Düşük yaptım sanırım napmalıyım..

hemsut

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
32
0
daha hamile olduğumu bile bilmiyordum kızlar..adet gibi bişey oldu ama on gün sürdü normalde bi hafta olurdu ve ilk günü aşırı bi ağrı çektim normalin dışında ve bszı pıhtı parçalar geldi minik minik..doktora gitmeli miyim?ve kadın doğum a mı gidicem napıcam hiç bilmşyorum

kadın doguma gıtmelısın hemen

Kimyasal gebeliktir doktora gitmeye gerek yok bence kadınlar farketmeden bazen bu tarz duşukler yapıyorlar ben iki kere yaptım malesef..fakat hamile kalmak istiyorsanız bu kanamanın arkası bereket genelde..deneme yapabilirsiniz:KK66:

Bana normal adet gibi geldi sonuçta arada sürprizler yapıp uzun yada kısa sürebiliyor.. Kan pıhtısı da normal adette olması normal ama eski adetlerine göre değişik geldiyse sana bu durum nolur nolmaz gidiver doktora

Ya sadece pıhtı değil dediğim gibi işte parça parça şeyler vardı ki düşükse zaten daha bi kaç haftalık hamileymişimdir

Bir kaç haftalıksa zannetmiyorum parça parça gelsin. Ben bir kere yaşadım ve hastaneye gidip ağrı kesici yaptırmıştım ağrıdan. Bende farkında değildim. Bembeyaz olmuştum ağrıdan.. Çok ağrıyor gerçekten.

Zaten bende iki hafta geçti üstüne düşününce aklıma geldi yani adet sanmıştım ama normal değildi hiçbişey sanırım benım de öyle oldu daha küşüktü o yüzden pek bişey hissetmedim..

X