Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim ben de size yazmak icin girdim,once Amerika forumuna yazdim ordaki kizlar ayaktadirlar bu saatte diye :)

yumurtlamadan sonra 10 gunun aksami...esim toplantida sIkIntIdan test yapayim dedim,burda cok ucuz testler zaten...esim de 14 olmadan yapma dediydi,ilk hamileligim o aralar cikti cunku. cok hafif ikinci cizgi cikti,cok acik pembe olaraktan. fotosunu cekmeye calistim ama acik pembe oldugundan parliyor cikmiyor. esim gelince de gosterdim, "evet var bir sey bir cizgi gozukuyor, bekleyecegiz bakalim" dedi. yarin sabah kalkinca (sizin saatle aksamustu olur) gene yapacagim, 14-16ya kadar yapayim her sabah dedim bakalim ne olacak...temkinli ama heyecanliyiz.

hafif ikinci cizgi disinda belirtilerim de var,ilk hamileligimle ayni. yorgunluk,grip hali gibi bir hal,uyku hali,rahime arada sanki igne batiyor,bir de 3 gundur elimden ayagimdan alev firliyor gibi geliyor arada,hatta ayagimdan corabi falan atiyorum duvara yasliyorum o derece.

Canim cok silikte olsa ciktiysa kesinlikle biseyler var, bir kac gune insallah net cizgileri gorursun..
insallah tutmustur ama bence sen kesinlikle hamilesin :49: 10. gun daha erken oldugu icin net cikmamistir o cizgi cunku daha onceki hamileligimde banada oyle olmustu

Off benimde daha 9. gunum su gunler bir gecse de test yapsam, ama hic hamile hissetmiyorum kendimi 10 gundur suren gogus agrilarim haric

arkadaşlar birşey sormak istiyorum.

ben 2012 temmuz ayında progesteron testi yaptırmıştım (adetin 21. günü) ve
sonucu telefonda öğrenmiştim ve bana pozitif olduğunu söylemişti hemşire, rakamı söylememişti.
ve ben ağustosta hamile kaldım. değerin düşük olması düşüğe bile neden olabiliyormuş,
acaba o yüzden mi düşük oldu benim.

3 gün önce online işlemlerden tesadüfen progesteron değerimin 5.33 olduğunu öğrendim.

öğrendiğimde hemen doktoru aradım ve sonucu söyledim.
progesteron değerimin biraz düşük olduğunu söyledi ve "hamilelik geç olabilir" !!!! dedi.

acaba ben aylardır bu düşük değer yüzünden mi hamile kalamıyorum, bilgisi olan var mı arkadaşlar?

3 gündür araştırma yapıyorum. ilaç tedavisi varmış bunun için, bir da hayıt tohumunu duydum.

Herkese merhaba. Kızlar size birşey danışmak istiyorum. Ben daha önce 2 düşük yaptım. Doktorum gen analizi yaptırmamı istedi. İzmir'de Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları hastanesi varmış. Orada böyle bir işlem yaptıran var mı ? Bana süreçle ilgili bilgi verebilir mi acaba? Çünkü ben şehir dışından gideceğim İzmir'e. Yardımcı olabilecek arkadaşlar benimle irtibata geçebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler ..

ayy canım belirtilerin gebelik belirtisi, ve tabi silikte olsa 2. çizgi.
inşaallah güzel haberler yazarsın buraya akşama doğru :) amerikadasın galiba. Allah kolaylık versin sana ve gurbetteki dostlarımıza.

yerleşme kanaması olmuş demek ki, araştıra araştıra öğrendik valla.

canım benim, maşaallah 5. haftanın içindesiniz demek. Allah nazarlardan korusun.

evet çabucak yollasın Rabbim inşaallah isteyenlere, amin.
Cnm bnm diger iki gebeliktede yerlesme kanamasi oldu iki gun ve gecti
Bide bn soktursun diye adacayi ictim iki gun ne bileyim hamis oldugumu baktim adet olmuyom hemen kestim:52:

Herkese merhaba. Kızlar size birşey danışmak istiyorum. Ben daha önce 2 düşük yaptım. Doktorum gen analizi yaptırmamı istedi. İzmir'de Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları hastanesi varmış. Orada böyle bir işlem yaptıran var mı ? Bana süreçle ilgili bilgi verebilir mi acaba? Çünkü ben şehir dışından gideceğim İzmir'e. Yardımcı olabilecek arkadaşlar benimle irtibata geçebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler ..

Cnm olan arkadaslar ilgilenir insAllah

hanimlar merhaba, ilginize cok tesekkurler!
sabah gene test yaptim bu sefer dun olandan daha koyu ama hala acik pembe olan ikinci cizgi cikti. bu seferkine dun ki gibi degisik acilardan ya da isik altinda bakmaya gerek yok,her acidan gozukuyor. gecen hamileligimi de regl oncesi ogrenmistim,en son reglimi 4 subatta gordum yani daha reglime var. insallah kimyasal olmaz,koyulasir diye umuyoruz esimle. annemi aradim bir tek ona soyledim,o da,regl tarihin bitene kadar kayinvalidene falan da soylemeyin,sonra kimyasal falan olur,bir laf edilir,senin kalbin kirilir dedi. kan testi de yaptiramiyorum burda :( evet canim Amerika'dayim ben ve burda maalesef Turkiye'deki gibi kan testi falan yapmiyorlar. Idrar testinde pozitifse ve regl tarihin gectiyse ok,bize 7-8 haftaliktan once gelmene gerek yok diyorlar. Gecen hamileligimde kavga dovus randevu alabilmistim ve 5.haftamda gitmistim.
O yuzden su anda beklemedeyim..evet test pozitif, henuz cok yeni..tek yapabilecegim olasi regl tarihime kadar her sabah testi yenilemek ve dua etmek. sutten agzi yanan durumu...cok heyecanli,mutlu ama ayni zamanda tedbirli ve temkinliyiz.

kurtajdan sonra duzenli folik asitli vitaminimi icmeye devam ettim. ve her sabah iki kasik corek otlu tarcinli bal yedim. bir de ovulasyon testi kullandim, cok faydali oldu cunku erken yumurtluyordum tahminimden,gecen hamileligimde suphelenmistim erken yumurtladigimdan.

Canim cok silikte olsa ciktiysa kesinlikle biseyler var, bir kac gune insallah net cizgileri gorursun..
insallah tutmustur ama bence sen kesinlikle hamilesin :49: 10. gun daha erken oldugu icin net cikmamistir o cizgi cunku daha onceki hamileligimde banada oyle olmustu

Off benimde daha 9. gunum su gunler bir gecse de test yapsam, ama hic hamile hissetmiyorum kendimi 10 gundur suren gogus agrilarim haric

canim dedigin gibi oldu...10. gunun sabahi bir sey cikmadi,10. gunun aksami baya silik cikti,simdi 11.gun sabahi daha koyu ama hala acik pembe cikti...en iyisi 12-14'e kadar beklemek aslinda ama sabredemiyoruz iste :p

merhaba canım ben kk ye yeni üye oldum.ben de 2 düşük yaptım.ben de gen analizi yaptırdım.nerde oturuyorsun canım.izmir şart mı

supr masAllah cnm sanaaaaaa:nazar::49::emir_bebek:

cok saol canim benim Allah tamamina erdirir insallah,ilk basta saglikla su regl tarihini atlatiriz kimyasal olmadan,sonra da ilk 3 ay...kendimize iyi bakmaktan ve dua etmekten baska yapabilecegimiz bir sey yok su asamada. doktora gittigimde belki ilac falan verir daha cok yeni dusugum oldugu icin. regl tarihi gecmeden aramayacagim ama,her sabah evde teste bakmaya devam.

cnm kesin demek hamilesin ne güzel:nazar: okuduğumda çok sevindim, ne güzel bak işte stres yapmak değmemiş, çok harika bi haber, neslecim neyse cnm iyi güzelde neden k,myasal diye korkuyon bnde kimyasal yaşadım, kasık ağrın varsa evet şüpheli bi gebelik, ama sen kafanı dağıt niye aynısı olsun ki iyi düşün.....
birde cnm nasıl oldu testi kullanman bize detaylı anlatırmısın ovulasyon testini.....

merhaba canım ben kk ye yeni üye oldum.ben de 2 düşük yaptım.ben de gen analizi yaptırdım.nerde oturuyorsun canım.izmir şart mı

Canım Balıkesir de oturuyorum. İzmir yakın olduğu için orada yaptırmak istedim. Sen nerede yaptırdın ? Nelere bakıyorlar bilmiyorum. Senin sonuçların nasıl çıktı ? Özel msj atabiliyorsan irtibat kurmak isterim seninle. İlgin için sağol. Başına gelen birbirini daha iyi anlıyor...

Kızlar merhaba,bende 23 Şubatta düşük yaptım.5 haftalıktı.13 Şubatta kanamam başladı,23 Şubatta düşük yaptım.Kanamam hala devam ediyor.Bu kadar sürmesi normal mi?Pazartesi günü beta hcg,troit ve şeker testi yaptıracağım inşaAllah.
Kanamamın bu kadar sürmesi normal mi?Kürtaj olmadım,kendiliğinden düştü.

Kızlar merhaba,bende 23 Şubatta düşük yaptım.5 haftalıktı.13 Şubatta kanamam başladı,23 Şubatta düşük yaptım.Kanamam hala devam ediyor.Bu kadar sürmesi normal mi?Pazartesi günü beta hcg,troit ve şeker testi yaptıracağım inşaAllah.
Cnm benim geçmiş olsun üzülme sakın elbet Rabbim daha hayırlısını verecektir.Bol bol dua et imkansızlıkları ancak duayla çözebiliriz.Şimdi sen lohusa sayılırsın lohusalık döneminde de kanama devam ediyo benim bildiğim öyle yanlış bilmiyosam.Bence sen bi adak ada yada bi hayır yap bebeğin niyetine hayırlısıyla.Benim Teyzem ilk bebeğini 1 yaşında hastalıktan kaybetti.İkinci evliliğini yaptı eniştem ölünce onda da düşükte yaptı hatta 9 ay karnında taşıdı ölü doğum yaptı sonraki bebekte doğdu 3 gün yaşadı kalbi delik doğdu öyle öyle bunda da adak adadı okuyarak hocayla felan bi daha doğum yaptı ondada rüyasında demişler tamam duan kabul oldu ama erkek olacak adınıda Muhammet Mustafa koyacaksın demişler şimdi çok şükür bi oğlu var maşallah çok zeki lisede okuyo olsun hayırlı evlat olsunda.Sende hem tıpla hemde ne bileyim Allaha hayırlı bi bebek için adak adayabilirsin gücün yeterse kurban yoksa Kuran okutursun sadaka verirsin yada şu kadar salavat okumaya niyetleniyorum dersin.Bence 4444 salavatı tefriciye oku bende yardım ederim sana kendine iyi bak cnm elbet bununda bi vakti zamanı var sabret ve inan olurmu cnm.

canım çok sevindim gözünaydın
inşallah sağlıkla allah tamamına erdirsin
erken öğrenince de böyle bi korku oluyo evet ama içini ferah tut. çalışıyor muydun bilmiyorum kendini bişeylere vermeye çalış zaman çabuk geçsin :34:
tebrik ediyorum canım öpüyorum

geçmiş olsun bushracım, allah beterinden korusun
17gün olmuş sanırım kanaman, normal sanırım çünkü çok daha uzun da sürebiliyor duyduğumuz kadarıyla
allahım bir dahakini sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin... tüm isteyenlerin....

Cnm benim geçmiş olsun üzülme sakın elbet Rabbim daha hayırlısını verecektir.Bol bol dua et imkansızlıkları ancak duayla çözebiliriz.Şimdi sen lohusa sayılırsın lohusalık döneminde de kanama devam ediyo benim bildiğim öyle yanlış bilmiyosam.Bence sen bi adak ada yada bi hayır yap bebeğin niyetine hayırlısıyla.Benim Teyzem ilk bebeğini 1 yaşında hastalıktan kaybetti.İkinci evliliğini yaptı eniştem ölünce onda da düşükte yaptı hatta 9 ay karnında taşıdı ölü doğum yaptı sonraki bebekte doğdu 3 gün yaşadı kalbi delik doğdu öyle öyle bunda da adak adadı okuyarak hocayla felan bi daha doğum yaptı ondada rüyasında demişler tamam duan kabul oldu ama erkek olacak adınıda Muhammet Mustafa koyacaksın demişler şimdi çok şükür bi oğlu var maşallah çok zeki lisede okuyo olsun hayırlı evlat olsunda.Sende hem tıpla hemde ne bileyim Allaha hayırlı bi bebek için adak adayabilirsin gücün yeterse kurban yoksa Kuran okutursun sadaka verirsin yada şu kadar salavat okumaya niyetleniyorum dersin.Bence 4444 salavatı tefriciye oku bende yardım ederim sana kendine iyi bak cnm elbet bununda bi vakti zamanı var sabret ve inan olurmu cnm.

Canım Allah razı olsun.Tutunamadı maalesef bebeğim.İnşaAllah kanamam bitsin başlayacağım.Rabbim beterinden korusun.Ben muayene olmadan önce 8 aylık hamile bir kadın girdi doktorun odasına ve ağlaya ağlaya çıktı.Bebeği karnında ölmüş 8 aylık ya o kadar üzüldümki.Benim 5 haftalık bebeğimin kaybı canımı çok acıtmadı.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşaAllah.Canım ben 4444 kere salavat-ı tefriciye okudum:)Rabbim kabul etsin inşaAllah.Ama adak olayını ciddi ciddi bende düşünüyorum.Hayırlısı olsun canım,Rabbim hayırlı,sağlıklı,heryeri tastamam,bereketli,imanlı evlatlar nasip etsin inşaAllah.

17gün olmuş sanırım kanaman, normal sanırım çünkü çok daha uzun da sürebiliyor duyduğumuz kadarıyla
allahım bir dahakini sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin... tüm isteyenlerin....

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Amin,inşaAllah.İlk defa böyle bir şey başıma gelince korktum açıkçası:)

cnm kesin demek hamilesin ne güzel:nazar: okuduğumda çok sevindim, ne güzel bak işte stres yapmak değmemiş, çok harika bi haber, neslecim neyse cnm iyi güzelde neden k,myasal diye korkuyon bnde kimyasal yaşadım, kasık ağrın varsa evet şüpheli bi gebelik, ama sen kafanı dağıt niye aynısı olsun ki iyi düşün.....
birde cnm nasıl oldu testi kullanman bize detaylı anlatırmısın ovulasyon testini.....

canim bugun bir gebelik testi daha yaptim daha koyu cikti,azar azar koyulasiyor insallah daha da koyusunu gorurum.

canim ovuslasyon testleri yasadigim yerde cok ucuz,ondan baya bi miktar aldim ben,ama o kadar cok kullanmama gerek olmadi. reglim bittikten sonra gunde 2ser kez ayni gebelik testi gibi kullandim. gebelik testinden farki,ikinci cizgi her zaman cikiyor ama ikinci cizginin kontrol cizgisinden daha koyu olmasi lazim pozitif icin. o ikinci cizgi koyulasmaya baslayinca dedim benim yumos geliyor.17'sinde yaptigimda da kontrol cizgisinden daha koyu cikti. yani o koyuyu gorunce halvete girmek lazim :) ben cizgi koyulasmaya baslayinca da iliskiye girdim ki garanti olsun. cizgi koyulastigi gun ve ertesi gunu de iliskiye girdim. yani sana yumurtlayacagin gunu soyluyor,o ikinci cizgi koyu cikinca sen 1 gun en gec de 2 gun icinde yumurtluyorsun demek. spermler icerde yumurtayi beklesin diye pozitifi gorunce hemen iliskiye girmek lazim.

canım çok sevindim gözünaydın
inşallah sağlıkla allah tamamına erdirsin
erken öğrenince de böyle bi korku oluyo evet ama içini ferah tut. çalışıyor muydun bilmiyorum kendini bişeylere vermeye çalış zaman çabuk geçsin :34:
tebrik ediyorum canım öpüyorum

insallah canim benim. evet erken ogrenmenin kotulugu bu ama sabredemedim :) bugun gene test yaptim daha koyu cikti insallah boyle devam eder. her gun dua ediyorum, kalbimde sizleri de koyarak dua ediyorum,insallah Allah dualarimizi duyacak canim benim

Canım Balıkesir de oturuyorum. İzmir yakın olduğu için orada yaptırmak istedim. Sen nerede yaptırdın ? Nelere bakıyorlar bilmiyorum. Senin sonuçların nasıl çıktı ? Özel msj atabiliyorsan irtibat kurmak isterim seninle. İlgin için sağol. Başına gelen birbirini daha iyi anlıyor...

canım doğru yere mi yazıyorumbilmiyorum ama ...yeniyim sitede.canım ben 2 düşük yaşadım 2,5 senelik evliyim.nasıl istiyoduk bebiş anlatamam...sonu hüsran:( bende tedaviye karar verdim.düşükler araştırılıyor.3 aydır hergün hastanelerdyz.testler bitmiyo.karyotip,hsg,histeroskopi,kan sayımları,biyopsi,smear ....yazınca bile yoruldum:( hepsi yapıldı bana en son biyopsi sonucu bekliyorum.şimdiye kadar kötü bişey çıkmadı.canım ben izmirden istanbula evlendim.amaizmirde bu konuda bi yer var mı bilmiyorum.özeller de yapıyo bu testti amahepsi değil. biraz pahalı.ben istnbulda çapaya sevk edildim bağcılardan.ama 1 aya randevu verdiler.bana beklemek zor geldi.araştırdım.şişli etfalden samatyaya sevle gidince ssk lıysan hiç ücret ödemeden aynı gün yapıyorlar.orda yaptırdm.sonra çapadan da çağırdılar.emin olmak için orda da yaptırdım.eşimede yaptılar.düşük için iki eşe de yapılması lazım.çok şükür eşimde de bende de gen bozukluğu çıkmadı.yoksa bunun tedavisi yok arkadaşım:( istanbula gelemez misin?

Back
X