- 12 Kasım 2009
- 1.191
- 146
- 173
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #13.481
Selam kızlar nasılsınız bakalım:)
Benim 1 haftadır sancım var ama tık yok:) 20 ocakta düşük yapmıştım sonrasında 1 hafta kadar kanamam oldu. Yaklaşık 1 haftadır da baya baya sancım oluyor. Doktor 4-6 hafta arasında regli görürsün demişti bugün tam 30.günü gelen giden yok. Dün hele baya baya sancı çektim özellikle sol kasığımda gece yatana kadar ha oldum ha olucam dedim ama nerdeeee:) sadece kahve rengi lekelenme vardı okadar. Sabahta kalktım sanki dün okadar sancı çeken ben değilmişim gibi bugün hiç bir ağrım falan yok:) Zaten ne göğüslerimde bi şişlik ağrı nede belimde ağrı oldu arada bi burnum kanadı he bide uçuğum çıktı midem de aşırı bulanıyor.Hamilelik belirtileri sayfasına girdim de az kalsın belirtilerden kendimi hamile hissedecektim gidip test alacaktım o derece.:)))) Büyük ihtimalle üşüttüm sanırım ama kendi halime gülmeye başladım artık psikolojik olarak sanırım her halttan hamileyim sanıyorum:) Hayatımın hiç bir döneminde kendimi bukadar dinlediğimi bilmem oysa şimdi kulağım çınlasa aaa hamilemiyim ki der oldum:)) Rabbim biliyor tabi hakkımızda ne hayırlı ne hayırsız .En doğru zaman da verecektir inş. Ama bizler sabırsız insanlarız işte ya regli olayım biran önce yada bu mide bulantılarımın bir karşılığı olsun istiyorummmm:)
Canım ben de aynı gün düşük yaptım biliyorsun ve ben de hala regl olmadım, belirti falan da yok... Yeniden çocuk çalışmalarına başlamak için regl olmayı bekliyorum.Dr 1 kere regl olduktan sonra yeniden deneyebilirsiniz demişti.Hamile olmayı umduğum aylarda beklenen günden önce regl oluyorum, şimdi biran önce regl oluyum da yeniden deneyelim diye bekliyorum ya, olmam artık regl