Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kizlaaaaar:))(
Yeniay ritulei yapmistik ya. Isteklerimizi mektup biciminde yazip topdaga gommustuk. Ya da sadece ben yapmistim:)

Apartmanin bahcesindeki saksinin dibine gommustum. Saksiyi calmislar:KK70:
Bu neydi simdi:KK73::KK70::KK70: bir isaret mi? Isaretse neye isaret ?
Allah seni güldürdün beni :KK48: cicek ve saksisi güzel albenili bisey miydi ? Mektubu Yürütmüşler işin şakası toprağın icinde sudan havadan yazilar silinip gitmiştir o zaman güzel olumlu yorumlayalim, dileğiniz yola çıkmıştır artik :KK55:

Allah seni güldürdün beni :KK48: cicek ve saksisi güzel albenili bisey miydi ? Mektubu Yürütmüşler işin şakası toprağın icinde sudan havadan yazilar silinip gitmiştir o zaman güzel olumlu yorumlayalim, dileğiniz yola çıkmıştır artik :KK55:
Yok hic albenili degildi:)))
Umarim 1 ayda silinmistir. Hayir oldukca kalindi :olamaz: zarfa falan koymustum. Neyse artik demek hizlica olacak dilekler:KK200: darisi herkesin basina:rapci:

İyi akşamlar kızlar. Çok yorgundum on dk dinlenirken bu videoya bakıyordum dedim ki tek izlemeyim kızlarda baksın belki izlemişsinizdir. Benim gibi izlemeyenler için faydalı olur umarım. Bugünlerde ihtiyaç hissettiğim destek bu videodan geldi çok beğendim ...

Bugünlerde bende bu konuyu merak ediyordum.Seninle başlamadı'yı okuyorum. hayatdevamedecek hayatdevamedecek tavsiye etmişti diye hatırlıyorum.Çok teşekkür ederim ikinize de:KK37:

Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum burayla ile ilgisi varmıdır bilemiyorum. Geçenlerde pazarda bir şey alıyordum yaşlıca bir bayan yanıma geldi keşke bende alabilseydim param yokki dedi birkaç kere. satıcı ne istiyorsun teyze deyince bir şey istemiyorum dedi. Sonra baktım arkamdan geliyor bana bakarak. ben kendi isteyene vermeyi sevmiyorum gerçekten durumu olmadığını bildiğimiz kişilere vermek daha doğru geliyor. Acaba istediğini almalımıydım sizce , satıcıdan değil direk benden istedi çünkü
Bİr de sabah aklımdan korkarak geçirdiğim kötü bir düşünceyi iptal ettim ama akşam aynısını yaşadım.düşüncenin etkisini silebilmek için başka ne yapabilirim sizce:KK45:

Son düzenleme:
Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum burayla ile ilgisi varmıdır bilemiyorum. Geçenlerde pazarda bir şey alıyordum yaşlıca bir bayan yanıma geldi keşke bende alabilseydim param yokki dedi birkaç kere. satıcı ne istiyorsun teyze deyince bir şey istemiyorum dedi. Sonra baktım arkamdan geliyor bana bakarak. ben kendi isteyene vermeyi sevmiyorum gerçekten durumu olmadığını bildiğimiz kişilere vermek daha doğru geliyor. Acaba istediğini almalımıydım sizce , satıcıdan değil direk benden istedi çünkü
Durumundan durusundan anlarsin ne oldugunu.. gercekse alabilirdin bence. Ama vicdan yapmana gerek yok..

Yine mukemmel bir paylasim:)

Son zamanlarda bendeki acele biraz duruldu. Mesela bir yer yetismem gerekiyor. Gec kaldim. Neyse diyorum burda olmam gerekiyormus:)))
Ya da olmayan bir sey... hayirlisi boyleymis diyorum. Anlik sinirlenmelerimi cok torpuleyemedim:KK43:

Bir de kizlar aklimda olan kisi ile ilgili kandimi ara ara yoklarim:)))) son zamanlarda cok onunla ilgili imajinasyon ya da hayal kurma yapmiyordum. Hatta baskalari ile ilgili bu etkinlikleri yapiyordum:)))) dun gece ruyama girdi. Haninruyanda bir seyi gormek isteramsin de bir anda uyanirsin tekrar devam edeyim diye uyumaya calisirsin ancak devam etmez ruya uzulursun falan ya... ben de oyle olmadi. Baya uzun uzun gordumm:))) neydi simdi bu? Bilincaltimin bir mesaji mi? Sen unuttum saniyorsun ammaaaaa hala aklinda aslinda diye.
Ya da:)))) ben de onun ruyasinda oldugum icin mi?:)))))

Onun rüyasındamısın canım bilmem ama enerji alışverişinle onun da bilinçaltına girdiğini düşünüyorum. Ama onun kalıbı nasıl,senin kalıbın nasıl; bu yüzden senden ona gideni kestirmek zor ??? Eğer içinde neşe,keyif,rahatlık varsa ona seninle ilgili güzel enerjiler gidiyor; senin de yapabileceğin en fazla bu olabilir.O da durumuna,enerjisine göre senin enerjine karşılık verir.İçinde korku,endişe,kaygı sabırsızlık varsa ona negatif enerji gidiyor,malesef seninle ilgili düşüneceği kalıpta kötü olacaktır. En güçlü wi fi den daha güçlüyüz ama ego işin içine girince wi fi ayarımız olumsuz yönde çalışmaya başlıyor. Bilinçaltlarımızda romantik komedi yerine dram filan koyuyor hayat vizyonumuza : ))) Enerjini yükselt hedefi odağı kendine çevir bak nasıl düşüyor kişiler önüne canım :KK48:

Onun rüyasındamısın canım bilmem ama enerji alışverişinle onun da bilinçaltına girdiğini düşünüyorum. Ama onun kalıbı nasıl,senin kalıbın nasıl; bu yüzden senden ona gideni kestirmek zor ??? Eğer içinde neşe,keyif,rahatlık varsa ona seninle ilgili güzel enerjiler gidiyor; senin de yapabileceğin en fazla bu olabilir.O da durumuna,enerjisine göre senin enerjine karşılık verir.İçinde korku,endişe,kaygı sabırsızlık varsa ona negatif enerji gidiyor,malesef seninle ilgili düşüneceği kalıpta kötü olacaktır. En güçlü wi fi den daha güçlüyüz ama ego işin içine girince wi fi ayarımız olumsuz yönde çalışmaya başlıyor. Bilinçaltlarımızda romantik komedi yerine dram filan koyuyor hayat vizyonumuza : ))) Enerjini yükselt hedefi odağı kendine çevir bak nasıl düşüyor kişiler önüne canım :KK48:
Su mesaji yazarken aklindan gecirmistim seni. Acaba gorur mu diye:))))

Coook tesekkur ederim. Artik daha pozitif dusunuyorum. Negatiftlik gondermemeye calisiyorum. O kisiye karsi degil genele karsi:)

Olayların hem içinde hem de dışında yaşayın; yani zaman zaman, kendinizi ve olayları dışarıdan seyredin. Olayla olay olmayın. Objektif gözlerle gelişmeleri seyredin ve yaşamınızın dışında kalabilme hünerini gösterin.

Şu soruları kendinize sormak faydalı olacaktır:

1. Ben bu karşılaştığım olaydan ne öğrenebilirim?

2. Bu durumun bana anlatmak istediği şey nedir?

3. Bu olaydan ruhsal olarak çıkarmam gereken ders nedir?

4. Karşılaştığım bu olayı öfkelenerek halledebilecek miyim? Öfkenin bana yararı olacak mı?

- Ruhsal ders alınmadığında aynı olayları değişik senaryolarla tekrarlamaya devam ederiz-

Alıntıdır, mistikyol:KK36:

Olayların hem içinde hem de dışında yaşayın; yani zaman zaman, kendinizi ve olayları dışarıdan seyredin. Olayla olay olmayın. Objektif gözlerle gelişmeleri seyredin ve yaşamınızın dışında kalabilme hünerini gösterin.

Şu soruları kendinize sormak faydalı olacaktır:

1. Ben bu karşılaştığım olaydan ne öğrenebilirim?

2. Bu durumun bana anlatmak istediği şey nedir?

3. Bu olaydan ruhsal olarak çıkarmam gereken ders nedir?

4. Karşılaştığım bu olayı öfkelenerek halledebilecek miyim? Öfkenin bana yararı olacak mı?

- Ruhsal ders alınmadığında aynı olayları değişik senaryolarla tekrarlamaya devam ederiz-ler

Alıntıdır, mistikyol:KK36:
Teşekkür ederim, not aldım.:dondurma:uygulayacağım bunları.

Back
X