MasallahBuraya da yazdigim surekli olacak olacak diye hissettigim, dua ettigim sey tamamen oldu cok sukur.
Hem 40 senelik bir sorundu bu.
İstemek cok istemek, istekde ısrar onemli bence ve tabiki dua...
aynen öyle canım, kadın müthiş.ya bu kadın benim idolüm muhteşem bir kadın
günaydınlar canlar yeni bir hafta yeni enerjiler yeni umutlar
neşemiz huzurumuz keyfimizin güzel olduğu bir dönem bahar geldi çiçekler güneşler kuşlar cıvıl cıvıl pencerenizi açık tutun
tam sümbül zamanı en mis kokulusundan
Hayallerinden biraz bahsetmiş olabilir misin arkadaşına ya da senin hayat tarzını görüşlerini örnek alıyorda olabilir :)
Benim de şu son bir ayımda enteresan olaylar oldu. Ama iyiki denk geldim dedim bazı olay ve kişilere görmem şifalandırmam gerekiyormuş :)
Güzel niyetlerde bulun canımbu üç döneminde 2 dolunay yaşanıyor biri geçti ikincisi 19 Nisan da gerçekleşecekmiş. İnşallah bulman dileğiyle Ruh eşini Hakkında hayırlısı olsun...
Gün içinde yazmaya vakit bulamadim canim. Çok teşekkur ederim. Ben her seyi ortalikta yasayan bir insan oldugum icin mutlaka bahsetmisimdirBurç dönemi zamanı demek istemiştim. Mavi ayla ilgili tazının linkini paylaşıyorum .
21 Mart – 19 Nisan 2019: Astrolojik Mavi Dolunay Dönemine Dikkat!
YENİ YAZILAR BUNUN ALTINDA! Bu yazı çok önemli olduğu için 19 Nisan tarihine kadar en tepede duracak. Yeni gelen makaleleri bunun altında görebilirsiniz. Sevgilerlemoralev.com
Uhhuuu vay be kadın yürüyen nee hatta yaşayan efsane
ne kadar doğru şeylere değinmiş, yaşam tarzı haline getirmiş, ben de bayıldım kadına.100 yaşında Tao Hanımdan incilere devam ;
• "Fazla yemek bedeninizi yorar. Negatif düşünceler de öyle... Zihninizde canlandırdığınız her şey gerçekleşir. Bu yüzden hep iyi şeyler düşünün."
• "Yaş diye bir şey yok. Hayatın her anı güzel ve hiçbir şey imkansız değil."❤ (Kendime not: sürekli hatırla...)
sonuç ortada değil mi, su içmeyip yaşayan çok insan var. açıkçası su ile ilgili ben de kafam karışıyo böyle insanları görünce. denemek lazımher şeysi çok güzel de su boruları tıkıyor demiş sıvı ihtiyacını, kahve çay meyve suyu ile karşılıyormuş buna nasıl yorum yapacaksınız kızlarr:)
Hakkaten öyle ben de 2 lt su içiyorum benim de durumum ortadasonuç ortada değil mi, su içmeyip yaşayan çok insan var. açıkçası su ile ilgili ben de kafam karışıyo böyle insanları görünce. denemek lazım
Sağol kuzuu.. sporu yogayı seni tebrik ederek destekliyorum ancak o şekilde katılabilirimcan09e ftemiz ay alemsiniz kızlar ama ona ben de şaşırmıştım. biraz da genetik bu işler.
valla ben de kahve bağımlısı oldum galiba o kafein bombardımanı olmadan enerji hissedemiyorum aslında bi detox hevesim var sadece su ve yeşil çay ile bi sade dönem geçirmek istiyorumbiraz enerji dengem toplanır diye ümit ediyorum spor-yoga da iç dengeye çok iyi geliyor gerçekten bugün ben de başlıyorum tekrar katılın bana
Kahve yazmıyordu sanki meyve sebze suları yazıyordu kesin çayda yeşil ya da bitki çaylarıdırher şeysi çok güzel de su boruları tıkıyor demiş sıvı ihtiyacını, kahve çay meyve suyu ile karşılıyormuş buna nasıl yorum yapacaksınız kızlarr:)
Sadece meyve suyu, kahve ve çayla sıvı ihtiyacını karşılıyorKahve yazmıyordu sanki meyve sebze suları yazıyordu kesin çayda yeşil ya da bitki çaylarıdır
Kahve çok aramam arada bir türk kahvesi ceker canim ama güne çayla başlamasam kahve tutkunları gibi bende açılamıyorum sanki yaasuyu da az az sık sık içiyorum kilo boy oranına göre ne kadar su içmek gerekli diye aratırsanız bir tablo çıkıyor internette kızlar
Benim tee gençlik öğrencilik zamanlarında duruş bozukluğundan dolayı hergün yoga esneme hareketlerini ve hafta en az 2 gün plates yapmam zorunlu ben zorunlu gruptayım zaten :)) ve çok faydasını gördümcan09e ftemiz ay alemsiniz kızlar ama ona ben de şaşırmıştım. biraz da genetik bu işler.
valla ben de kahve bağımlısı oldum galiba o kafein bombardımanı olmadan enerji hissedemiyorum aslında bi detox hevesim var sadece su ve yeşil çay ile bi sade dönem geçirmek istiyorumbiraz enerji dengem toplanır diye ümit ediyorum spor-yoga da iç dengeye çok iyi geliyor gerçekten bugün ben de başlıyorum tekrar katılın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?