Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Selam kızlar nasılsınız bakalım:)

Benim 1 haftadır sancım var ama tık yok:) 20 ocakta düşük yapmıştım sonrasında 1 hafta kadar kanamam oldu. Yaklaşık 1 haftadır da baya baya sancım oluyor. Doktor 4-6 hafta arasında regli görürsün demişti bugün tam 30.günü gelen giden yok. Dün hele baya baya sancı çektim özellikle sol kasığımda gece yatana kadar ha oldum ha olucam dedim ama nerdeeee:) sadece kahve rengi lekelenme vardı okadar. Sabahta kalktım sanki dün okadar sancı çeken ben değilmişim gibi bugün hiç bir ağrım falan yok:) Zaten ne göğüslerimde bi şişlik ağrı nede belimde ağrı oldu arada bi burnum kanadı he bide uçuğum çıktı midem de aşırı bulanıyor.Hamilelik belirtileri sayfasına girdim de az kalsın belirtilerden kendimi hamile hissedecektim gidip test alacaktım o derece.:)))) Büyük ihtimalle üşüttüm sanırım ama kendi halime gülmeye başladım artık psikolojik olarak sanırım her halttan hamileyim sanıyorum:) Hayatımın hiç bir döneminde kendimi bukadar dinlediğimi bilmem oysa şimdi kulağım çınlasa aaa hamilemiyim ki der oldum:)) Rabbim biliyor tabi hakkımızda ne hayırlı ne hayırsız .En doğru zaman da verecektir inş. Ama bizler sabırsız insanlarız işte ya regli olayım biran önce yada bu mide bulantılarımın bir karşılığı olsun istiyorummmm:)

Canım ben de aynı gün düşük yaptım biliyorsun ve ben de hala regl olmadım, belirti falan da yok... Yeniden çocuk çalışmalarına başlamak için regl olmayı bekliyorum.Dr 1 kere regl olduktan sonra yeniden deneyebilirsiniz demişti.Hamile olmayı umduğum aylarda beklenen günden önce regl oluyorum, şimdi biran önce regl oluyum da yeniden deneyelim diye bekliyorum ya, olmam artık regl :15:

Arkadaşlar pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum ama bu test için özel bir zaman dilimi varmı, reglden önce yada sonra vb. gibi ?

Canım ben de aynı gün düşük yaptım biliyorsun ve ben de hala regl olmadım, belirti falan da yok... Yeniden çocuk çalışmalarına başlamak için regl olmayı bekliyorum.Dr 1 kere regl olduktan sonra yeniden deneyebilirsiniz demişti.Hamile olmayı umduğum aylarda beklenen günden önce regl oluyorum, şimdi biran önce regl oluyum da yeniden deneyelim diye bekliyorum ya, olmam artık regl :15:

Biliyorum canım, benim kahverengi akıntı geldi bugün yine onun dışında birşey yok ne ağrı ne sancı nede bi belirti. Sadece mide bulanması var. Normal de de regli öncesi olurdu bunlar az kaldı heralde yakındır olmamız. Bende 28 günde bir aynı saatte olurdum çok dakikti :)) Hadi bakalım inş biran önce kavuşuruz sağlıklı günlerimize..

Bu arada doktor bana çocuk asprini iç demişti hergün yarım olarak ben kırmaya üşeniyorum tam içiyorum. Kan pıhtılaşması testi nasıl oluyor öğrenince yazarsan bizde bilgileniriz. Çok öptüm

Hepinize gecmis olsun arkadaslar, bende 17 subatta 10 haftalik bebegimi düsürdüm. cok aci bir durum her an aklimda hic aklimdan cikmiyor 1 ay sonra doktor kontrolüne gidecegim. artik ne derse ona göre bakacagiz.

iyi akşamlar arkadaşlar.bende 31 ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım.ağustos annesi olacaktım nasip değilmiş:( ben daha patoloji sonuçlarımı almadım.bunun önemi nedir bilmiyorum.20 gün geçti şuana kadar regl olmadım.normalde 20 sinde regl görürdüm.bakalım ne zaman olacağım 26 sında dr dan randevu aldım ozaman gideceğim bakalım ozamana kadar hasta olacakmıyım.birde benim eşimle kan uyuşmazlığım vardı.bu iğne çok önemliymiş.1 tane kürtajdan sonra vurdular.bu durumda olan arkadaşlar varmı?Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla...

Eğer okadar geçerse muhakkak giderim canım doktora ama bana bu hafta birşekilde olurmuşum gibi geliyor tek takıldığım normalde göğüslerimde çok hassasiyet olurdu şimdi yok. Çok mu takıyoruz diyorum acaba kafamıza ondan da olabilir mi bilmem ki.

Reglin bitti mi bittiyse kontrole falan gittin mi acaba arkadaşım? Ya da düşünüyormusun ben çok kararsızlıklar yaşıyorum ya bazen bırakıcam olursa olur gitmicem diyorum bazen de biran önce gidip ne durumdayım bilmek istiyorum.

düşük yapalı 3.5 ay oldu canım ilk başta düşünmüyodum ama şu an çok istiyorumm bi tane olsn onunla vakit geçireyimm kontrole gitmedim ilaç verdi hamile kalmadan 2 ay önce kullan dedi onu kullanıyorum işte

kizlar faydali bir dua buldum kopyaliyorum buraya da,insallah temiz kalplerimize Allah saglikli birer bebek verir ve bir daha ayni acilari veya beterlerini yasamayiz.

Öncelikle duanın faydalarından bahsedelim
Sürhubad duası genel kapsamlı bir duadır. Sabah namazından önce okunması tavsiye edilir.
Özellikle, kaçıp giden eşler ve sevgililer için okunan çevirgel duasından sonra okunmasında
büyük fayda vardır. Aynı zamanda düşük yapan kadınlar okumaya devam ederlerse bir daha
düşük yapmazlar.

Dua budur :

Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahil ' azimi ve billahilkerimüskün ya sürhubad. Ve Bihakki Adem safiyullah hürmeti için
üskün ya sürhubad. Ve bihakkı nuh neciyullah hürmett için üskün uhruc ya
bihakki şit nebiyullah hürmet için üskün uhruç ya sürhubad. ve bihakki Tevrati Musa
aleyhisselam Hürmeti için üskün ya sürhubad. Ve bihakki İncili İsa aleyhisselam hürmeti için
üskün ya sürhubad . Ve bihakki Fürkanı Muhammed Mustafa Aleyhissel
uhruç ya sürhubad. ve bihakki yüzyirmidörtbin Peygamberler hürmeti hakkiçin üskün ya
sürhubad.
Üçyüz onüçmürseller ve peygamberler hürmeti hakkiçin uhruç ya sürhubad.ve cebrail ve
mikail ve israfil ve azrail hürmeti hakkiçin üskün ya sürhub
kalem onsekizbin alem hürmeti hakkiçin uhruç ya sürhubad.ve sekiz uçmak ve yedi tamu
Aleyhisselam hürmeti için
sürhubad. Ve arş ve kürsi ve levh ve
sürhubad. Ve
am ad.
hürmeti hakkiçin uhruç ya sürhubad.Ay gün ve yagmur ve kar hürmeti hakkiçin üskün ya
sürhubad. Ve medinede yatan evliyalar ve gaziler ve şehitler hürmeti hakkiçin üskün uhruc ya
sürhubad.Beytül ' mamur ve beytül ' mukaddes hürmeti hakkiçin üskun ya sürhubad. Ahir
zaman Peygamberi Muhammed Mustafa 'nın Kur'an Nuri hürmeti Hakkiçin uhruç ya
sürhubad. Billahil'azimi hakkiçin uhruç ya sürhubad.Felekin Hasenatin felekin hasemetin
şerberasiyyen serberasiyyen şerberasiyyen behhuzeten behhuzeten behhuzeten mülhakan
mülhakan mülhakan ve lutfen ve lutfen ve lutfen bihi bihi bini üskün üskün üskün ya
sürhubad Hazini kelemüllah hürmeti hakkiçin uhruç ya sürhubad.
Ve altı bin altı yüz altmış altı ayet hakkiçin üskün ya sürhubad.üçyüz altmış altı arşı azime
kelamüllah hürmeti hakkiçin üskün ya sürhubad. Sel isen üskün ya sürhubad . Ve Muhammed
Mustafa sallalahü aleyhi vesselem perilerinden ise uhruç ya sürhubad. Ve Seyyid Ahmedkebir
perilerinden isen uhruç ya sürhubad.Ve süleyman Peygamber perilerinden isen uhruç ya
sürhubad. Kaf dagı devleri perilerinden isen uhruç ya sürhubad . Pınar başında ve ayagında
ve agaçlar dibinde ve sular kenarında ve yol caddesinde ve degirmen yerinde ve bu dünyada
olan devlerinden ve perilerinden isen üskün uhruç ya sürhubad .
Ve taliye ile gelip koşanlardan isen uhruç ya sürhubad. Başagrısında isen üskün ya sürhubad.
esrgolardain gelen ferştelerden isen uhruç ya sürhubad . Ve bel agrısında isen uhruç ya
sürhubad. Ve bilmedigim marazlardan isen uhruç ya sürhubad. Ve cümle melik sadatın
malzemesini tutsun. Bunun senin ve cümle alem halkının günahı senın üzerine olsun Bunu
komazsan vaz gelmezsen merdutlerden olasın. eger bir dahi vazgel uyruk incitmeyesin . Eger

bir dahi tutarsın yetmişiki milletin ahi seni bitürsün üskün uhruc ya Sürhubad.

maalesef aramıza yeni katılan arkadaşlar oluyor, geçmiş olsun kızlar
allah bir dahakini sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin...

Essela neslee
Cnlarim sagolun guzel gecti cok sukur
Bn hala adet Olmadim biliyonumu

hadi gözünaydın canım atlattın çok şükür
geldi mi kırmızılar?

Persembe cuma lekelenme oldu dahabirsey yok halbuki carsamba testte negatif cikmisti
Yarin test yapicam eger negatifse kist var demektir dua edin bana cnlar

5 gun gecti cnm insAllah ya endise ve heyecan var

benim de yumurtlamadan sonra 6nci gunumde iki damla kahverengi lekelenmem oldu. lekelenme gordukten sonra 5 gun sonra evde test yapin yaziyordu nette. 1 gun gecti daha...esim de yumurtlamadan sonra 14 gun olmadan yapma test diye tutturdu. umut dunyasi iste bakalim bu ilk deneme ayim tuttu mu..soyle arka arkaya guzel haberler patlatsak hepimiz forumun kismeti acilsa hepberaber :)

Merhaba kizlar,

Neslee ve GurbetGuzeli insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz, ikinizdede lekelenme olmus belkide bebisler yerlesmislerdir rahminize :) benimde bugun yumurtlamadan sonraki 6. gunum. yumurtladigim gunden beri goguslerim berbat agriyor gogus uclarim dahil. Genelde hep adet olmadan 1 hafta once baslar ama yinede fazla umitlenmek istemiyorum cunku hormonlarim uzun bir zamandir havada ucusuyor :1: Hayirlisi olsun diyorum

Merhaba kizlar,

Neslee ve GurbetGuzeli insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz, ikinizdede lekelenme olmus belkide bebisler yerlesmislerdir rahminize :) benimde bugun yumurtlamadan sonraki 6. gunum. yumurtladigim gunden beri goguslerim berbat agriyor gogus uclarim dahil. Genelde hep adet olmadan 1 hafta once baslar ama yinede fazla umitlenmek istemiyorum cunku hormonlarim uzun bir zamandir havada ucusuyor :1: Hayirlisi olsun diyorum

hayirlisi hepimiz icin canim benim. benim de belirtiler olumlu gidiyor ama iste cok kaptirmak istemiyorum, dusukten sonra hormonlarim delirmistir belki diye...daha test icin de erken nasil gececek o gunler bakalim ben de cok sabirsiz biriyimdir sabrimi test ediyorum su anda :) yumurtlamadan sonra 7. gunumun aksami su anda 14'e kadar beklemek lazim en azindan...

benim de yumurtlamadan sonra 6nci gunumde iki damla kahverengi lekelenmem oldu. lekelenme gordukten sonra 5 gun sonra evde test yapin yaziyordu nette. 1 gun gecti daha...esim de yumurtlamadan sonra 14 gun olmadan yapma test diye tutturdu. umut dunyasi iste bakalim bu ilk deneme ayim tuttu mu..soyle arka arkaya guzel haberler patlatsak hepimiz forumun kismeti acilsa hepberaber :)

6 gun...iki damla kahverengi lekelenme tipik bir yerlesme kanamasi:))))
yerlesme kanamasi ise ki insallah oyledir iki gun sonra idrara gecmeye baslar.5 gun cok ya, kim demisse abartmis...

6 gun...iki damla kahverengi lekelenme tipik bir yerlesme kanamasi:))))
yerlesme kanamasi ise ki insallah oyledir iki gun sonra idrara gecmeye baslar.5 gun cok ya, kim demisse abartmis...

ay canim valla hayirlisiyla insallah oyledir. kana 2-3 gunde gecer hormon yerlesmeden sonra, idrara da 4-5 gun diye okudum. carsambaya kadar bekleyecegim bakalim,biraz daha sabredersem cumaya kadar durayim diyorum da..o negatif o kadar sinir bozucu ki :/

Ben geldimm

Veeeeeeeeee silikte olsa bizimki yola cikti sanirim:1::49:
Gec dollenme ihtimali yuksek ciplak gozle goruluyor pozitif cizgi
Allah korktuklarimizdan emin eYlesin
Endise sevinc huzun bir arada 29. Gun cikmadi testte
34. Gun cikti insAllah hayirla saglicakla gelir
Hic bir belirti olmadi gozume odaklandim baska birseyi takmadim kafaya
Sadece ayaklarim dondu sanirdinki kara yatirdin oleydi
Rabbim yuzumuzu guldursun insAllah:nazar:

ders çalışmaya başlamadan önce bir bakayım dedim sizlere, amanın ne göreyim :)

gurbet güzelim, ah canım ya, demek gördün çift çizgiyi, Rabbim fazla betlemedi müjdeli haber için. inş sağlıklı bir 9 ay sonrasında kauşursun bebeğine.

senin bu ikinci bebeğin dimi canım. tecrübeli anne hadi bakalım, göz sorununu da hallettin, deyme keyfine, Allah yolunu açık etsin, işlerin hep rast gitsin tüm günlerinde.

nesle82, canım bana da yerleşme gibi geldi sendeki lekelenme. okuduğum ve araştırdığım kadarıyla, yumurtlama döneminde leke varsa yumurtanın çatladığına iştaret, ama yumurtlamadan 3-5 gün sonra gelen lekelenme yerleşme oluyormuş, inşaallah canım evladın yerleşmiştir Rabbimin izniyle.

şubat ayı bereketli maşaallah, efsun du sanırım, oda hamile. efsun seninde gözün aydın canım.

canlarım Allah güç kuvvet versin size ve sorunsuz yaşayın hamileliğinizi. bizde arkanızdan gelelim inşaallah, bahar, minikkelebek, essela, serhatice, ben, yrn3 ve diğer arkadaşlar :16:

Son düzenleme:
Back
X