• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapanlar yardım

geçmiş olsun canım,ben 1 kez düşük yaptım ..sonra düşükten 5 ay sonra hamile kaldım şimdi çok şükür herşey yolunda ..allah tüm isteyene nasip etsin..

üzme kendini ama daka kötüsünden korusun allah hamile kalabiliyosun..hiç kalamayan yıllarca uğraşanlar var..merak etme bak yeniden hamile kalınca unutacaksın bu üzüntülerini ..
meyemcim benim ilk oğlum tedavisiz olmuştu.ikinciyi malesef aşılama olmuştum tutmayıp ikinci ay dr dinlen dediğinde hamiş kalmıştım.fakat kaybettik:çok üzgünüm:
pekı dusugun ne gıbı belırtısı olu
BTR

canım benim ilk pembe leke ardında ağrı ve kahve lekelenmelerim oldu enson düşük yaparken kanama şeklinde oldu.6 gün yattığım halde kaybettim.müthiş bir bel ağrı vardı ki sorma .normal doğum ve böbrek taşı düşürmeme rağmen bunda mahvoldum sen heasap et.sonra pat kendiliğinden çamaşırıma düştü:çok üzgünüm:

benim düşüğümde bir gece yarıcı inanılmaz tarif edilmez bir sancı ve kanama oldu o anda düşük yapmışım ertesi gün öğrendim. 5 haftalıkken düşük yaptım ben..bend ekan pıhtılaşması sorunu çıktı o nedenle düşük olmu.. şimdiki hamileliğimde pıhtılaşmayı önleyici iğneler kullanıyorum

evet arkadaşım ya 5 haftaya göre baya baya düşük bir değer.benim gibi aynıı.bende 4 haftalık 26 değerdeydim pazartesi günü.doktorum 2 gün sonra bakalım dedi 2 ye katlaması gerek dedi.yumurtlamamnın belkide son günü gebe kalmışım herşeye hazırlıklı ol dedi.bu adetimin 33.günü falan oldu bu arada.kadınların bi çoğu bunu yaşar ama gecikmeyi dikkate almayanlar gebe olduklarının farkına varmazlar dedi.ama benim salı günü kanamam başladı.ben anladım zaten.çok sancılıydım.çarşamba gene kan verdim 5.9 düşmüş beta.düşük yapmışım,kimyasal gebelik dedi doktor.ama kanamam daha bu sabah yavaşladı.ciddi parmak ucu kadar parçalar geldi benden.canım öle bile olsa hiiççç üzülme.tutunamayan bir gebelik er yada geç düşüyor çok da takmayacasın.zaten bu durum senin sağlıklı olduğunu gösterir...

bencede kandaki değer düşüyorsa düşük var demektir bende 3 haftalıkta 133 tü düşükten sonra hemen 1e indi.inşallah yoktur

arkadaşlar 16 20 de değer dr progestan verdi salı günü değere bakılcak bide benim öyle parça falan hiç gelmedi öyle çok kanamam da hiç olmadı ama salıyı beklicem dualarınızı bekliyorum şimdi benim biraz kanamam olduğu için bebeğin sağlıksız olma ihtimali varmı hiç böyle düşük tehdidi olupta doğum yapan arkadaşlar varmı içimi rahatlatın biraz :teselli:

arkadaşlar 16 20 de değer dr progestan verdi salı günü değere bakılcak bide benim öyle parça falan hiç gelmedi öyle çok kanamam da hiç olmadı ama salıyı beklicem dualarınızı bekliyorum şimdi benim biraz kanamam olduğu için bebeğin sağlıksız olma ihtimali varmı hiç böyle düşük tehdidi olupta doğum yapan arkadaşlar varmı içimi rahatlatın biraz :teselli:

canım bendede parça gelmedi ve sancımda olmadı sadece adet kanaması gibi kanamam oldu 3 gün sürdü kanamam.değerler düşmeye başladı ise düşük olabilir fakat değerler nıormal ise az bi kanaman var ise düşük tehlikesi olabileceği için fazla ağır kaldırma ve sırt üstü yat dualarımız seninle bebişini Allah sana bağışlasın

arkadaşlar merhaba adet günüm 9 gün gecikince evde test yaptım ve çift cizgi çıktı. ertesi gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 180 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım bu sefer 191 çıktı. doktorum gelişmeyen gebelik dedi. vajinadan ultrosanla muayene yaptı. aleti çıkardığında hafif kahve rengi kan geldi. kanaman başlamış 1 hafta bekleyelim kanamayla düşebilir düşmezse kürtaj yapıcaz dedi. üzerinden 2 gün geçti ağrım varla yok arasında ama kanamam yok. sizce heran kanamam olabilirmi yoksa mecbur kürtajmı olucam bana yardımcı olurmusunuz. sizin nasıl olmuştu kanamalarınız.

neslıcım çok gecmıs olsun benımde 5. hatamda kanamam baslamıstı dr progestan verdı ve hıc kalkmadan sureklı yattım.sonra 8 haftamda tekrar parca parca kanamalrım oldu.kesın bu sefer düştü dedım esıme.gece apar topar hastaneye gıttık kanamam 5 gün boyunca kesılmeden devam ettı.ve bebegıme bakıldı usg de düşmemişi yavrum.okdar parcaya ve kanamaya göre tutundu annesıne.ve 4 ay süreklı yatak ıstırehatınden sonra cok şükür 25. haftamızdayız.yıyecek ekmegı varsa bıseycık olmaz canım.sende yat dınlen emı?kendıne dıkkat et RABBıM korusun seni ve meleğini.

arkadaşlar merhaba adet günüm 9 gün gecikince evde test yaptım ve çift cizgi çıktı. ertesi gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 180 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım bu sefer 191 çıktı. doktorum gelişmeyen gebelik dedi. vajinadan ultrosanla muayene yaptı. aleti çıkardığında hafif kahve rengi kan geldi. kanaman başlamış 1 hafta bekleyelim kanamayla düşebilir düşmezse kürtaj yapıcaz dedi. üzerinden 2 gün geçti ağrım varla yok arasında ama kanamam yok. sizce heran kanamam olabilirmi yoksa mecbur kürtajmı olucam bana yardımcı olurmusunuz. sizin nasıl olmuştu kanamalarınız.

ilaç verip ilaçla düşmesini sağlayabilirler sağlıksız bir gelişim varsa gebeliği sonlandırırlar.doktorunla bir görüş ve anlat

neslıcım çok gecmıs olsun benımde 5. hatamda kanamam baslamıstı dr progestan verdı ve hıc kalkmadan sureklı yattım.sonra 8 haftamda tekrar parca parca kanamalrım oldu.kesın bu sefer düştü dedım esıme.gece apar topar hastaneye gıttık kanamam 5 gün boyunca kesılmeden devam ettı.ve bebegıme bakıldı usg de düşmemişi yavrum.okdar parcaya ve kanamaya göre tutundu annesıne.ve 4 ay süreklı yatak ıstırehatınden sonra cok şükür 25. haftamızdayız.yıyecek ekmegı varsa bıseycık olmaz canım.sende yat dınlen emı?kendıne dıkkat et RABBİM korusun seni ve meleğini.

Allah bebişini sana bağışlamış sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

benım kanamam adet gıbı oldu parça az oldu ama normal adetlerımde de parça olur benım.

Bende bir ay önce düşük yaptim bir aylık vardı sadece et barcasi geldi içinde bir şey yoktu şimdi tekrar hamile kalmak için bir ay daha bekliyorum 😩

Back
X