Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ben geldimm

Veeeeeeeeee silikte olsa bizimki yola cikti sanirim:1::49:
Gec dollenme ihtimali yuksek ciplak gozle goruluyor pozitif cizgi
Allah korktuklarimizdan emin eYlesin
Endise sevinc huzun bir arada 29. Gun cikmadi testte
34. Gun cikti insAllah hayirla saglicakla gelir
Hic bir belirti olmadi gozume odaklandim baska birseyi takmadim kafaya
Sadece ayaklarim dondu sanirdinki kara yatirdin oleydi
Rabbim yuzumuzu guldursun insAllah:nazar:

oy çok sevindim gözün aydın gurbetçim Rabbim sağlıkla kavuştursun

ders çalışmaya başlamadan önce bir bakayım dedim sizlere, amanın ne göreyim :)

gurbet güzelim, ah canım ya, demek gördün çift çizgiyi, Rabbim fazla betlemedi müjdeli haber için. inş sağlıklı bir 9 ay sonrasında kauşursun bebeğine.

senin bu ikinci bebeğin dimi canım. tecrübeli anne hadi bakalım, göz sorununu da hallettin, deyme keyfine, Allah yolunu açık etsin, işlerin hep rast gitsin tüm günlerinde.

nesle82, canım bana da yerleşme gibi geldi sendeki lekelenme. okuduğum ve araştırdığım kadarıyla, yumurtlama döneminde leke varsa yumurtanın çatladığına iştaret, ama yumurtlamadan 3-5 gün sonra gelen lekelenme yerleşme oluyormuş, inşaallah canım evladın yerleşmiştir Rabbimin izniyle.

şubat ayı bereketli maşaallah, efsun du sanırım, oda hamile. efsun seninde gözün aydın canım.

canlarım Allah güç kuvvet versin size ve sorunsuz yaşayın hamileliğinizi. bizde arkanızdan gelelim inşaallah, bahar, minikkelebek, essela, serhatice, ben, yrn3 ve diğer arkadaşlar :16:

sağol canım Rabbim bu sefer sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşalah ve inşallah en yakın zamanda sağlıkla sizlere de göstersin canım

oy çok sevindim gözün aydın gurbetçim Rabbim sağlıkla kavuştursun
Cnm sagol insAllah beraber ilerleriz ekim annesi oluruz
29 ekim

gurbet güzelim, ah canım ya, demek gördün çift çizgiyi, Rabbim fazla betlemedi müjdeli haber için. inş sağlıklı bir 9 ay sonrasında kauşursun bebeğine.

senin bu ikinci bebeğin dimi canım. tecrübeli anne hadi bakalım, göz sorununu da hallettin, deyme keyfine, Allah yolunu açık etsin, işlerin hep rast gitsin tüm günlerinde.

nesle82, canım bana da yerleşme gibi geldi sendeki lekelenme. okuduğum ve araştırdığım kadarıyla, yumurtlama döneminde leke varsa yumurtanın çatladığına iştaret, ama yumurtlamadan 3-5 gün sonra gelen lekelenme yerleşme oluyormuş, inşaallah canım evladın yerleşmiştir Rabbimin izniyle.

şubat ayı bereketli maşaallah, efsun du sanırım, oda hamile. efsun seninde gözün aydın canım.

canlarım Allah güç kuvvet versin size ve sorunsuz yaşayın hamileliğinizi. bizde arkanızdan gelelim inşaallah, bahar, minikkelebek, essela, serhatice, ben, yrn3 ve diğer arkadaşlar :16:
cnm 3 saglikli gebelikten sonra 2 dusuk yasadim hayirla saglicakla gelsin insAllah
MasAllah 4. Numara olacak nasipse
Kizim icin istedim insAllah olur cnm
Sag gozumde martta amaliyat olacak henuz atlatmadim tam manasiyla

29 ekim

cnm 3 saglikli gebelikten sonra 2 dusuk yasadim hayirla saglicakla gelsin insAllah
Sag gozumde martta amaliyat olacak henuz atlatmadim tam manasiyla[/Q

Hayirli ugurlu olsun hic olumsuz düsünme pozitif düsün hep darisi bizlere.

Arkadaşlar ben ocak 31 de kürtaj oldum benim gibi ocak yada şubat ayında kürtaj olanlar varmı.mesela benim karnım çok şiş ve baya büyüdü normal kilom gayet iyi ama göbek bölgem baya genişledi sizdede böyle sorunlar oldumu neler yaptınız.adet düzeniniz nasıl oldu?kansızlık şikayetiniz varmı halsizlik oluyormu bu şikayetler için neler yapıyorsunuz.benim doktorun verdiği ilaç bitti.bazen sabahları pekmez içiyorum.ilerideki gebelik için folik aside başladınızmı.?kendileriyle dertleşip konuşabileceğim arkadaşlar arıyorum:))

Arkadaşlar ben ocak 31 de kürtaj oldum benim gibi ocak yada şubat ayında kürtaj olanlar varmı.mesela benim karnım çok şiş ve baya büyüdü normal kilom gayet iyi ama göbek bölgem baya genişledi sizdede böyle sorunlar oldumu neler yaptınız.adet düzeniniz nasıl oldu?kansızlık şikayetiniz varmı halsizlik oluyormu bu şikayetler için neler yapıyorsunuz.benim doktorun verdiği ilaç bitti.bazen sabahları pekmez içiyorum.ilerideki gebelik için folik aside başladınızmı.?kendileriyle dertleşip konuşabileceğim arkadaşlar arıyorum:))[/QUOTE

Çok geçmiş olsun canım. Bende 20 ocakta normal düşük yaşadım. Kürtaj yapılmadı.İlk zamanlar bir sorun yoktu. Sonra saydığın şikayetler bende de oldu. Mide bulantısı dahi yaşadım son günlere kadar aşırı kasık ağrım oldu hatta.Göbeğim dediğin gibi baya çıktı 3,5 aylık gibiydim resmen:) 30günüm geçmesine rağmen de tekrar regli olmamıştım bu beni çok yıprattı psikolojik olarak korkularım başlamıştı resmen. Cumartesi akşamı arkadaşıma gittim orda dertleştik biraz sonra eşlerle hadi birşeyler yapalım dedik cem yılmazı izledik.Çokta eğlendik.O an bir süre de olsa unutmuş ve o psikolojiden çıkmıştım. Sonra lavobaya gittiğimde reglimin geldiğini gördüm.34.günüydü. İlk defa bu olaya bukadar sevindim resmen. 2 gündür de hiç olmadığım şekilde çok geliyor sanırım içtiğim aspirinin de etkisiyle. Ama ne göbek kaldı ne ağrı kaldı nede halsizlik.Rahim o süre içinde sanırım kendini toplamaya çalışıyor ve o sırada bize o etkileri yapıyor. O yüzden çok sıkma kendini, takılma, gerçekten de herkesin dediği gibi çok takınca insan kendini dinliyor ve ister istemez olumsuzu çağırıyoruz. Ben bir süre hiç bir siteye de girip araştırma yapmayacağım çünkü gerçekten çok etkiliyor yazılanlar. Bazen cahil kalmak mutluluk oluyor. İnşallah kısa zaman da toparlarsın kendini hem fiziki hemde psikolojik olarak. Çok geçmiş olsun tekrar.

slm arkadaşlar bende 20 eylülde bebeğimin kalp atışlarının durması sonucunda kürtaj olmak zorunda kaldım.
bu ay progestan verdi dr onu kullanıyorum. 1 şubatta hasta olmuştum. 14-15-17-19 çalışma yaptık hayırlısıyla inş olur. o kadar cok istiyorum ki rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.

slm arkadaşlar bende 20 eylülde bebeğimin kalp atışlarının durması sonucunda kürtaj olmak zorunda kaldım.
bu ay progestan verdi dr onu kullanıyorum. 1 şubatta hasta olmuştum. 14-15-17-19 çalışma yaptık hayırlısıyla inş olur. o kadar cok istiyorum ki rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
Cnm bnm ayni zamna,arda dusuk yapmisiz ins bebegin yola cikar guzelim
29 ekim

Sag gozumde martta amaliyat olacak henuz atlatmadim tam manasiyla[/Q

Hayirli ugurlu olsun hic olumsuz düsünme pozitif düsün hep darisi bizlere.
Amin amin insAllah guzelim yaa

inşallah canım bebişlerimiz bizimledir. 2 gündür akıntım fazlalaştı. pazartesiye kadar beklicem bakalım belki bugün idrar testi yaparım iş çıkışı.

1-2 martta adet olmam gerekiyor.bakalım hayırlısı canım. progestan kullanıyorum bugün son bitiyor. inşallah Allah ım hayırlı evlatlar nasip etsin.

selam kızlar güzel haberler duymak ne güzel.... Rabbim Yar ve yardımcımız olsun:16:...bugün dr.kontrole gittim.çok aksi bir dr.a denk gelmişim ama napalım...3 ayımı bittirdim zaten ve çok şükür rahim toparlanmış dedi:nazar: fakat çok akıntın var dedi iltihap var deyip (annemin dediğine göre sıvı almış benden) patolojiye gönderdi 10 gün sonra çıkacak o da...dua edin kötü birşey çıkmasın bir de böyle bir durumu yaşayan var mı?

Ben geldimm

yaaa coooook sevindimmmmmmmmmmmmm :)))) Allah tamamina erdirsin insallah! guzel haberlerini bekliyoruz!

canim insallah hepimiz sirayla iyi haberler verebiliriz birbirimize...bir suru pozitif test ve arkasindan saglikli hamilelikler insallah :) bir kere acildi forumun kismeti,gelir gerisi ;)

selam kızlar güzel haberler duymak ne güzel.... Rabbim Yar ve yardımcımız olsun:16:...bugün dr.kontrole gittim.çok aksi bir dr.a denk gelmişim ama napalım...3 ayımı bittirdim zaten ve çok şükür rahim toparlanmış dedi:nazar: fakat çok akıntın var dedi iltihap var deyip (annemin dediğine göre sıvı almış benden) patolojiye gönderdi 10 gün sonra çıkacak o da...dua edin kötü birşey çıkmasın bir de böyle bir durumu yaşayan var mı?

canim hic bilmiyorum yasamadim oyle bir sey,kotu bir sey cikmaz insallah,iyi dusun,en fazla usutmussundur herhalde. rahim de toparlanmis bak ne guzel.

yaaa coooook sevindimmmmmmmmmmmmm :)))) Allah tamamina erdirsin insallah! guzel haberlerini bekliyoruz!

sagolun kizlar hemencik guzel haberde sizden alalim insAllah

sağol canım..dedim dr.a sürekli idrar yakmasından şikayetçiyim dedi ürolojiye gitmelisin bunun için biz ne yapalım :53:

aksiymis hakikaten doktor! o da anlar sonucta..idrar yanmasi usutme olabilir herhalde,basima hic gelmedi,basina gelen biri okursa sana yardimci olabilir umarim. sen teshis konulana kadar dikkat et kendine,belini ayagini usutme.mikrop falan kaptiysan da hemen ilacla geciriyorlar zaten merak etme. gecmis olsun canim.

çok sevindim gözünüzaydın canım :16:
allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşallah
:119:

Arkadaşlar ben ocak 31 de kürtaj oldum benim gibi ocak yada şubat ayında kürtaj olanlar varmı.mesela benim karnım çok şiş ve baya büyüdü normal kilom gayet iyi ama göbek bölgem baya genişledi sizdede böyle sorunlar oldumu neler yaptınız.adet düzeniniz nasıl oldu?kansızlık şikayetiniz varmı halsizlik oluyormu bu şikayetler için neler yapıyorsunuz.benim doktorun verdiği ilaç bitti.bazen sabahları pekmez içiyorum.ilerideki gebelik için folik aside başladınızmı.?kendileriyle dertleşip konuşabileceğim arkadaşlar arıyorum:))

geçmiş olsun canım
ben de eylülde olmuştum krtj, 26. gün gelmişti benim ama düzen biraz bozulabiliyor yani hiç panik olma... ben folikaside 3ay korunma süresi bitince devam ettim halen içiyorum
içini ferah tut, istediğin kadar da dertleşebilirsin burda canım...

canım sana da tüm düşük yaşayan arkadaşlara da çok geçmiş olsun
bir dahakini sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

allah şifa versin canım ayynen benim de başıma gelmişti
kontrol amaçlı gittiğimde toparlanmış ii dedi, akıntın var iltihap dedi ve ilaç verdi alttan kullanmak için.
smear testi yapalım diyip sıvı almıştı, ki çok şükür sonucu temiz çıktı
içini ferah tut :34:

Ben geldimm

Anamm ne guzel bir haber bu boyle :nazar: Rabbim insallah bu sefer saglikli tonton bir bebis nasip eder insallah canim
Topigimize bahar gelmeye basladi bile :49: Darisi diger arkadaslarima ve bana insallah off simdi 1 hafta daha nasil bekliycem test yapmak icin :)

Back
X