Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Hiiimm anladım bir bardak çaya ya da bir bardak kahveye denk o kadar su içmek gerekiyor ya kendini şartlandırıp öyle su içebilirsin az az bu sayede çayıda yavaştan azaltirsin zaten hesaplayınca midede yer kalmıyor ben böyle zorlayıp azalttım :))

dedim ya çok su içiyorum zaten ben.. çayı da aç karnına içmemek için demlememem gerek sanırım
bir de yazıdan kopyaladım canım ben öyle büyük yazmadım :)

dedim ya çok su içiyorum zaten ben.. çayı da aç karnına içmemek için demlememem gerek sanırım
bir de yazıdan kopyaladım canım ben öyle büyük yazmadım :)
Tamam anladım canım sorun yok benim için :))
Ben hızlıca evden çıkacaksamda mini bir kahvaltı ve bir tane çay içmeden kendine gelemeyenlerdenim
Evet aç karna içme canim mutlaka az da olsa atıştır yanında birşeyler.
Su icmek içinde bardağını neşelendir tatlı rengarenk yeni bir sişe ya da bardak al içine bir dilim limon bir iki dilim salatalik bir yaprak nane at cok feran oluyor tatları geçiyor mevsimi geliyor zaten çilek de atabilirsin ayy bende yapayım bugün. Kendi kendimi heveslendirdim resmen yaa

su içiyoruuuumm su içmeyle sıkıntıım yook :))

ftemiz
* İçinde bulunduğum an güzelliklerle ve mutlulukla dolu bugünün güzel yönlerini deneyimlemeyi seçiyorum.
* Her zaman bir çözüm yolu vardır bunu görecek ve uygulayacak güçteyim.
* Geleceğimde herşeyin çok iyi olacağının bilincinde olarak keyifle ve güvenle yürüyorum.
* İçimde hissettiğim cesaret ve güç bana tüm kapıları açıyor.
* Her düşüncem ve davranışım hayatımı daha iyi bir hale getirir.
* Bakmaktan ve yaşamaktan sonsuz zevk alacağım bir yaşam yaratıyorum...
Öyle Olsun Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…