Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Sen kendinde kusur bulursan, baskasi da seni kusurlu gorur. Kendinle gurur duyarsan baskalari da seninle gurur duyar. Bedenini her haliyle kabul edip onu seversen, guzellesirsin ve herkes sana hayran kalir. Bu yuzden kendine iyi davran. Kendini fazlasiyla simart. Bil ki disindaki herseyi sen insa ediyorsun...
- Aasma Estefan -
Mutlu Huzurlu Akşamlar Kızlar Kandiliniz Mübarek Olsun :KK200:
Siz bugün kendinizi şımartmak için ne yaptınız güzel hatunlar? Minik şeylerde olsa paylaşın lütfen birazcık enerjimiz yükselsin :halay:
Ben kendime kocaman sarıldım bugün, orta şekerli bir kahve ısmarladım şımarma anlarında az şekere iznim var hadi yine iyiyim :-):cool:
afiyet şeker olsun canım, dikiş kursuna gidiyorum, kendime gömlek dikiyorum, bu da benim motive kaynağım, birşeyler dikip üretmek çoook harika bir duygu.

Bilinçaltının gücü-josephy murphy, kitap çok güzel canım, kesinlikle tavsiye edebilirim.

psikiyatrik açıdan yazdıkları biraz hatalı geldi bana. dr david burns ise herkesin özgüven ve mutluluk sahibi olması gerektiğini hastalık gibi şeylerin bunu kıramayacağını öğütler. bilemedim.

2253487

E esmergizmo sayfanın devamı bu da.

afiyet şeker olsun canım, dikiş kursuna gidiyorum, kendime gömlek dikiyorum, bu da benim motive kaynağım, birşeyler dikip üretmek çoook harika bir duygu.
Teşekkür ederim ;) Gömlek mi ?
Yaaa süpersin tebrikler :KK9:Bende evde minik saksılarda bişeyler ekmeye başladım. Resim kursu ya da çiçek buketleri yapmak için kurs düşünüyorum bakalım

psikiyatrik açıdan yazdıkları biraz hatalı geldi bana. dr david burns ise herkesin özgüven ve mutluluk sahibi olması gerektiğini hastalık gibi şeylerin bunu kıramayacağını öğütler. bilemedim.
bilinçaltımızdaki yanlış inanışlar sonucu hasta olduğumuzu, ve düzeltirsek de iyileşebileceğimizi ifade ediyor.

değil mi burda bir hata var gibi, buttrfly buttrfly baksın bir de bakalım, gözümüzden kaçan bir durum mu?

Öğretmenin söyledikleri kesindir, 3 ile 3 ün toplamı 6 değil de 7 dese öğrenci sayıları ona göre değiştirir ve kabul ederdi. Biz de bilinçaltımıza,bilincimize bu şekilde kesin şekilde hükmetmeliyiz diyor olumlama konusunda. Boş boş olumlama yapmanın hiçbir anlamı yoktur diyor.

Öğretmenin söyledikleri kesindir, 3 ile 3 ün toplamı 6 değil de 7 dese öğrenci sayıları ona göre değiştirir ve kabul ederdi. Biz de bilinçaltımıza,bilincimize bu şekilde kesin şekilde hükmetmeliyiz diyor olumlama konusunda. Boş boş olumlama yapmanın hiçbir anlamı yoktur diyor.
hah tam da olmadı gereken açıklama bu, çok sağol canım. şimdi oldu, taşlar yerine oturdu.

"Hayatımı şöyle keşfettim;sevmediğim her şeyi hafife alıyorum, nasıl olsa seveceğim bir zıttı vardır" Coco CHANEL

Sözün güzelliğine bakar mısınız? Bilinçaltına vermiş emri, bu benim için bir şey ifade etmiyor bana iyiyi,güzeli ver.Veee sadık bir köle olan bilinçaltı da başlıyor uygun olanları,durumun zıttını. Zıtlıklar fırsattır işte bize neyi istemediğimizden emin kılıp bizi istediğimize yönlendiren:KK200:

"Hayatımı şöyle keşfettim;sevmediğim her şeyi hafife alıyorum, nasıl olsa seveceğim bir zıttı vardır" Coco CHANEL

Sözün güzelliğine bakar mısınız? Bilinçaltına vermiş emri, bu benim için bir şey ifade etmiyor bana iyiyi,güzeli ver.Veee sadık bir köle olan bilinçaltı da başlıyor uygun olanları,durumun zıttını. Zıtlıklar fırsattır işte bize neyi istemediğimizden emin kılıp bizi istediğimize yönlendiren:KK200:
gerçekten çok güzel bir söz, sevmediklerimize odaklanacağımıza, seveceğimiz şeylerin hayaliyle yaşayalım, nasıl olsa dönüp dolaşıp bize gelitor. ne düşünüyorsak oyuz.

Mükemmel bir evrende yaşıyoruz topikcanlarım. Bu aralar sizden ricam ağaçlar,çiçekler ilham kaynağınız olsun.Bol bol iletişime geçin onların bize anlatacağı,anlattığı çoook şey var bu dönemler:KK200:

"Fiziksel olmayanda olmayı ve sürekli yeni tohumlar ekmeyi öğrenmelisin.Bunu nasıl yaparsın? Yaşadıklarından daha fazla imajinasyon yaparak" Alıntıdır.

51A5BC73-D37C-48A3-9C54-E2DDED3C621D.webp

Ünlü oyuncu Meryl Streep hayatını , İspanyol yazar José Micard Teixeira‘ ya ait olan bu sözlerini benimseyerek yaşıyormuş...
Hislere Tercüman...

🍀🌺🌼🦋
“Bazı şeyler için artık sabrım yok; ukala biri haline geldiğim için değil, aksine hayatımda artık beni mutsuz eden ya da üzen şeyler ile vaktimi daha fazla kaybetmek istemediğim bir noktaya ulaştığım için… Laf sokmalara, haddinden fazla eleştirilere ve hangi türden olursa olsun talep ve beklentilere artık sabrım yok. Benden hoşlanmayan insanları memnun etmeye, beni sevmeyen insanları sevmeye ve bana gülümsemeyen insanlara gülümsemeye yönelik arzumu kaybettim. Artık yalan söyleyen ve beni yönetmek isteyen insanlara bir tek dakika bile harcamak istemiyorum. Oyunların, ikiyüzlülüğün, sahtekarlıkların ve ucuz övgülerin olduğu ortamlarda bulunmak istemiyorum. Çok bilmişliğe ve akademik ukalalığa tahammülüm yok. Aynı şekilde boş dedikodulara da bulaşmak istemiyorum. Uyuşmazlıklardan ve karşılaştırmalardan nefret ediyorum. Farklılıklardan, hatta zıtlıklardan oluşan bir dünyaya inanıyorum, bu nedenle katı ve toleransı olmayan olan insanlardan kaçınıyorum. Arkadaşlıkta sadakatsizlikten ve ihanetten hoşlanmıyorum. Birisine nasıl iltifat edileceğini ya da cesaretlendirmek için ne diyeceğini bilmeyen insanlarla bir arada olamıyorum. Abartılar beni sıkıyor ve hayvanları sevmeyenleri kabullenmekte zorlanıyorum. Ve her şeyin de üzerinde, sabrımı hak etmeyen hiç kimseye sabrım yok”.
- İspanyol yazar José Micard Teixeira -
...
Mutlu huzurlu akşamlar kızlar kimseler uğramamış umarım herşey yolundadır sizler için.. genelde olumsuzluk eki içeren cümleler yazmamaya özen gösteririm ama bu paylaşımı iki üç gündür gelip gidip okuyorum. Sizlerle de paylaşmak istedim. İnsan artık hayatında neyi yaşamak ve görmek istemezse, farkedip doğru ve iyi hissettiren tarafa geçebiliyor... Hayır bu iyi hissettirmiyor, bu beni yansıtmıyor deyip, kalp alanına doğru yola çıkıyor...
Doğa canlanırken bende en önemli evim olan beden zihin kalp bahçemdeki ayrık otlarını temizlemeye başladım...
Şimdiden mutlu haftasonları olsun herkese :KK200:
...

Back
X