gene ceza almışş kk detoksunda zaarBenim tee gençlik öğrencilik zamanlarında duruş bozukluğundan dolayı hergün yoga esneme hareketlerini ve hafta en az 2 gün plates yapmam zorunlu ben zorunlu gruptayım zaten :)) ve çok faydasını gördüm
Hiiimm anladım bir bardak çaya ya da bir bardak kahveye denk o kadar su içmek gerekiyor ya kendini şartlandırıp öyle su içebilirsin az az bu sayede çayıda yavaştan azaltirsin zaten hesaplayınca midede yer kalmıyor ben böyle zorlayıp azalttım :))Sadece meyve suyu, kahve ve çayla sıvı ihtiyacını karşılıyor
kuzutürk kahvesi şekersiz içebilirsin günde 1 fincan yeter zaten.. ben çayı çok tüketiyorum aç karnına da sabah kalkınca ilk işim çay demlemek oluyor.. ona bir çare bulmam lazım..
dedim ya çok su içiyorum zaten ben.. çayı da aç karnına içmemek için demlememem gerek sanırımHiiimm anladım bir bardak çaya ya da bir bardak kahveye denk o kadar su içmek gerekiyor ya kendini şartlandırıp öyle su içebilirsin az az bu sayede çayıda yavaştan azaltirsin zaten hesaplayınca midede yer kalmıyor ben böyle zorlayıp azalttım :))
Tamam anladım canım sorun yok benim için :))dedim ya çok su içiyorum zaten ben.. çayı da aç karnına içmemek için demlememem gerek sanırım
bir de yazıdan kopyaladım canım ben öyle büyük yazmadım :)
su içiyoruuuumm su içmeyle sıkıntıım yook :))Tamam anladım canım sorun yok benim için :))
Ben hızlıca evden çıkacaksamda mini bir kahvaltı ve bir tane çay içmeden kendine gelemeyenlerdenim
Evet aç karna içme canim mutlaka az da olsa atıştır yanında birşeyler.
Su icmek içinde bardağını neşelendir tatlı rengarenk yeni bir sişe ya da bardak al içine bir dilim limon bir iki dilim salatalik bir yaprak nane at cok feran oluyor tatları geçiyor mevsimi geliyor zaten çilek de atabilirsin ayy bende yapayım bugün. Kendi kendimi heveslendirdim resmen yaa
Tamam o zamansu içiyoruuuumm su içmeyle sıkıntıım yook :))
Kaldırdın mı göremedim. içemeyen arkadaşlara örnek olurdu canım☺Tamam o zaman:))
Yok tam boy yüklemedi küçük deneyim dedim sayfa hata verdi bende yazıyı sildim bir daha deneyeyim o zamanKaldırdın mı göremedim. içemeyen arkadaşlara örnek olurdu canım☺
Afiyet şifa olsun :))
aminn inşallah şifa olsun :)Afiyet şifa olsun :))
hatırlatma gibi oluyor, rica ederim canım.Sayende her gün ben de yapıyorum teşekkürlerr
Selam hoşgeldiniz :)) Özetle hayata elimizden geldiğince pozitif ve çözüm odaklı bakıyoruz. İyi ve olumluya niyet ediyoruz. Sonra aksiyon alıp akışa teslim oluyoruzselam bu konu dikkatimide çekti neler yapıyoruz bu topikte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?