Selam kizlar,
ilk önce mübarek Ramazan ayimiz hayirli olsun, Allah niyetlerimizi ve ibadetlerimizi kabul etsin insallah.
Aslinda cok haklisiniz, söyle bir düsündümde bende kendim hakkimda negatif düsünerek hep negatiflikleri cekmisim.
Olumlu düsündügümde ise güzel seyler oldu. ama sanirim olumlu düsünmeyi sürekli yapamiyorum, sorun orda. hemen mantigim ordan atliyor "olmaz" diye.
Benim 2 yil önce tek tarafli asik oldugum bir cocuk vardi. Ne yaptim ettim tanistim ama ondan hep bir Ileri iki geri adimlar geliyordu, ne istedigi belli degildi. Ilk önce sadece sosyal medyadan yazisiyorduk, bir türlü bulusmaya yanasmiyordu. Bir gün haftanin son günü ise giderken kendimi okadar inandirdimki isten sonra görüscegimize, kiyafetimi bile secerek giydim. Ve ilk kez o gün ise giderken hic makyaj yapmadim, isten sonra yaparim bozulmasin diye. Dedim ne yapip edip bugün artik bir yüz yüze görüselim. Buna yazdim napiyorsun nerdesin falan diye, megersem o gün oda aksama dogru ise gitcekmis, benim umutlarim yikildi tabi morelim de bozuldu. Makyajda yapmadim yani nasilsa bulusma iptal. Isten ciktim bir magazaya alisverise gittim, bir elimde birseyler bakiniyorum diger elimde Telefon görüsmesi yapiyorum. Bir kafami döndüm tanidik bir yüz görüyorum, ama benim Jeton düsmedi hala. Bir baktim "O" ve bana Dogru yaklasiyor. Yanima geldi elini uzatti "Merhaba napiyorsun" dedi. Ben sok oldum orda, zaten telefonla konusuyorum. ne yapacagimi ne diyecegimi bilemedim. Ilk karsilasmamiz ve ben sifir makyaj

(Daha önce ben onu bir kac kez görmüs ve ilk görüste asik olmustum, o beni tanistiktan sonra sadece resimlerden biliyordu) "Suan yanliz degilim sonra görüsürüz" dedi ve aceleyle gitti. Onun ertesi günüde en sonunda ilk kez bulusmustuk. Bu bir süre böyle gitmisti ama tabi sonu hüsran oldu, baslamadan biten bir ask hikayesi. (ben hala unutmus sayilmam..)
O gün onu okadar görmek istedim ki, farkinda olmadan kendimi öyle ayarladim ve inandirdim ve gerceklesmisti.
Buda böyle unutamadigim bir anim oldu.
Suan hala olumlamalar yapiyorum, pisman olsun dönsün, oda beni sevsin diye..cünkü ben onu cok sevmistim.
Bu konuda tavsiye edebileceginiz bir sey var mi? Iliskilerden yana hic sansim yok sanki.
26 yasindayim, cok Kücük yasta bir sevgilim olmustu. Ondan sonra hic kimseyle tanismadim bile. Sonra bu cocuga asik oldum, ilk adimi atip tanismaya bile kalktim ama buda olmadi. Ondan sonra bir kac kisiyle daha tanistim, ama hep benzer bahaneler yüzünden daha sevgili bile olamadan bitti.
Bu Konuda benim gibi olanlar var mi?
Bende artik sevip sevilmek istiyorum, yuva kurmak istiyorum.