- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #13.541
canim ben de size yazmak icin girdim,once Amerika forumuna yazdim ordaki kizlar ayaktadirlar bu saatte diye :)
yumurtlamadan sonra 10 gunun aksami...esim toplantida sIkIntIdan test yapayim dedim,burda cok ucuz testler zaten...esim de 14 olmadan yapma dediydi,ilk hamileligim o aralar cikti cunku. cok hafif ikinci cizgi cikti,cok acik pembe olaraktan. fotosunu cekmeye calistim ama acik pembe oldugundan parliyor cikmiyor. esim gelince de gosterdim, "evet var bir sey bir cizgi gozukuyor, bekleyecegiz bakalim" dedi. yarin sabah kalkinca (sizin saatle aksamustu olur) gene yapacagim, 14-16ya kadar yapayim her sabah dedim bakalim ne olacak...temkinli ama heyecanliyiz.
hafif ikinci cizgi disinda belirtilerim de var,ilk hamileligimle ayni. yorgunluk,grip hali gibi bir hal,uyku hali,rahime arada sanki igne batiyor,bir de 3 gundur elimden ayagimdan alev firliyor gibi geliyor arada,hatta ayagimdan corabi falan atiyorum duvara yasliyorum o derece.
Canim cok silikte olsa ciktiysa kesinlikle biseyler var, bir kac gune insallah net cizgileri gorursun..
insallah tutmustur ama bence sen kesinlikle hamilesin

Off benimde daha 9. gunum su gunler bir gecse de test yapsam, ama hic hamile hissetmiyorum kendimi 10 gundur suren gogus agrilarim haric