Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

ya bu kadın benim idolüm muhteşem bir kadın

günaydınlar canlar yeni bir hafta yeni enerjiler yeni umutlar

neşemiz huzurumuz keyfimizin güzel olduğu bir dönem bahar geldi çiçekler güneşler kuşlar cıvıl cıvıl pencerenizi açık tutun

tam sümbül zamanı en mis kokulusundan

aynen öyle canım, kadın müthiş.
evet bahar geldi, her taraf yeşillendi, harika

Gün içinde yazmaya vakit bulamadim canim. Çok teşekkur ederim. Ben her seyi ortalikta yasayan bir insan oldugum icin mutlaka bahsetmisimdir
Mavi dolunayla ilgili yazinin yarisini okuyabildim. Farkinda olmadan 1.dolunaydan sonra hayatimla ilgili kararlar almistim ve o zamanla bu zaman arasi karar alip uygulayabilmek çok onemliymis bu ikinci dolunay herkese istedigi seyleri getirsin

Uhhuuu vay be kadın yürüyen nee hatta yaşayan efsane Maşallah Saygıyla eğiliyorum önünde
Teşekkürler iyiki paylaşmışsınınız.
Hanımefendinin Sırrı yaşama sevinci, temiz beslenmesi, yaptığı yoganın mucizevi etkileri
Pozitif nefes almanın, pozitif hareket etmenin, pozitif beslenmenin canlı kanıtı !!!
Bundan sonra sayfaya gelip nasıl pozitif oluyorsunuz olumlamalar gerçekten işe yarıyor mu neler yapıyorsunuz ya ben yapamıyorum diyenlere 1056. sayfada 100 yaşında 20 gibi hisseden Yoga öğretmenini örnek almaya çalıyoruz diye yönlendirebiliriz.
Bende enerjim düştüğünde arada hatırlatacağım kendime gelmek için gelip 1056. Sayfa daki yaşayan efsanenin yazısını okuyacağım... çok iyi ya çoookkk
Kadın kendini nasıl kodlamış bakın ...

Hala nasıl bu kadar yaşam dolu sorulduğunda ise şöyle cevap veriyor: "Her sabah kendime 'Bugün hayatımın en güzel günü' olacak diyorum"

100 yaşında Tao Hanımdan incilere devam ;

• "Fazla yemek bedeninizi yorar. Negatif düşünceler de öyle... Zihninizde canlandırdığınız her şey gerçekleşir. Bu yüzden hep iyi şeyler düşünün."

• "Yaş diye bir şey yok. Hayatın her anı güzel ve hiçbir şey imkansız değil." (Kendime not: sürekli hatırla...)

ne kadar doğru şeylere değinmiş, yaşam tarzı haline getirmiş, ben de bayıldım kadına.

her şeysi çok güzel de su boruları tıkıyor demiş sıvı ihtiyacını, kahve çay meyve suyu ile karşılıyormuş buna nasıl yorum yapacaksınız kızlarr :)

her şeysi çok güzel de su boruları tıkıyor demiş sıvı ihtiyacını, kahve çay meyve suyu ile karşılıyormuş buna nasıl yorum yapacaksınız kızlarr :)
sonuç ortada değil mi, su içmeyip yaşayan çok insan var. açıkçası su ile ilgili ben de kafam karışıyo böyle insanları görünce. denemek lazım

can09e ftemiz ay alemsiniz kızlar ama ona ben de şaşırmıştım. biraz da genetik bu işler.

valla ben de kahve bağımlısı oldum galiba o kafein bombardımanı olmadan enerji hissedemiyorum aslında bi detox hevesim var sadece su ve yeşil çay ile bi sade dönem geçirmek istiyorum biraz enerji dengem toplanır diye ümit ediyorum spor-yoga da iç dengeye çok iyi geliyor gerçekten bugün ben de başlıyorum tekrar katılın bana

Sağol kuzuu.. sporu yogayı seni tebrik ederek destekliyorum ancak o şekilde katılabilirim

Kahve yazmıyordu sanki meyve sebze suları yazıyordu kesin çayda yeşil ya da bitki çaylarıdır
Kahve çok aramam arada bir türk kahvesi ceker canim ama güne çayla başlamasam kahve tutkunları gibi bende açılamıyorum sanki yaa suyu da az az sık sık içiyorum kilo boy oranına göre ne kadar su içmek gerekli diye aratırsanız bir tablo çıkıyor internette kızlar

Sadece meyve suyu, kahve ve çayla sıvı ihtiyacını karşılıyor

kuzu türk kahvesi şekersiz içebilirsin günde 1 fincan yeter zaten.. ben çayı çok tüketiyorum aç karnına da sabah kalkınca ilk işim çay demlemek oluyor.. ona bir çare bulmam lazım..

Benim tee gençlik öğrencilik zamanlarında duruş bozukluğundan dolayı hergün yoga esneme hareketlerini ve hafta en az 2 gün plates yapmam zorunlu ben zorunlu gruptayım zaten :)) ve çok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…