Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Selam hoşgeldiniz :)) Özetle hayata elimizden geldiğince pozitif ve çözüm odaklı bakıyoruz. İyi ve olumluya niyet ediyoruz. Sonra aksiyon alıp akışa teslim oluyoruz

nasıl yapacağız bunları sadece yazarak mı
güzelmiş gerçekten ama başarırsak daha güzel olur tabi

Bu hesabı çok seviyorum

Turuncu turuncu günaydın
* (Not; Sahra: ben sayfayı akşam açabildim bize iyi akşamlar olsun efenim )
İşte karşınızda hay enerjisinde bir güzellik
İçindeki siyah beyaz renkler ile bu yaratıcılıkta ne kadar usta ve dengeli olduğunu da söylüyor bize...
İkinci çakramızın rengi Turuncudur. Ve yaratıcılığın merkezidir. Bu enerji kimde en harika bir şekilde var oluyor derseniz eğer cevabı yeryüzünün çiçeklerinde bulabilirsiniz. Üzüm üzüme baka baka kararırmış
Biz de çiçeklere baka baka renklenelim istedim.
Bugünün çiçek şifası o zaman bu dengeli varlıktan gelsin: Eril ve dişil dengeliyim, yaratıcıyla uyumluyum.
Yönünüzü kaybettiğinizde, dengeniz kaybolduğunda doğa size her zaman yeryüzü şifasını sunar.
Yeryüzü şifacılarına sevgilerimle...
Kaynak: Yeryüzü Şifası

nasıl yapacağız bunları sadece yazarak mı
güzelmiş gerçekten ama başarırsak daha güzel olur tabi
Yazabilirsiniz tabi ihtiyaca ve konuya göre sabah akşam olmak üzere en az 7-8 tekrar okuyoruz. Evinizde göreceğiniz yerlere not kağıtlarına yazıp yapıştırabilirsiniz.
Başlayın bizimle bu olumlamalara başarırsınız tabiki önce niyet sonra inançla...

merhaba herkese konu ve mesajları okumak bile bana mutluluk verdi. İki yıldır anne olmak uğruna kendimi kaybetmiş vaziyetteyim bunu tam olarak bugün fark ettim evliliğimin, eşimin, kendimin bu uğurda ne kadar zarar gördüğünü bugün fark ettim ve elimden geldiğince bakış açımı değiştirmek istiyorum o yüzden bu başlık iyiki olmuş teşekkürler🕊

Fark etmen önemli, bu uğurda elimizden geleni yapalım gerisi Allahın takdiri.

selam bu konu dikkatimide çekti neler yapıyoruz bu topikte :)
Olumlu düşünüyoruz olumszuzlukları olumluya dönüştürmeye çalışıyoruz. İlk etapta yapmamız gereken bu.. ☺ olmadı mı bol bol pozitif enerji alıyoruz yazılanlarla moral buluyoruz bu sayfanın sessiz hali bile umut verici

anladım canım yapalım deneyelim o zaman :)

Günaydın bu sabah günüm güzel geçsin eşim beni sinir etsede güne pozitif devam edeyim nasıl :))

Günaydın bu sabah günüm güzel geçsin eşim beni sinir etsede güne pozitif devam edeyim nasıl :))
cümlenin içinde negatiflik var, mümkün mertebe negatif söylemleri dile getirmiyoruz canım. bunun yerine eşimle çok iyi anlaşıyoruz demen lazım. ama bu arada tabii kendi üzerinde özellikle geçmişi ve kişileri affetmekle ilgili çalışmakla başlamalısın. her sinir olduğunda üzülen mutsuz olan da sensin değil mi? sabır ve mücadeleyle bu yolların hepsini aşınca eminim ne dediğimizi, ne yapmaya çalıştığımızı daha iyi anlayacsksın.

hmm olumsuz birşey yaşasam bile olumlu cümle içinde mi kurmalıyım

minik kalp0753 canim dogru anlamissin. Olumsuz birsey yasasak bile pozitif, ilimli enerjisi yuksek kelimelerle ifade ediyoruz. SOZ BUYUDUR. Agzimizdan ne cikarsa, aynisi zaman icinde bumerang gibi geri donuyor.
Ben ilk baslarda, karalama defteri yapmistim. Aklima gelen enerjisi yuksek butun sozcukleri, duygulari bod kaldikca surekli yaziyordum. Zihnime yerlesmesi icin. Okulda ingilizce ogretirken yada 1. Sinifta okuma yazma ogretirken surekli yazma odevi verilir. Yazarak ogrenme saglanir. Bende her firsatta pozitif kelimeleri yazardim. Yine bos kagit buldukca karaliyorum. Arada hatirlatmak gerekiyor. Hayatimizin tum alanlarinda, iste, sosyal yasamda her yerde agzimizdan pozitif kelimeler cikmasina dikkat ediyoruz.
Zihnimizden negatif dusunceler gecince IPTAL,iPTAL, IPTAL deyip , yerine o dusuncenin olumlusunu soyluyoruz.
Pozitif hayat 21 gunde ogrendiml, tamam artik demekle bitmiyor;yasam tarzi haline getirmeye calisiyoruz. Elimizden geldigi kadar. Herkesin imkanlari, sikintilari farkli oluyor ama biz mumkun mertebe arti kutuba yakin sularda yuzuyoruz. Burasi cok cok daha ferah...

anladım canım çok güzel anlatmışsın :) ama birşey sormak istiyorum mesela kötü bişey yaşadım ama olumlu kurcaksam bu sefer derdimi anlatamam kafam mı karıştı yanlış mı yoksa yanlış şekildemi bakıyorum konuya

minik kalp0753
Naçizane bir tavsiye verebilir miyim ?
Topigin sahibi sevgili pofu topigin 1. sayfasında olumlama nedir, nasıl ve ne kadar yapmalıyız hayatımıza ne gibi etkileri var .. Çok güzel anlatmış o açıklamanın üstüne çıkıp detaylı anlatamam diye ilk sayfaya yönlendirmek istedim bir göz atmak istersiniz belki :)

peki inşallah öğrenicem

kızlar aramaya da inanın, inanın güzel şeyler çıkıyor.
mesela buttrflydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…