Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çok teşekkür ederim. Umut oldunuz sağolun.
Akşama mutlaka bakacağım..

Hoş geldiniz

Muhtemelen bilinçaltınızdakiler rüya aracılığıyla size gösteriliyor.Rüyaların iyi bir kılavuz olduğuna inanıyorum.Bilinçaltı çalışmalarınızla beraber rüyalarınızı da bir takip edin.Bilinçaltınız olumlu yönde değiştiğinde rüyalarınız da değişecektir.

Bircan Yıldırım’dan imzalı aldığım kitapta bana gelen mesaj:)
Tam nokta atışı.

Bircan Yıldırım kitaplarını okumaya başladığımdan beri hayallerimin niye hala gerçekleşmediğini çok iyi anladım.Ben ne kadar hayal edip istesem de,aslında hayallerimin gerçekleşmesinden ve değişim yaşamaktan çok korkuyorum. En temel problemim korkuymuş meğer. Bu yüzden hayatımda az çok değişiklik olsa da dönüp dolaşıp geldiğim yer aynı kısır döngü:

Hayatımın değişmesinden korkuyorum.
Duygularımın değişmesinden korkuyorum.
Yaşadığım evin değişmesinden korkuyorum.
Kendimi serbest bırakmaktan korkuyorum.
Bana bunca zaman eşlik eden bilinçaltı kalıplarımın değişmesinden korkuyorum.
Farklı deneyimler yaşamaktan korkuyorum.

Korkuyorum da korkuyorum:))))

Sevgili arkadaşlar, siz de duygularınızı bir yoklayın bakalım. Belki size de hayallerinizin gerçekleşmesine engel olan kök bir duygu hakimdir.

dikkat edeceğim bundan sonra. çok teşekkür ederim.

bu bende de var sanırım en çok hangi kitabını önerirsin bu konuyla ilgili?

ben küçük şeylerden mutlu olmayı o kadar abarttım ki sanırım değişim sonucu elimdekilerin de azalmasından korkuyorum. garip ama.

annemle hiç anlaşamazdım mesela artık annemi kaybetme korkusu başladı. onunla verimli vakit de geçiremiyorum şu sıra yoğunluğumdan. işe başladığımda hepten kopacakmışım hiç güzel anımız olmayacak diye korkuyorum. geleceği okuma yapıyorum biliyorum ama yaşlandı da. böyle korkularım oluyor benim de.

ben farklı bir yorum yapacağım bu konuda. pozitifleri düşünürken belki negatifleri de aklınızdan geçiriyorsunuz o anda ve gerçekten inanarak söylemediğinizden kendinize her gece belki bunun negatif enerjisini yüklüyorsunuz.

kendi açımdan gece düşünmek iyi gelmiyor bana anksiyetemi tetikliyor yatmadan olabildiğince beynimi kapatırım meditasyonla gerekirse sabah uyandığımda günü pozitif düşünmek ve yapacaklarımı planlamak daha çok enerji veriyor bana. bu olumlamaları gündüze kaydırıp deneyin derim bir de ben.

Geçmiş sayfalarda dolanıyorum bütün topigi okumama rağmen üstüne düşünerek yorum yapmadığım bir sürü harika mesaj var o da bunlardan biri. Teşekkürler canım paylaşım için.
Güncel konu da " korku " iken mesajı hatırlatmada fayda gördüm...

En derin korkumuz yetersiz olmak değildir. En büyük korkumuz ölçülemeyecek kadar güçlü olmamızdır. Bizi asıl korkutan karanlığımız değil, ışığımızdır.

Marianne Williamson

*** Kendime Not: Daha güçlü, daha başarılı olmaktan mı, Işıldamaktan mı korkuyorum ?
Peki bu halimden bir üst versiyonuma geçersem bana hayatıma birşey olur mu kendimi sevmez miyim, sevilmez miyim, daha mutlu başarılı olmak sevgisizlik yalnızlık mı getirir bundan dolayı mı geçmişe tutunuyoruz. Başarı mutluluk nadir takdir ediliyorsa sen en çok kendini takdir et, yücelt çünkü hakediyorsun...

Gelecek korkusu, kaygı üzerine kendimce bir olumlama ve niyet yazıyorum :

Önümdeki engelleri kaldırmaya niyet ediyorum. Geçmişimi arkamda bırakarak cesurca ilerliyorum. Hayata kendime güveniyorum, değişmeyi, gelişmeyi seçiyorum biliyorum ki gücün, başarının içinde de adalet ve saf sevgi vardır. Her zaman seviliyor ve korunuyorum...
Öyle olsun Amin

Tekrar gelsin Efsaneeee “ Kendim Olmak Zorundayım “ ...
HayallerimGercekOldu sende bu mesaja cevap verip döktürmüşsün sayfa 625

Son düzenleme:

Haklı olabilirsiniz.Siz söyleyince daha bir detaylı düşündüm. Bu ara yaşadığım şeylerden ötürü o korkularım tetiklenmişti. düşünmemeye gayret etsem de illaki arka planda bir acaba duygusu oluşmuş olabilir. Teşekkür ederim değerlendirmeniz için. Bir de sabahları deneyeceğim.

Nasil güzel nasil içten paylaşimlar yapmışım.O zamanlari dün gibi hatirliyorum ve bu yaziyi da.Iyiki o zamanlar içime iyice sindirmişim ki hep bu zamanlara hazirlik yapiyormuşum. Dalgalar geliyor üzerime, ben o dalgalarla yükseliyorum.O zamanlari gecirmeseydim şu an o dalgalar beni alabora ederdi kesin. Aklımın almayacagi bir imajinasyonum gerceklesti yine kişiler değişti,olaylar apayri bir boyut aldi. Hala aklım almıyor, resmen %100düşünce gücüyle gerceklesti diyebilirim.Bazen benim de aklim karismiyor degil, gelecegimi hissediyorum gercek oluyor, yoksa imajinlerim mi direk gercek oluyor.Her imajinimdeki gibi içerisine negatif insanlari da peşinden çekiyorum, onlar nereden çıkıyor anlamış değilim;ama onlar dışında 4 4 lük. Onlar üzerinde çalışuiyorum; bana hediyeleri neler bana ne anlatmak istiyor bu durumlar

Neyse ben yorum yapmayacağım önce site yöneticilerine sonra pofu ve buttrfly in daha çok emeği var takdiri onlara bırakıyorum iyi akşamlar herkese... sevgiler ❤
En başlarda çooook dini paylaşımlarımız vardi; esmalar,dualar, hadisler filan.Herkes inançlari doğrultusunda pozitif yaşam ritüellerini yazabilir, bunda sakınca yok ki.Şu günah, bu sevap, bu müminlik bu kafirlik gibi sakıncalı dini paylaşimlar yapmiyoruz tabi. Çogu yerli yabanci pozitif/olumlu düşünme yazarlari icin ,kişisel gelisim uzmanlar icin dualar önemli yer tutar; bizim ki de saygi çerçevesinde devam ediyor burdaki paylasimlarimiz cok şükür E esmergizmo alintilayamadim, dini paylasimlar olmasin demişsin.

Evet canım 2017 de topikteki herkes genel olarak çok güzel paylaşımlar yapmış

O zamanlar daha cok yaziyordum. Sorgulama donemindeydim. Kesfetme de diyebiliriz. Daha yogun zaman geciriyordum. Bu mesajimi okuyan herlese tavsiyem LUTFEN GECMIS SAYFALARI OKUYUN

Bugun basima gelen bir seyi anlatmak istiyorumek isimle.ilgili bir randevum vardi. Bir de iptal edilitmis dedim. Ne oldu? Iptal edildi iste her sey dilimizde...

Aslinda en basta temizlik yaomak gerekiyor. Bununla ilgili birçok meditasyon Var YouTube'da hayallerimi yaratıyorum meditasyonu vardı bu bilinçaltı temizliği için onu tavsiye ederim

Aaaa kızacağım bak şaka şaka aman dikkat et söylediklerine, bize de ders olsun. Derler ya üç kere düşün sonra dile getir cok haklılar..
Umarim tekrar bir randevu olur alırsın işini :)) hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…