Düşükten sonra hamile kalamayanlar gelin dert ortağı olalım

selam kızlar ben de 3 yıllık evliyim 2014 haziranda bi düşüğüm oldu kürtaj olmama gerek kalmamıştı.yeni gebelik olduğu için.ama sonra bir türlü hamile kalamadım.2 yıldır klomen çatlatma iğneleri yumurtlama testleri her yolu denedim ens on rahim filmi çekildim geçen ay.hafif tıkanıklık olduğunu açıldığını söledi doktor 6 aya kadar normal yolla olur diye düşünüyorum dedi.çok zor beklemek rabbim herkesin gönlne göre versin.

Rabbim gönlümüze göre verir inşallah gerçekten beklemek çok zor bende 2 senelik evliyim ilk evlendim zamanlar kimyasal gebelik yaşadım ve aradan 1.5 sene geçti olmadı tedaviyi yarım bıraktım

Rabbim gönlümüze göre verir inşallah gerçekten beklemek çok zor bende 2 senelik evliyim ilk evlendim zamanlar kimyasal gebelik yaşadım ve aradan 1.5 sene geçti olmadı tedaviyi yarım bıraktım

Benim de 8 ay geçti hala olmadı. Amh düşük benim yaşıma göre klomen kullandım bu ay. Çok yipratici bır süreç gerçekten allah yardımcımız olsun. İnşallah birgün bizde kavuşuruz bebeklerimize. ..

Bende klomen ve catlama ignesi yaptırmıstim o stresi bende yaşadım sizi cok iyi anlıyorum stres beni bitirdi resmen bana doktor sasiriyordu nasıl tutmaz yumurtaliklarin çok güzel çalışıyor tutması lazımdı falan diyordu ama vardır bir hayır diyorum asıl kafama takılan kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay deniyor fakat neden hala tık yok merak ediyorum

Ne zaman belli olcak tutup tutmadigi tarih bellimi

Eşinizin spermlerine bakıldı mı? Bir arkadaşımın başına gelenlere benziyor sizin durum o yüzden sordum. Arkadaşım da evliliğinin ilk zamanlarında kimyasal gebelik yaşadı sonra hamile kalamadı uzun süre. Meğer eşinde sorun varmış ameliyat oldu eşi ve şimdi beş aylık hamile. Hatta eşinin ilk Sperm değeri normal çıkmış bir daha baktırmamışlar Sperm değerleri o süreçte çok düşmüş. Rabbim sizin gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Malesef yaklaşmadi o testi yapmaya ama artik mecbur yaptircak çünkü artık cok istiyoruz bebisimizin olmasını arkadaşınızla hemen hemen aynıymis sorunumuz rabbim bana ve isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Merhaba kızlar benimde ilk hamileligim dusükle sonuçlandı üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen halen hamile kalamadim beklemek ne kadarda zormuş Rabbim isteyen herkeze tez zamanda sağlıklı hayirli bebisler nasip etsin insallah.

Malesef yaklaşmadi o testi yapmaya ama artik mecbur yaptircak çünkü artık cok istiyoruz bebisimizin olmasını arkadaşınızla hemen hemen aynıymis sorunumuz rabbim bana ve isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Canım o zaman büyük ihtimalle eşinde olabilir sorun. Bir an önce yaptırın da en azından zaman kaybetmeyin. Olur hayırlısıyla.

bugün adet olmam gerekiyo normal döngüye göre ama olur mu bilmem bi tuhaf hissediyorum gibi. hem olacak gibi hem olmayacak gibiyim. dün dayanamadım bi test yaptım tek çizgi çıktı o yüzden çok umudum yok benim. Ama Allahtan ümit kesilmez tabiki..

Hadi hayırlısı regli olmadan ümitsizliğe kapılma sonucu banada haber ver inşallah vardır

Hiç hastaneye gittin mi bir kontrole git olmadı tedaviye başla rabbim tez zamanda nasip etsin

Amin insallah gittim ufak bir problem vardı atlattım şükür Su an herşey yolunda ama hala bekliyoruz ışte

S.a arkadaslar ayni dertten bendede var...daha artik bugun yuregmin acisi gozyasima vurdu...ekimde ikinci yil olacak evliligimin iki dusuk ve daha hamile kalamiyorum..dr da gittim en ozeline hersey yolunda rahim olsun yumurtaliklar olsun yumurtalarimin gelisimi olsun..uuuf deliricem(((

Histeroskopi yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…