- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Selam hoşgeldiniz :)) Özetle hayata elimizden geldiğince pozitif ve çözüm odaklı bakıyoruz. İyi ve olumluya niyet ediyoruz. Sonra aksiyon alıp akışa teslim oluyoruz
Yazabilirsiniz tabi ihtiyaca ve konuya göre sabah akşam olmak üzere en az 7-8 tekrar okuyoruz. Evinizde göreceğiniz yerlere not kağıtlarına yazıp yapıştırabilirsiniz.nasıl yapacağız bunları sadece yazarak mı
güzelmiş gerçekten ama başarırsak daha güzel olur tabi
Fark etmen önemli, bu uğurda elimizden geleni yapalım gerisi Allahın takdiri.merhaba herkese konu ve mesajları okumak bile bana mutluluk verdi. İki yıldır anne olmak uğruna kendimi kaybetmiş vaziyetteyim bunu tam olarak bugün fark ettim evliliğimin, eşimin, kendimin bu uğurda ne kadar zarar gördüğünü bugün fark ettim ve elimden geldiğince bakış açımı değiştirmek istiyorum o yüzden bu başlık iyiki olmuş teşekkürler🕊
Olumlu düşünüyoruz olumszuzlukları olumluya dönüştürmeye çalışıyoruz. İlk etapta yapmamız gereken bu.. ☺ olmadı mı bol bol pozitif enerji alıyoruz yazılanlarla moral buluyoruz bu sayfanın sessiz hali bile umut vericiselam bu konu dikkatimide çekti neler yapıyoruz bu topikte :)
Yazabilirsiniz tabi ihtiyaca ve konuya göre sabah akşam olmak üzere en az 7-8 tekrar okuyoruz. Evinizde göreceğiniz yerlere not kağıtlarına yazıp yapıştırabilirsiniz.
Başlayın bizimle bu olumlamalara başarırsınız tabiki önce niyet sonra inançla...
Olumlu düşünüyoruz olumszuzlukları olumluya dönüştürmeye çalışıyoruz. İlk etapta yapmamız gereken bu.. ☺ olmadı mı bol bol pozitif enerji alıyoruz yazılanlarla moral buluyoruz bu sayfanın sessiz hali bile umut verici
cümlenin içinde negatiflik var, mümkün mertebe negatif söylemleri dile getirmiyoruz canım. bunun yerine eşimle çok iyi anlaşıyoruz demen lazım. ama bu arada tabii kendi üzerinde özellikle geçmişi ve kişileri affetmekle ilgili çalışmakla başlamalısın. her sinir olduğunda üzülen mutsuz olan da sensin değil mi? sabır ve mücadeleyle bu yolların hepsini aşınca eminim ne dediğimizi, ne yapmaya çalıştığımızı daha iyi anlayacsksın.Günaydın bu sabah günüm güzel geçsin eşim beni sinir etsede güne pozitif devam edeyim nasıl :))
hmm olumsuz birşey yaşasam bile olumlu cümle içinde mi kurmalıyımcümlenin içinde negatiflik var, mümkün mertebe negatif söylemleri dile getirmiyoruz canım. bunun yerine eşimle çok iyi anlaşıyoruz demen lazım. ama bu arada tabii kendi üzerinde özellikle geçmişi ve kişileri affetmekle ilgili çalışmakla başlamalısın. her sinir olduğunda üzülen mutsuz olan da sensin değil mi? sabır ve mücadeleyle bu yolların hepsini aşınca eminim ne dediğimizi, ne yapmaya çalıştığımızı daha iyi anlayacsksın.
minik kalp0753 canim dogru anlamissin. Olumsuz birsey yasasak bile pozitif, ilimli enerjisi yuksek kelimelerle ifade ediyoruz. SOZ BUYUDUR. Agzimizdan ne cikarsa, aynisi zaman icinde bumerang gibi geri donuyor.
Ben ilk baslarda, karalama defteri yapmistim. Aklima gelen enerjisi yuksek butun sozcukleri, duygulari bod kaldikca surekli yaziyordum. Zihnime yerlesmesi icin. Okulda ingilizce ogretirken yada 1. Sinifta okuma yazma ogretirken surekli yazma odevi verilir. Yazarak ogrenme saglanir. Bende her firsatta pozitif kelimeleri yazardim. Yine bos kagit buldukca karaliyorum. Arada hatirlatmak gerekiyor. Hayatimizin tum alanlarinda, iste, sosyal yasamda her yerde agzimizdan pozitif kelimeler cikmasina dikkat ediyoruz.
Zihnimizden negatif dusunceler gecince IPTAL,iPTAL, IPTAL deyip , yerine o dusuncenin olumlusunu soyluyoruz.
Pozitif hayat 21 gunde ogrendiml, tamam artik demekle bitmiyor;yasam tarzi haline getirmeye calisiyoruz. Elimizden geldigi kadar. Herkesin imkanlari, sikintilari farkli oluyor ama biz mumkun mertebe arti kutuba yakin sularda yuzuyoruz. Burasi cok cok daha ferah...
minik kalp0753
Naçizane bir tavsiye verebilir miyim ?
Topigin sahibi sevgilipofu topigin 1. sayfasında olumlama nedir, nasıl ve ne kadar yapmalıyız hayatımıza ne gibi etkileri var .. Çok güzel anlatmış o açıklamanın üstüne çıkıp detaylı anlatamam diye ilk sayfaya yönlendirmek istedim bir göz atmak istersiniz belki :)
Rica ederim ne demekpeki inşallah öğrenicem
Rica ederim ne demekburda hep birlikte öğreniyoruz. Birkaç sayfa inceleyin yine sorularınız olursa mutlaka burdan birimiz cevap verir yardımcı olmaya çalışırız :)
Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir esmalarını şiddetle tavsiye ediyorum.
Olumlama olarak da;
"Bir kadın olarak tüm gücümü kabul ediyorum, tüm bedensel süreçlerimi normal ve doğal olarak kabul ediyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Şimdi zihnimin ve hayatımın sorumluluğunu üstleniyorum. ben güçlü ve dinamik bir kadınım. bedenimin her parçası kusursuz çalışıyor. Kendimi seviyorum."
Louise L. Hay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?