- Konu Sahibi Barbie6060
-
Aci kismi dogru gercekten ben de ciglik attim kan ter icinde kaldimCektirenler çok kötü diyorlar acayip canın yanıyor falan diyorlar ya
Aci kismi dogru gercekten ben de ciglik attim kan ter icinde kaldim
Rabbim gönlümüze göre verir inşallah gerçekten beklemek çok zor bende 2 senelik evliyim ilk evlendim zamanlar kimyasal gebelik yaşadım ve aradan 1.5 sene geçti olmadı tedaviyi yarım bıraktım
Benim de 8 ay geçti hala olmadı. Amh düşük benim yaşıma göre klomen kullandım bu ay. Çok yipratici bır süreç gerçekten allah yardımcımız olsun. İnşallah birgün bizde kavuşuruz bebeklerimize. ..
Benim de 8 ay geçti hala olmadı. Amh düşük benim yaşıma göre klomen kullandım bu ay. Çok yipratici bır süreç gerçekten allah yardımcımız olsun. İnşallah birgün bizde kavuşuruz bebeklerimize. ..
Eşinizin spermlerine bakıldı mı? Bir arkadaşımın başına gelenlere benziyor sizin durum o yüzden sordum. Arkadaşım da evliliğinin ilk zamanlarında kimyasal gebelik yaşadı sonra hamile kalamadı uzun süre. Meğer eşinde sorun varmış ameliyat oldu eşi ve şimdi beş aylık hamile. Hatta eşinin ilk Sperm değeri normal çıkmış bir daha baktırmamışlar Sperm değerleri o süreçte çok düşmüş. Rabbim sizin gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah.Ne zaman belli olcak tutup tutmadigi tarih bellimi
Canım o zaman büyük ihtimalle eşinde olabilir sorun. Bir an önce yaptırın da en azından zaman kaybetmeyin. Olur hayırlısıyla.Malesef yaklaşmadi o testi yapmaya ama artik mecbur yaptircak çünkü artık cok istiyoruz bebisimizin olmasını arkadaşınızla hemen hemen aynıymis sorunumuz rabbim bana ve isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Ne zaman belli olcak tutup tutmadigi tarih bellimi
Canım o zaman büyük ihtimalle eşinde olabilir sorun. Bir an önce yaptırın da en azından zaman kaybetmeyin. Olur hayırlısıyla.
bugün adet olmam gerekiyo normal döngüye göre ama olur mu bilmem bi tuhaf hissediyorum gibi. hem olacak gibi hem olmayacak gibiyim. dün dayanamadım bi test yaptım tek çizgi çıktı o yüzden çok umudum yok benim. Ama Allahtan ümit kesilmez tabiki..
Merhaba kızlar benimde ilk hamileligim dusükle sonuçlandı üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen halen hamile kalamadim beklemek ne kadarda zormuş Rabbim isteyen herkeze tez zamanda sağlıklı hayirli bebisler nasip etsin insallah.
Amin insallah gittim ufak bir problem vardı atlattım şükür Su an herşey yolunda ama hala bekliyoruz ışte
Histeroskopi yaptırdınız mı?S.a arkadaslar ayni dertten bendede var...daha artik bugun yuregmin acisi gozyasima vurdu...ekimde ikinci yil olacak evliligimin iki dusuk ve daha hamile kalamiyorum..dr da gittim en ozeline hersey yolunda rahim olsun yumurtaliklar olsun yumurtalarimin gelisimi olsun..uuuf deliricem(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?