Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Gunaydin herkese kizlar
insallah hayirli guzel bir gununuz olsun :)

Benimde bugun yumurtlamadan sonraki 12. gunum ve bugun dayanamayip test yaptim negatif :( heralde benim kirmizi hatunlar yarin yada carsamba kendilerini gostericekler offff goguslerim hala cok agriyor ama gogus uclarimdaki agri hafifledi onun icin bende bu ay icin umidimi iyicene kestim. Gec olsun guc olmasin artik hayirlisi olsun

Gunaydin herkese kizlar

Benimde bugun yumurtlamadan sonraki 12. gunum ve bugun dayanamayip test yaptim negatif :( heralde benim kirmizi hatunlar yarin yada carsamba kendilerini gostericekler offff goguslerim hala cok agriyor ama gogus uclarimdaki agri hafifledi onun icin bende bu ay icin umidimi iyicene kestim. Gec olsun guc olmasin artik hayirlisi olsun

Cnm biliyosun adeti 2 gun gecti cikmadi 6. Gun cikti testte bekle mudsuz olma gulum

Evlenir evlenmez hamile kaldım ve 7 yaşında oğlum var somra 2 tane düşük yaşadım ve deli gibi ailecek bebek istiyoruz kafaya çok taktım diye mi olmuyor anlamıyorum 3 gün sonra doktora gidicem umarım regl olduğum için kontrol etmemezlik yapmaz kaçıncı günü gitmek lazımdı doktora bilen var mı?

Gunaydin herkese kizlar

canim benim 11 ve 12'de cok silik cikmisti bugun 15. gun, son 2-3 gundur koyu pozitifi gorebiliyorum. kirmizilar gelmezse sen 2-3 gune bir test daha yap istersen ama gelirse de cok uzulme dedigin gibi gec olsun guc olmasin,saglikli olacaklari zaman gelsinler insallah.

kızlar şu an adetimin 5.günündeyim ama aşırı bir sancım var...genelde olmaz ...şaşırdım ben de ayaklarımı üşüttüğümden midir acaba.(evdeyken üşüdüğünü hissediyorum ama ev soğuk diye değil kendiliğnden üşüyor sanki... olabilr mi böyle birşey)

rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

bende 20 şubatta bebeğimi kaybettim normal doğum yaptım doğana kadar yaşıyordu maalesef.aynı günde kürtaj oldum.tarifi imkansız bir acı insanın evladını kaybetmesi allah bu durumda olan herkesi sabrından mahrum bırakmasın.

doktor düşük neden oldu herhangi birşey söylemedi bebeğimi patolojiyede göndermediler çünkü gelişimi çok iyiydi.2 hafta önde gidiyorduk çokta hareketliydi ama nedensiz yere gitti yavrum.

şimdi deli gibiyim kendimi iyice kapattım eşimle bile konuşmaya korkuyorum çünkü onuda üzmek istemiyorum.kabullenmek zor ama takdiri ilahi biliyorum.

doktor korun yada şu kadar süre ilişkide bulunma demedi.(kaldıki o bölgeyi yıkarken bile korkuyorum ) fakat normal doğum yaptığım için lohusa oluyormuşum güya 40 gün korunmam gerekmiş falan filan.diyorlar.hatta çok bilmiş kocakarılar 1 sene korunmam gerektiğini söylüyorlar.kanamam bitti arada leke geliyor oda geçmek üzere.ben çok çocuk istiyorum hatta kafayı yicem bugün gidip gebelik testi aldım durumu hala kabullenemiyorum ama şansımamı bilmiyorum test bozuk çıktı tek çizgi bile çıkmadı.çarşamba doktora gidicem inşallah çok uzun süre korun demez ki şu kritik süreç geçtikten sonra eğer rabbimde nasip ederse hiç korunmayı düşünmüyorum.

kızlar kafayı yemek üzereyim ellerini ayağını yüzünü görüpte evladını toprağa emanet etmek ne zormuş.

benimle aynı süreçten geçmiş olan arkadaşlar ne olur bir fikir verin bana.

inanilmaz uzuldum iste bunlari okuyunca daha cok uzuluyorum 22.haftanda oldu sanirim:43:
bende 26 subat sali 12.haftamda kaybettim ama coktannnnn gitmis bebegim ne agri ne kanama anlamadik
bu KK ya girmiycektim bisey yazmiycaktim uyeligimi bile iptal etmeyi dusundum ama anladimki burada rahatliyorum ben...
doktor banada korunmayabilirsin dedi hemen cesaret edemicem ben cok yipratiyo insani psikolojik olarak 2.cide olurmu diye dusunuom
sendeki iyi cesaret allahim saglikli sorunsuz hamilelikler nasip etsin ..bende istiyorum cok:19:

balah bence koca kari laflarina bakma doktor nediyorsa enn onemlisi o benim fikrim tabi
doktora sordunmu peki sen? sor bence..

Son düzenleme:
allah razı olsun canım bende çok korkuyorum inan.ben daha bebeğimin gitmesini kabullenemiyorumki.
hamilelik takvimini iptal etmeye elim gitmiyo mesela.

içimin boş olduğunu bilmek beni mutsuz ediyor.evet çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan ama istiyorumda. ama babamız sana birşey olursa diyo ve o bir süre istemiyo ama doktor eğer korunmana gerek yok derse ben çok istiyorum.

rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım benim.herkese hepimize nasip etsin.

allah razı olsun canım bende çok korkuyorum inan.ben daha bebeğimin gitmesini kabullenemiyorumki.
hamilelik takvimini iptal etmeye elim gitmiyo mesela.

içimin boş olduğunu bilmek beni mutsuz ediyor.evet çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan ama istiyorumda. ama babamız sana birşey olursa diyo ve o bir süre istemiyo ama doktor eğer korunmana gerek yok derse ben çok istiyorum.

rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım benim.herkese hepimize nasip etsin.

ben patolojiye gondermelerini istedim gonderdiler ama sonuc 6 hafta sonra cikcak
merak ediyorum gonderin dedim

bakmıcam zaten o kocakarılar bana şunun suyunu iç bunun suyunu iç dedi oysa bitki çayı içmek çok zararlıymış hamilelikte.olan oldu tabiki suçlu aramıyorum kimseyede kızıp ah etmekte istemiyorum çünkü normalde beddua asla etmem ama bebeğim gitmeden 1 hafta önce canım çok yanmıştı ve rabbim benim canımı yakanların canını yak dedim ve yine benim canım yandı.o kocakarılar zaten başından beri bebeğimi istememişti yok ilk geceden hamile kalmak ne cesaretmiş filan gezcekmişiz tozcakmışız.bazen şu büyükleri anlamıyorum yıllarca ne çektik şu büyklerden diye dert yanarlar kendileri gelip en kralını yaparlar.

allahım eşimle aram iyi olsun gerisi umrumda bile değil ama sinek mide bulandırıyo işte.başınızı şişirdim öyle dertliyimki :(

bizde istedik ama bebeğin gelişimi iyi ve gözüken kusuru yok diye göndermediler.ama ilk incelemeye aldıklarında zor verdim bebeği yaşamıyoda olsa bir mezarı olsun ddim geri vermicekler sandım

bakmıcam zaten o kocakarılar bana şunun suyunu iç bunun suyunu iç dedi oysa bitki çayı içmek çok zararlıymış hamilelikte.olan oldu tabiki suçlu aramıyorum kimseyede kızıp ah etmekte istemiyorum çünkü normalde beddua asla etmem ama bebeğim gitmeden 1 hafta önce canım çok yanmıştı ve rabbim benim canımı yakanların canını yak dedim ve yine benim canım yandı.o kocakarılar zaten başından beri bebeğimi istememişti yok ilk geceden hamile kalmak ne cesaretmiş filan gezcekmişiz tozcakmışız.bazen şu büyükleri anlamıyorum yıllarca ne çektik şu büyklerden diye dert yanarlar kendileri gelip en kralını yaparlar.

allahım eşimle aram iyi olsun gerisi umrumda bile değil ama sinek mide bulandırıyo işte.başınızı şişirdim öyle dertliyimki :(

ask olsun olurmu oyle sey insan icini bu sitede dokebiliyor cunku bu derdi ceken bilir
buradaki arkdaslarida sonucta gelmis gecirmis allah kimseye gostermesin aslaa
bitki cayi bende hic icmemistim zararli diye...
senin hersey cok yolunda gidiyorduysa stresdenmi bisey oldu acaba doktor ne diyo?
cahil insanlara he diyip geccen aynen diycen hic hesaba almiycaksin tatlim haklisin diyiver gel gec bosverrrr
esinle aran iyi olsun gerisi hiccc bosver uzulme ...
bebek buyukken dusmesi veya kalbi durmasi daha zor yaa hadi ben hissetmedim bile hic
ama boyle duyunca kendimden cok bunlara uzuluyom

ask olsun olurmu oyle sey insan icini bu sitede dokebiliyor cunku bu derdi ceken bilir
buradaki arkdaslarida sonucta gelmis gecirmis allah kimseye gostermesin aslaa
bitki cayi bende hic icmemistim zararli diye...
senin hersey cok yolunda gidiyorduysa stresdenmi bisey oldu acaba doktor ne diyo?
cahil insanlara he diyip geccen aynen diycen hic hesaba almiycaksin tatlim haklisin diyiver gel gec bosverrrr
esinle aran iyi olsun gerisi hiccc bosver uzulme ...
bebek buyukken dusmesi veya kalbi durmasi daha zor yaa hadi ben hissetmedim bile hic
ama boyle duyunca kendimden cok bunlara uzuluyom

aynen öyle stres atıyor insan yoksa vay kocalarımızın haline.ben ilk defa bugün dışarı çıktım ve eşimin yanına geldim eşim halime acıdı garibim oyuncak ayıya sarılıp yatan kalkan bir kadından artık ne olur ne olmaz dedi.
benim ilk başta riskim vardı 5. haftamda aşırı kanamalarım başlamıştı ve kesenin yerinden oynadığını 3 gün içinde bebeğin düşeceğini söylemişlerdi ama oğlum düşmedi.uzun süre progestan kullandım ve bebeğin gelişimide çok iyiydi.kaybettiğim gün ilk kıyafetlerini almıştım ne umutlarla hatta yavruma konuşa konuşa masanın üstüne serip babamıza süpriz yapcaktık ama eşim geldiğinde acile zor yetiştirdi bizi hastanede doktor alttan muayene etmemiz lazım diyo ben pazarlık ediyorum diyorum benim idrar yollarımda enfeksiyon var ondandır zor ikna etti beni alttan baktığındada 4 cm açılma var doğum başlamış dedi. zaten yatağa yatağa yatırdıklarındada su geldi ve o gecenin sabahı 11 de doğum yaptım rabbim kimselere yaşatmasın bu acıyı.doğana kadar onu hissettim bir ara sancılarım hafiflediğinde tamam gitmiyo diye ne kadar sevindim ama gitti. rabbim hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
aynen öyle stres atıyor insan yoksa vay kocalarımızın haline.ben ilk defa bugün dışarı çıktım ve eşimin yanına geldim eşim halime acıdı garibim oyuncak ayıya sarılıp yatan kalkan bir kadından artık ne olur ne olmaz dedi.
benim ilk başta riskim vardı 5. haftamda aşırı kanamalarım başlamıştı ve kesenin yerinden oynadığını 3 gün içinde bebeğin düşeceğini söylemişlerdi ama oğlum düşmedi.uzun süre progestan kullandım ve bebeğin gelişimide çok iyiydi.kaybettiğim gün ilk kıyafetlerini almıştım ne umutlarla hatta yavruma konuşa konuşa masanın üstüne serip babamıza süpriz yapcaktık ama eşim geldiğinde acile zor yetiştirdi bizi hastanede doktor alttan muayene etmemiz lazım diyo ben pazarlık ediyorum diyorum benim idrar yollarımda enfeksiyon var ondandır zor ikna etti beni alttan baktığındada 4 cm açılma var doğum başlamış dedi. zaten yatağa yatağa yatırdıklarındada su geldi ve o gecenin sabahı 11 de doğum yaptım rabbim kimselere yaşatmasın bu acıyı.doğana kadar onu hissettim bir ara sancılarım hafiflediğinde tamam gitmiyo diye ne kadar sevindim ama gitti. rabbim hayırlısını nasip etsin.

bende kritik gunler (ilk 3 ay)geccin tulum filan alirim diyip duruyordum
erken cok diye bisey almamistim sabir edemiyorum diyordum hatta iyiki almamisim bisey
cunku onlara baktikca daha kotu olur sen onlari bence sakla goz onunde tutma arkadasim
cok dhaa kotu olcan:19:
sen ilk gece hamile kaldin sanirim tatlim sevinmelisin hamile kalabiliyosun bence sen cabucak hamile kalirsin yine

bende kritik gunler (ilk 3 ay)geccin tulum filan alirim diyip duruyordum
erken cok diye bisey almamistim sabir edemiyorum diyordum hatta iyiki almamisim bisey
cunku onlara baktikca daha kotu olur sen onlari bence sakla goz onunde tutma arkadasim
cok dhaa kotu olcan:19:
sen ilk gece hamile kaldin sanirim tatlim sevinmelisin hamile kalabiliyosun bence sen cabucak hamile kalirsin yine

inşallah canım benim ilk gece hamile kaldım evet hemde yumurtlama haftamdı ama olmadı.evet insan baktıkça kötü oluyor bohçalayıp bütün ultrason resimleriyle beraber kaldırdım arada bakıp almasaydım diyıorum çünkü giydirmeyi hayal ederken elinde kalması acı bir durum eğer bir daha hamile kalmayı nasip ederse allah 7-8 aylık olana kadar bişey almıcam.

inşallah istediğimiz anda hamile kalabiliriz....

benimle aynı durumda olan bir arkadaşıma mesaj atmak için 58 tane özel mesaj atıp gözünüzü yorucam ne olur kızmayın bana

Back
X