düşük yaptıktan sonra bebek sahibi olanlar var mı?

dilekkivrak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
115
120
42
ben geçen hafta 1.5 aylık bebeğimi düşürdüm. bundan sonra hep böyle olacakmış gibi geliyor. korkuyorum.
aranızda düşükten sonra çocuk sahibi olanlar yazabilirler mi bize de umut olur.
düşükten ne kadar sonra hamile kaldınız?
herkesin çocuğunu Allah bağışlasın

çok zor :KK43:

ben geçen hafta 1.5 aylık bebeğimi düşürdüm. bundan sonra hep böyle olacakmış gibi geliyor. korkuyorum.
aranızda düşükten sonra çocuk sahibi olanlar yazabilirler mi bize de umut olur.
düşükten ne kadar sonra hamile kaldınız?
herkesin çocuğunu Allah bağışlasın

çok zor :KK43:
2008ağustosta dusuk yaptım 2009martta hamile idim ilk kızıma 2011de ikinci kızım oldu şimdi 3.hamileyim canım kısa zamanda tekrar hamile olduğunu göreceksin hayırlısıyla

Allah bağışlasın.
Bana da bundan sonra hep düşecek gibi geliyordu ama böyle sağlıklı çocukları olanları görünce içim rahatlıyor

Ocak ayında düşük yaptım. 40 gün kanamam sürdü. Üstüne 1 kez regli oldum. Mart ayında tekrar gebe olduğumu öğrendim. Darısı başına tatlım. Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda sağlıklı bebek nasip etsin. Seni çok iyi anlıyorum. Bebeğim 6 aylık oldu, hala ya bişey olursa diye çok korkuyorum :KK43:

2 bebegimi ben de kaybettim. 8hafta+4gun ve 8hafta+1gunluken. Pihtilasma cikti. Igne vs ile cok sukur saglikla aldim oglumu. 15aylik suan :KK66: darisi tum isteyenlere

Allah bağışlasın yavrularınızı
çarşamba günü dr a gideceğim vitamin vereceğini söyledi
inş sağlıklı bir şekilde çocuk sahibi olabilirim
isteyen herkese Allah versin
pıhtılaşma yüzünden bir daha düşük yapmaktan korkuyorum

canım benim 1 doğumumun ardından ikinci gebeliğim düşükle sonlanmıştı 7haftalıktı eşimle baya sorunlarımız vardı o arada hamile kalmışım o düşükten sonra tekrar hamile kaldım çok şükür sorunsuz geçti hamileliğim ve bir oğlum oldu
şu anda tekrar hamileyim hiç moralini bozma Allahın izniyle tekrar bebek sahibi olurun inşallah yeterki moralini bozma
olmicak olsaydı benim olmazdı benim düşük kürtaj çok zor olmuştu ölümden dönmştüm sen yeterki içini ferat tut

X