Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

cok saol canim benim Allah tamamina erdirir insallah,ilk basta saglikla su regl tarihini atlatiriz kimyasal olmadan,sonra da ilk 3 ay...kendimize iyi bakmaktan ve dua etmekten baska yapabilecegimiz bir sey yok su asamada. doktora gittigimde belki ilac falan verir daha cok yeni dusugum oldugu icin. regl tarihi gecmeden aramayacagim ama,her sabah evde teste bakmaya devam.

kizkardesim diyorki test satanlar sayende zengin oldu
en son 60tl ye aldim test claerblue dijital daha guvenilir diye sonuc cok guzeldi insallah endiselerimiz yersiz kalir yavrularimizi kucagimiza aliriz
en cok kizim icin istiyrum
13 yasinda ve stres olma sen yat dinlen ben is yaparim anne diyor hemen islere girisiyor cnm yavrumun hatirana insAllah sag salim dogar emekleri bosa gitmez:16:

kizkardesim diyorki test satanlar sayende zengin oldu
en son 60tl ye aldim test claerblue dijital daha guvenilir diye sonuc cok guzeldi insallah endiselerimiz yersiz kalir yavrularimizi kucagimiza aliriz
en cok kizim icin istiyrum
13 yasinda ve stres olma sen yat dinlen ben is yaparim anne diyor hemen islere girisiyor cnm yavrumun hatirana insAllah sag salim dogar emekleri bosa gitmez:16:

ah,kucuk anne olmus o simdiden :) kiz cocuklari zaten anneye en buyuk yoldas,canim benim :)
burda Allahtan ucuz testler de,burda da kan falan almiyorlar,idrar pozitifse pozitif iste diyorlar. doktor randevumu bile 29 marta verdiler,7-8 haftaliktan once bakmak istemiyorlar. kana bakilmadigi icin her sabah teste devam ediyorum koyulasiyor mu yani degerim artiyor mu diye..birakacagim tam en koyu oldugunda insallah.

kızlar inan çok güzel haberler bunlar,nesle 82 gurbet güzeli ,son durumları mutlaka bildirin bizlere ,cnm ovulasyon testi için bilgilerine tmmda ben bu ay biraz geç kaldım sanki....

kızlar inan çok güzel haberler bunlar,nesle 82 gurbet güzeli ,son durumları mutlaka bildirin bizlere ,cnm ovulasyon testi için bilgilerine tmmda ben bu ay biraz geç kaldım sanki....

tabii ki,hic bir arkadasim bilmiyor daha 3 aydan once soylemeyecegiz,annemden once sizlere yazdim :)
ovulasyonla ilgili sorun olursa istedigin zaman sor,bana cok faydali oldu,folik asitli vitamin (hamilelik oncesi ve hamileler icin olan multivitamini kullaniyordum ilk hamileligimde,o vitamine devam et demisti doktor dusukten sonra da) ve corekotlu tarcinli bal da faydali olduguna inaniyorum...
yumurtlama zamanin mi gecti gibi canim?

tabii ki,hic bir arkadasim bilmiyor daha 3 aydan once soylemeyecegiz,annemden once sizlere yazdim :)
ovulasyonla ilgili sorun olursa istedigin zaman sor,bana cok faydali oldu,folik asitli vitamin (hamilelik oncesi ve hamileler icin olan multivitamini kullaniyordum ilk hamileligimde,o vitamine devam et demisti doktor dusukten sonra da) ve corekotlu tarcinli bal da faydali olduguna inaniyorum...
yumurtlama zamanin mi gecti gibi canim?

cnm inşallah çok sağlıklı olucak hiç sıkıntı tasa yapma stresde çok etkiler,kafanı dağıt tv izle,kitap oku yada elişi felan yap,ben elişi yaparak kafamı dağıtmaya çalışıyom,gör bak herşey yolunda olucak :) cnm bizde çok istiyoz korunmuyoz ama hala olmadı bu ay bende ovulasyon düşünüyodum,sanırım yumurtlamayı kaçırıyoz yada bi şekilde olmuyo:(neyse senin ovulasyon la ilgili yazını takip ettim,bnm bugun adetten sonraki 10. günüm bilmem geçmi kaldım,birde cnm arkadaşım burası küçük bi yer test alırken bile zorlanırdım ovulasyonu nasıl alırım bilmem,sence geçmi kaldım,bide sen kaçında yakaladın yumurtlamanı şimdikten sağol cnm cvbın için.....

gurbet güzeli öncelikle gözün aydın....:nazar: çok sevdim senin ve nesle adına darısı bizlere,ameliyat geçirmişsin çok geçmiş olsun,bu arada gebeliğin nasıl oldu anlatırmısın......

merhabalar bende sali gunu dusuk yaptim acim maleseff cok taze eylul annesi olucaktim nasip degilmis malesef:(
bu topik'i okudum biraz icim rahatladi acikcasi
uzunnnn sure sonra(2-3-4 yilda olabilir) ilk kez hamile kalip dusuk yaptiktan sonra , 2-3 ay sonra hamile kalanlar varmi icinizde?
cevaplarsa cok sevinirim banada moral olacaktir..

Son düzenleme:
cnm inşallah çok sağlıklı olucak hiç sıkıntı tasa yapma stresde çok etkiler,kafanı dağıt tv izle,kitap oku yada elişi felan yap,ben elişi yaparak kafamı dağıtmaya çalışıyom,gör bak herşey yolunda olucak :) cnm bizde çok istiyoz korunmuyoz ama hala olmadı bu ay bende ovulasyon düşünüyodum,sanırım yumurtlamayı kaçırıyoz yada bi şekilde olmuyo:(neyse senin ovulasyon la ilgili yazını takip ettim,bnm bugun adetten sonraki 10. günüm bilmem geçmi kaldım,birde cnm arkadaşım burası küçük bi yer test alırken bile zorlanırdım ovulasyonu nasıl alırım bilmem,sence geçmi kaldım,bide sen kaçında yakaladın yumurtlamanı şimdikten sağol cnm cvbın için.....

canim 10.gun gec kalmis sayilmazsin herhalde,kisiye gore degisiyor gerci. soyle diyeyim ben 4 subatta regl oldum,reglim 11'ine kadar surdu ve 17'sinde ovulasyon testim pozitif verdi. ben ilk hamileligime de reglimin bittigi haftada hamile kalmistim, bu mercimege de 11-17 arasinda bir gun hamile kaldigimi dusunuyorum.

merhabalar bende sali gunu dusuk yaptim acim maleseff cok taze eylul annesi olucaktim nasip degilmis malesef:(
bu topik'i okudum biraz icim rahatladi acikcasi
uzunnnn sure sonra(2-3-4 yilda olabilir) ilk kez hamile kalip dusuk yaptiktan sonra , 2-3 ay sonra hamile kalanlar varmi icinizde?
cevaplarsa cok sevinirim banada moral olacaktir..

canim oncelikle gecmis olsun,Allah bir daha yasatmasin.

ben korunurken hamile kaldim,yani uzun sure hamile kalamama sorunum olmadi ama 8.haftada kalbi durdu. 3,5 hafta haberim olmadan tasidim bebisi,31 aralikta kurtaj yapildi. arada 1 kere regl oldum,simdi pozitifi gordum gene,insallah bu sefer duzgun gider. bu topikte hep seninle ayni aciyi yasamis anne adaylari var,siteyi de dolasirsan maalesef cok yasanan bir sey olacagini goreceksin. ondan sabirli olmaya calis,tekrardan gecmis olsun.

canim oncelikle gecmis olsun,Allah bir daha yasatmasin.

ben korunurken hamile kaldim,yani uzun sure hamile kalamama sorunum olmadi ama 8.haftada kalbi durdu. 3,5 hafta haberim olmadan tasidim bebisi,31 aralikta kurtaj yapildi. arada 1 kere regl oldum,simdi pozitifi gordum gene,insallah bu sefer duzgun gider. bu topikte hep seninle ayni aciyi yasamis anne adaylari var,siteyi de dolasirsan maalesef cok yasanan bir sey olacagini goreceksin. ondan sabirli olmaya calis,tekrardan gecmis olsun.

cnm tbrik ederim umarim saglikli bir sekilde hamilelik gecirirsin hic bir sorun yasamadan:nazar:
benim nacizane bir tavsiyem olucak 13.haftalara gelene kadar kimseye soyleme derim..
ben sewincimi pozitifi gordugum gun cumle aleme soyledim ve cok pisman oldum
bilmiyorum bu benim sahsi gorusum nazara inaniyorum ben...
eger rabbim tekrar nasip ederse soylemiycem hic kimseye oyle bir karar aldim.
bu arada evet malesef cok yasanan bir seymis topiklere soyle bir goz gezdirdim tabi daha once girmedim bu topiklere insan basina gelince goruyo
allah kimseye yasatmasin o agrilari ceken bilir pazartesi yasadigim o kramplari sancilari anlatamam sanki dogum yaptim
acillik oldum....ne yapalim rabbim yasatmasin bir daha kimselere..

Son düzenleme:
cnm tbrik ederim umarim saglikli bir sekilde hamilelik gecirirsin hic bir sorun yasamadan:nazar:
benim nacizane bir tavsiyem olucak 13.haftalara gelene kadar kimseye soyleme derim..
ben sewincimi pozitifi gordugum gun cumle aleme soyledim ve cok pisman oldum
bilmiyorum bu benim sahsi gorusum nazara inaniyorum ben...
eger rabbim tekrar nasip ederse soylemiycem hic kimseye oyle bir karar aldim.
bu arada evet malesef cok yasanan bir seymis topiklere soyle bir goz gezdirdim tabi daha once girmedim bu topiklere insan basina gelince goruyo
allah kimseye yasatmasin o agrilari ceken bilir pazartesi yasadigim o kramplari sancilari anlatamam sanki dogum yaptim
acillik oldum....ne yapalim rabbim yasatmasin bir daha kimselere..

canim biz de maalesef ilkini hemen herkese soyledik o nese ile. arkadas cevremde de ailede de ilk bebis olacak diye. herkes cok sevindi falan..ama ben de nazara inaniyorum. sonra yikimi cok buyuk oldu,arkadaslar falan da cok uzulduler. kayinvalidem hastalandi yataga dustu kadin. bunu insallah iyi gitsin de hersey 3.ay bitene kadar soylemeyelim dedik kimselere. insallah hic birimiz bir daha yasamayiz ayni seyleri. ben de o agrilari unutamiyorum,bir de kimse inanmadi bebegin oldugune,sancim var diyorum,normaldir diyorlardi..ailede maalesef ilk bebis kaybi benim iki tarafta da,ondan kimse bir sey anlamadi :( cok saol bu arada!

gurbetgüzelim, canım sen kaç yaşındasın, ergenlik çağına gelmiş evladın bile var, Allah ayırmısınız birbirinizden.

ben 33 olmak üzereyim, hala bebek yok :) Rabbimin taktiri, sual olunmaz.

neesle' cim, bal çörek otu tarcın karışımını ne zaman kullanmaya başladın sen, ve nasıl kullandın. ilk hamileliğinde de kullanmışmıydın?

bu karışımı çok okur ve duyar oldum son günlerde.

gurbetgüzelim, canım sen kaç yaşındasın, ergenlik çağına gelmiş evladın bile var, Allah ayırmısınız birbirinizden.

slm cnm sende dusuk mu yaptin?
bende 32nin icindeyim tam ilk kez hamile kaldim cok sevindik ardindan uzulduk

neesle' cim, bal çörek otu tarcın karışımını ne zaman kullanmaya başladın sen, ve nasıl kullandın. ilk hamileliğinde de kullanmışmıydın?

bu karışımı çok okur ve duyar oldum son günlerde.

mesaj attim sana canim,burdakiler de okusun diye gene ozet geciyorum:

ilk hamileligim plansizdi o yuzden kullanmadim.

kurtaj ameliyatimdan sonra kullanmaya basladim karisimi. her sabah 2 kasik,oglenleri de 1 kasik yiyordum. goz karari karisim yapiyordum,bir kavanoza,toz corek otu ve tarcindan katip karistiriyordum. yedikce corek otu miktari azaliyordu balda,gene ekliyordum. corek otunu toz vermisti aktar. tarcini biraz daha az koyuyordum corek otundan.
yumurtlama icin faydaliymis bu karisim. ben de yumurtlama olduktan sonra biraktim,simdi canim cekerse yiyorum.

37 yasimdayim guzelim
Kizim 13 yasinda cok istiyor kardes insAllah. Olacak umudluyum az da olsa bulantilar basladi cok sukur
Olur be gulum herseyin Allahtan olduguna inanan insanlariz umudsuzluk bize yakismaz

slm cnm sende dusuk mu yaptin?
bende 32nin icindeyim tam ilk kez hamile kaldim cok sevindik ardindan uzulduk

evet canım bende düşük yaptım, sonra doktor rahim içi bölgeyi temizledi ufak bi operasyonla. inşaallah tez zamanda atlatırsın bu üzüntüyü, bundan sonra Rabbim bizlere sağlıklı bebekler nasip eder inşaallah.

mesaj attim sana canim,burdakiler de okusun diye gene ozet geciyorum:

ilk hamileligim plansizdi o yuzden kullanmadim.

kurtaj ameliyatimdan sonra kullanmaya basladim karisimi. her sabah 2 kasik,oglenleri de 1 kasik yiyordum. goz karari karisim yapiyordum,bir kavanoza,toz corek otu ve tarcindan katip karistiriyordum. yedikce corek otu miktari azaliyordu balda,gene ekliyordum. corek otunu toz vermisti aktar. tarcini biraz daha az koyuyordum corek otundan.
yumurtlama icin faydaliymis bu karisim. ben de yumurtlama olduktan sonra biraktim,simdi canim cekerse yiyorum.

tarif için çok sağol canım benim.

37 yasimdayim guzelim
Kizim 13 yasinda cok istiyor kardes insAllah. Olacak umudluyum az da olsa bulantilar basladi cok sukur
Olur be gulum herseyin Allahtan olduguna inanan insanlariz umudsuzluk bize yakismaz
oyy maşaallah canım benim, çok güzel, Allah nazarlardan korusun.
bende bir tane değil, 2 tane hatta belki 3 tanede olabilir diyordum, ama bakalım, nasip.
dediğin gibi herşeyin Allah'tan olduğuna inanıyoruz ya, zaten bu düşünce beni sağlam tutuyor.

Son düzenleme:
canim 10.gun gec kalmis sayilmazsin herhalde,kisiye gore degisiyor gerci. soyle diyeyim ben 4 subatta regl oldum,reglim 11'ine kadar surdu ve 17'sinde ovulasyon testim pozitif verdi. ben ilk hamileligime de reglimin bittigi haftada hamile kalmistim, bu mercimege de 11-17 arasinda bir gun hamile kaldigimi dusunuyorum.

demek senin yumurtlamanda erken,cnm bnde ilk bebeğime adetimden sonra kalmıştım,belirtilerim de çok erken olmuştu......eeee gebeliğin çok olduğu zamanlar adetin ortası derler bide, demek belli olmuyo sence?neslecim bnde ondan diyorum ovulasyon için geç kaldım diye cnm..

demek senin yumurtlamanda erken,cnm bnde ilk bebeğime adetimden sonra kalmıştım,belirtilerim de çok erken olmuştu......eeee gebeliğin çok olduğu zamanlar adetin ortası derler bide, demek belli olmuyo sence?neslecim bnde ondan diyorum ovulasyon için geç kaldım diye cnm..

benim yumurtlamam erkenmis biraz evet canim,annem de benim gibi hamile kalirmis.
benim de ki hamileligimde de belirtiler cok erken basladi,ayni belirtiler gene baslayinca kocam dedi hatta hamilesin sanirim diye,bunyeye gore degisiyor,kimi hic bir belirti yasamiyor.

onumuzdeki ay dikkat edersin canim,saglikli olsunlar da 1 ay 2 ay sonra olmus hic muhim degil. onumuzdeki aya hazirlikli baslarsin :)

Back
X