Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Adet olduysan sikinti yok tabiki. Calismalara basla icini ferah tut
Düşük kanaması 7 gün sürdü, normal bir şekilde yani 28 gün sonra ilk adetim gerçekleşti ve daha yeni bitti. Değeri takip etmenin bir anlamı olmaz ki adet görülünce. Yanılıyor muyum? İlk adetimi gördüm, kürtaj da olmadım gerek kalmadı kendiliğinden temizlendi, şimdi tekrar denemek istiyorum ama çok korkuyorum ya bu sefer de düşük olursa diye :KK43:

arkadaşlar aralık 2012 eylül 2013 ve nisan 2014 te olmak üzere toplam 3 kayıp yaşadım birincisi 3,5 aylıkken kalbi durdu ikincisi 5 haftalıkken kanama yoluyla düştü üçüncüsü de boş gebelik olduğu için 8 haftalıkken alındı..doktorum pıhtılaşma testleri ve genetik inceleme önerdi temmuzda pamukkale üniversitesinde testlerim yapıldı kan testlerimin hepsi normal çıktı şimdi genetik inelemenin sonucunu bekliyoruz bu durumu yaşayıp genetik inceleme sonucunu alanlar yardımcı olabilrler mi sonrasında nasıl bir yol izlediniz

arkadaşlar aralık 2012 eylül 2013 ve nisan 2014 te olmak üzere toplam 3 kayıp yaşadım birincisi 3,5 aylıkken kalbi durdu ikincisi 5 haftalıkken kanama yoluyla düştü üçüncüsü de boş gebelik olduğu için 8 haftalıkken alındı..doktorum pıhtılaşma testleri ve genetik inceleme önerdi temmuzda pamukkale üniversitesinde testlerim yapıldı kan testlerimin hepsi normal çıktı şimdi genetik inelemenin sonucunu bekliyoruz bu durumu yaşayıp genetik inceleme sonucunu alanlar yardımcı olabilrler mi sonrasında nasıl bir yol izlediniz
Genelde pek birşey çıkmıyor.. Tekrar deneyin demekten başka bir sonuç çıkmıyor Allah tez zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun.

geçen yıl 9 haftalıkken kalbi duran bebeğim kürtajla alındı, 3 ay yeterli dedi dr., ama ben psikolojim çok bozulmuştu neyse dedim 7-8 ay bekleyeyim rahim iyice toparlansın, hangi Dr.a gittiysem olur öle düşükler normal deyip gönderdi , tüm testleri yaptırdım temiz dediler, pıhtılaşmayı tüm israrlarıma rağmen yaptıramadım biz inanmıyoruz dedi dr.lar , tekrar bebek istediğimde hep kimyasal oldu 4 te öyle düştü toplamda 5 düşük , 1 yıl içerisinde, başka şehirde pıhtılaşmayı yaptırdım 677 t heterozigot çıktı hem iğne hem asprin kullancaz hamileliğini öğrendikten sonra dediler, asprine bari önce başlayalım dedim çünki artık tutunamadan dşmeye başlamıştı yok dedi dr. gebe kalmanı engeller dedi, bugün günüm 1 gün geçti normalde düzenlidir günü gününe olurdum ,test yaptırdım ama yok 0.100 çıktı çok üzüldüm ama umudumu da kaybettim :( allah isteyen herkese versin inş. güya adetim bi gün geçince hemen test yapıp iğnelere başlayacaktık ama oda olmadı. meğer ne zormuş , senin halini senden başka , yada aynı acıyı çekenlerden başkası anlamıyormuş kuru kalabalık...

geçen yıl 9 haftalıkken kalbi duran bebeğim kürtajla alındı, 3 ay yeterli dedi dr., ama ben psikolojim çok bozulmuştu neyse dedim 7-8 ay bekleyeyim rahim iyice toparlansın, hangi Dr.a gittiysem olur öle düşükler normal deyip gönderdi , tüm testleri yaptırdım temiz dediler, pıhtılaşmayı tüm israrlarıma rağmen yaptıramadım biz inanmıyoruz dedi dr.lar , tekrar bebek istediğimde hep kimyasal oldu 4 te öyle düştü toplamda 5 düşük , 1 yıl içerisinde, başka şehirde pıhtılaşmayı yaptırdım 677 t heterozigot çıktı hem iğne hem asprin kullancaz hamileliğini öğrendikten sonra dediler, asprine bari önce başlayalım dedim çünki artık tutunamadan dşmeye başlamıştı yok dedi dr. gebe kalmanı engeller dedi, bugün günüm 1 gün geçti normalde düzenlidir günü gününe olurdum ,test yaptırdım ama yok 0.100 çıktı çok üzüldüm ama umudumu da kaybettim :KK43: allah isteyen herkese versin inş. güya adetim bi gün geçince hemen test yapıp iğnelere başlayacaktık ama oda olmadı. meğer ne zormuş , senin halini senden başka , yada aynı acıyı çekenlerden başkası anlamıyormuş kuru kalabalık...
"senin halini senden başka , yada aynı acıyı çekenlerden başkası anlamıyormuş kuru kalabalık" kesinlikle katılıyorum..
arkadaşlara iyiymişim gibi yalandan gülücükler yapmak bile çok canımı yakıyor..Allah'ım sen bizleri affet.

[QUOTinşallahmakZor, post: 36631739, member: 609468"]Hımm o zaman ilk adetten sonraki adet eskiden nasılsa sonrada öyle devam ediyor demek..
Bakalım Allah Sağlıklısnı uzunu ömürlüsünü kucağımıza alacağımız gebeliğin müjdesini verir inşallah..
Amin insallah eğer bir sorun yoksa normal seyrinde devam eder. . inşallah bir daha ki ay beraber aliriz müjdeyi[/QUOTE]
Erenpaşa nasılsın.. Biz halen ovu testinde çift çizgiyi göremedik sende durum nedir.

Ben 3 tane düşük yaptım her 3nunde kalbi durdu. Antalya da yaşıyorum burada o kadar yoruldum ki bir sürü doktor ve bir sürü alakasız yorum. en son Ankara ya gittim Gürgan kliniğe hiç bir problem yok dedi. Bütün testlerim normal cikti genetik tanı dahil. Ve Ben bundan sonraki süreçte stresten uzak durmam gerektiğini ve yeni hamileligimi sadece dinlenerek işten güçten uzak durarak geçirmeyi planlıyorum tabiki güzel allahimin izniyle. Önemli olan tek şey rahatlık, huzur ve inanmak.

Off ben kafayı yiyeceğim Doç doktor ve özel hastanedeki doktor ara vermenize gerek yok ilk regl den sonra deneyin diyor ama napcamı bilmiyorum aslında bende çok ara vermek istemiyorum sadece risk olur mu olmaz mı onu kimse bilemez sanırım.

Ben altı ay bekledim,ama yine bebeği bile göremeden ikini kez düşük yaptım. Beklemekte çok fayda etmiyor sanırım :(

Amin insallah eğer bir sorun yoksa normal seyrinde devam eder. . inşallah bir daha ki ay beraber aliriz müjdeyi
Erenpaşa nasılsın.. Biz halen ovu testinde çift çizgiyi göremedik sende durum nedir.[/QUOTE]
Saol canim iyiyim yola devam ben ovu testi kullanmadim reglden sonra bugün 17.günüm tahmini yumurtlamaya gore hesaplayip calismalari yapti bakalim hayirlisi senin kacinci günün

Erenpaşa nasılsın.. Biz halen ovu testinde çift çizgiyi göremedik sende durum nedir.
Saol canim iyiyim yola devam ben ovu testi kullanmadim reglden sonra bugün 17.günüm tahmini yumurtlamaya gore hesaplayip calismalari yapti bakalim hayirlisi senin kacinci günün
Benim 20.gün ovulasyonda halen çift çizgiyi göremedim. Hadi inşallah hayırlı haberler verirsin haberleşelim.

"senin halini senden başka , yada aynı acıyı çekenlerden başkası anlamıyormuş kuru kalabalık" kesinlikle katılıyorum..
arkadaşlara iyiymişim gibi yalandan gülücükler yapmak bile çok canımı yakıyor..Allah'ım sen bizleri affet.

düşecek olduktan sonra 1 sene de beklesen düşüyor , hiç korunmasan da düşüyor bunu anladım , sen hep aynı acıyı döne döne içinde yaşıyorsun, başkasına abartı geliyor , amaaan yaşın genç ile başlayıp şunun bilmem gelini de şöle oldu da sonra şu kadar çocuğu oldu bilmem neyle dvm edip benimde hamileliğimde şöyle olmştu hiçte bişy olmuyor la tamamlanan cümleler... dr. a gittiğinde hiç bişy yok olur diyip geçiştirmeler, sen araştıra araştıra ısrarla şu tetkikleri yaptırmak istiorm demene rağmen sen benden iyi mi bilcen bakışıyla gerek yok deyip yine abarttığını hissettirmeye çalışmalar. ve sonunda iliklerine kadar yorulmuşluk hissi, isyan etmemek için , Rabbini kırmamak için ağlamaya bile korkmak , ve donuk duygularla halinden anlayacak insan aramakla günlerin geçirmek.RABBİM SAĞLIKLI HAYIRLI İNANÇLI HUYU VE YÜZÜ GÜZEL İÇİNDE ALLAH SEVGİSİ VE KORKUSU OLAN ORGANLARI TAM VE SAĞLAM ÇALIŞIR DURUMDA OLAN EVLATLAR NASİP EYLESİN İSTEYEN HERKESE, MELEKLERİMİZİ DE İNŞ. CENNETTE DOYASI SEVEBİLME İMKANIMIZ OLUR.
şuan hiç bişy yapmıorm sadece hz. zekeriyya peygamberimizin duasını ve ya varis okuyorum arada. düşünsekte düşünmesekte elden bşy gelmior. HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSN İNŞ.

kzlar 28 agustosta gelısım gerılıgınden dolayı fıtıl ıle dusuk yaptım ve 10 gun sonra kontrolumde rahmımın tertemız oldugunu ogrendım doktorum devam edeblrsın dısardan bız dusurduk cunku cocougu dedı. rahımsel bır sorun yok dedı kısacası. hamıle kalmk ıstyorm yalnz zaten dger gebelıgım klomen ıle 5 ay sonunda olmustu. duusk yaparken adet olyor sayılıyoruz dıe klomen ıctyım adetlı gıbı. yumurtlamayı beklıorm ve ılıskıye gryoryuz gun asırı.. hakkımzda hayrluısı olsun

Selam bayanlar , kac gudnur giremedim evimizde int sikintimiz oldu takip edemedim. Bende gittim doktora dusuk tamamlanmis ve rahhim toparlanmais tertemiz cikti cok sukur ilk adetten sonra istedigin zaman baslayabilirsiniz dedi bakalim hayirlisi olsun :KK46::nazar: folik asite devam ve hamile olur olmaz hemen geliyorsun dedi allah nasip ederse dogurturumda seni dedi bende amiiinnn dedim :KK39:

Merhaba kizlar; bende 2015 nisan annesi olmanin hayalini kurarken malesef sali gunu kalbinin durdugunu ogrendim persembe gunude ilaclarla dusuk yaptim doktorum 10 gun sonra tekrar cagirdi bu sirada yarim kutu kalan folibol u bitir ve folic-1 e basla kanamam bitincede corasprine basla dedi sizlerde folik aside hemen devam etmismiydiniz yoksa kanamanin bitmesini beklemek gerekirmi? Rabbim yuzumuzu tekrar guldursun hayirli evlatlar nasip etsin insallah..

Merhaba kizlar; bende 2015 nisan annesi olmanin hayalini kurarken malesef sali gunu kalbinin durdugunu ogrendim persembe gunude ilaclarla dusuk yaptim doktorum 10 gun sonra tekrar cagirdi bu sirada yarim kutu kalan folibol u bitir ve folic-1 e basla kanamam bitincede corasprine basla dedi sizlerde folik aside hemen devam etmismiydiniz yoksa kanamanin bitmesini beklemek gerekirmi? Rabbim yuzumuzu tekrar guldursun hayirli evlatlar nasip etsin insallah..
ara vermenize gerek yok devam edebilirsiniz.

Back
X