Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

oldu evet .. işte bunu diyorum ben de ne var şimdi böyle söylediniz diye nasıl bir kötülük var ki bunda.. bu kadar önemli zarar veriyor bu dedikodu zıkkımı :)))
Bana olmadi gibi geldi ama değerlendirme ile dedikodu (görmediğin duymadigin şahit olmadigim şeylerden bahsetmek ) farkli şeyler gibi hem... kafam karıştı iyice yanlışı sorgulayıp eleştirmek dedikodu değil gibi hareket tavır değerlendirmek doğruyu bulmak öz eleştiri yapmak .... yargılamadan ama o kişinin ve kendimizin ruhunu kirletmeden .... neyse benim devreler yandı fazla kitap okudum şu ara sıkıntıdan, başka arkadaşlarım kızlar bir el ativerin bu konuya

Ben de baktim deniz kenarina gidemicem etrafta da toprak yok, yaktim sonra kullerini havaya savurdum :) maksat niyet

Bu nasil guzel bir yazidir. Bayildim bayildim bayildim

Bugünün güzel sözleri;
"Her bir saniye hayatını değiştirebilmen için bir fırsattı, çünkü her bir saniyede hissetme şeklini değiştirebilirsin"

"Mutluluğu,huzuru takip et;evren daha önce sadece duvarlar olan yerlerden kapıları açacak"
(Anda olmaktan,dış çevreden bağımsız huzuru kastediyor )

"Genetik olan düşüncelerdir, kanla hiçbir şey aktarılmaz.Aktarılan düşüncelerdir.Düşüncelerin üzerine doğdun"
( Katılıyorum... hücreler sonucu,göstergesi,kanıtı; yaşadığımız her şeyin kaynağının kendimiz olamamız gibi)

Gunaydiiiiin. Sizin de arada aydinlanma yasadiginiz oluyor mu?

Bir de bu siralar 2 eski arkadasim aradi. Gorusme talebiyle. Ben gorusmek istemiyorum ama diyemedim size de oyle oldu mu? Ne yaptiniz? Bir de soyleesem gorusmek iatemesigimi daha da pisman olurmusum gibine geldi

Selamlar ...
Ben de geldim düşünce gücüne tabi ki inanıyorum fakat bir pozitif düşünce işini başaramıyorum gibi.. negatiflik de çekmiyor değil..
enerjiye de inanıyorum bu olumlama vs. işe yarıyor mu ?
ben artık nefess almak istiyorum.. tepemde ağırlık var beynim uyuşuyor.. zihnim karışık gibi.. şu ikon beni çok iyi anlatıyor...

aura çakra bunlar hep ilgimi çekmiştir. fakat oturup da etraflıca araştırma yapamadım..
sayfaları elbette okuyacağım fırsat buldukça, fakat bana hemen şuna başla diyebileceğiniz önerileriniz varsa alırım.. şu anda tepem yanıyor..

ben ne mi yapıyorum..? dua ediyorum, herkesi olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum. kimseden bir şey beklememeye çalışıyorum.. elimden geldiğince evde işte düzenli olmaya çalışıyorum.. beynim ben istemeden çoğu şeyi kaydediyor.. hayır başkaları da artık defter niyetine beynimi kullanıyor... diğer taraftan da bir çok şeyi karıştırıyorum, (dolabı açıp ne alacağını unutmak gibi, googleyi açıp ne arayacaktım demek gibi) ya da bir şey demek isterken ağızdan başka bir şey çıkması gibi..
Yardımlarınızı bekliyorum..

Bilincalti temizligi meditasyonlari:)

Kızlar selam. Affetme çalışması ile ilgili aklıma takılan birşey var. Mesela biri için affetme çalışması yapıyoruz. Bizi rahatsız eden, üzerimize yük olan olumsuz düşüncelerden kendimizi arındırmak için... Bunda bi sıkıntı yok ama o kişi her ayrılık ve her affetme sonrası yine aynı hatalarla geliyorsa affetmek ne kadar doğru? Kafamda deli sorular

Iyı geceler kızlar bir film tavsiyesi ile geldim TULLY : Charlize Theron yine harika oynamış.
Film de iki çocuğu olan(biri daha hassas bir çocuk) ve tekrar hamile olup iş ev çocuklar ve hamilelikle başa çıkan bir kaydının hayatını konu alıyor.
Yorum yapacak olursam Charlize Theron anneliğin nasıl kutsal birşey olduğunu kadının ise şahane bir varlık olduğunu oynamış...
Şu dönemlerde kendimi geçmişimi ailemi sorgularken filmin denk gelmesi....
Kısaca annemin, bütün annelerin, anne olmaya çalışan kadınların, olmayanların, olmak zorunda hissetmeyelerin... bütün koca yürekli hem cinslerimin kalplerinden öpüyorum kocaman sarıldım
Vaktiniz olduğunda izleyin derim...Sahra

Son düzenleme:
Kızlar mucize yaşamda yine harika bir Esma paylaşılmış; ya macid. Bakmanızı tavsiye ederim.

Ancak sûreleri okuduktan sonra nasıl zikrediyoruz bu güzel Esma’yı, sadece “ya macid, ya macid” diye tekrarlayarak mı? Ve kaç defa tekrarlayalım? Beni aydınlatın ne olur.

Herkese şahane ve mucizelerle dolu bir gün diliyorum, şimdiden teşekkürler

Evet aynen o sekilde belirtilen sayida.
Ya Macid(48)

Nerede bu mucize yaşam

selamlar gençler :)) valla ben de mucizem sandığım bişeyle karşılaştım bu haftanın başında. allahım olamaz yani nası aşık oldum belli değil tamam dedim üzülüyorum diğer aadama hala 2 yılımı vermişim ama sanırım beni iyileştiricek kişi bu dedim.:)) sonra dün maalesef her şey ortaya çıktı ve benim o büyülü gördüğüm yüz zehirli çıktı meğer çabuk inanmış çabuk kapılmışım mucizem diye :) neyse kısa süre de olsa tekrar aşık olmak güzeldi be :)

Demek takilip kalmayacaksin. Bunu ogrendin. Supeeeeeeeeeeer
Kapi acildi, artik, kimler girer iceri

Ben de bugun yasadigim bence mucize olan bir olayi paylasmak istiyorum

Oncelikle maddi durumumu degistirmek icin dun bir karar aldim ve uygulamaya basladim. Ben harcayacagim ki evren bana verecek. Kitlik psikolojisinden cikacagim dun gittim 2 tane etek aldim birkac sey de begendim.( Hatta bir girdigim magazada hep abiyeler vardi kendo nisanim icin elbise bile baktim. Birkac secenek arasinda kaldim onu da artik mustakbel nisanlimla bakariz)

Bunun yaninda inyernette takip ettigum bir sayfa var. Orda beyaz bir kazagi cok begeniyordum ama beyaz bir baska kazagim oldugu icin almayayim dedim. Peki bugun ne oldu? Teyzeme gittim. Bu sene moda olan kazaklardan bahsettim. Dur bende vardi bir bakayim dedi. Gercekten internetteki o beyaz kazagin aynisini cikardiyaninda da eski ama sifir gibi bu senenin modasi olan 4 kazak daha cikardi ve bana verdi. Alisverise gitmis kadar oldum

Süpermiş desene bugün evrenden torpilliymişssin güle güle eskit canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…