben nedense başından beri hiç kendimi hamile gibi hissetmemiştim ne psikolojik olarak nede fiziken. He bu arada birde c.tesi günü kayınvalidemi kaybettim.Herşey üst üste geliyor bazen ama hamdolsun ki rabbimiz bizi sınıyor bu bizi unutmadığının kanıtıdır. Bu siteye okadar alıştım ki hergün okuyorum işyerinde tüm forumlara bakıyorum okudukca tek olmadığımı görüyorum.Bi hemen ilk adetimi beklemeden hamile kalmak istiyorum bazen de çok korkuyorum tekrar aynılarını yaşamaktan. Rabbim hepimize sağlık ve huzur versin inş.İsteyen tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin.
canim basiniz saolsun oncelikle. bazen her sey ustuste gelir ama en sonunda guzel seyler de olmaya baslar.
ben bebegimin kalp atislarini duyduktan sonra kaybettim,hep beterin beteri vardir iyi ki daha ileri aylarda olmadi diyorum. su anda kurtajdan sonra ilk reglimi oluyorum.bize de hic korunma verilmedi. her gun vitaminimi almaya devam ediyorum. insallah en kisa zamanda gene hamile kalmayi istiyorum. ben de kendimi hic hamile gibi hissetmemistim,insan sanirim hissediyor ama adlandiramiyor. ben kontrole gitmistim, o kontrole gitmek zor geliyor insana biliyorum,etrafta hamileler falan,bir onceki gidisinde hamileydin..ama doktorun iyiyse rahatlatiyor seni,ve gorunup sana iyi oldugunu,iyi haberlerini bekledigini soylediginde moralin duzeliyor.kendini nasil rahat hissedersen onu yap. tekrardan basiniz saoslun.