Selam kızlar mutlu huzurlu akşamlar, nasılsınız sessiz kalmış buralar ...Geçenlerde bir yazı okudum iki üç gündür bu sözü düşünüyorum. Hatırladığım kadarıyla şöyleydi: Sen sadece zihinden ibaret değilsin. Bedenin, kalbin, ruhunla birlikte tamamen sensin... gibi bir yazıydı. Evet gerçekten öyle. Bazen zihin sadece benden ibaretsin diyor değil mi,, sürekli konuşuyor... hızlı ol.. ona da yetiş, bunada sahip ol,,, daha çok başarı,,, bak bu kişi nerelere yukseldi, o nasıl çalışkan mutlu, hadi sende yap yap yap ..... Dur dedim biraz sakinle yavaşla dünya gezenler hatta tüm Evren belli bir hızla ve sekronla dönüyor, acele ediyorlar mı, sana ne oluyor dedim :)) bekle.
Sizde benim gibi aynı durumdaysanız diye paylaşmak istedim alttaki yazı da aynı mesajı içeriyor o zaman hep birlikte en az 6-7 tekrarla “ Şu an şimdi burdayım. Kalbimdeyim, merkezimdeyim, dengeliyim ve sakinim “ diyelim ... Öyle olsun

Amin..
Eki Görüntüle 2215608
Aciliyet yok. Yaz aceleyle Sonbahara koşmaz. Bir minik çim sapı komşusundan daha çabuk uzamaya çalışmaz. Gezegenler yörüngelerinde sakince döner. Kadim evren acele etmez.
Ama zihin, bütünden öylesi ayrı hissederken, cevapları şimdi ister, çözümleri bugün ister, bilmeyi umutsuzca ister. Ve, hepsinden de fazla, yönetimde olmayı ister.
Ama siz zihin değilsiniz. Zihin bütünün bir parçası fakat bütüne egemen değil.
Bu yüzden, yavaşla dostum. Derin ve bilinç dolu bir nefes al. Bulunduğun yere güven, “henüz cevapların olmadığı” yere, henüz bilmediğin çok değerli bu yere. Bu yer kutsal çünkü %100 yaşam içeriyor. Hayatın dolup taştığı, hayatla sırılsıklam bu yer.
“Ben” filminin bir sonraki sahnesine geçmek için acele etme. Burada, bu sahnede ol. Çünkü bu, olan tek sahne.
Şimdi, soruların dinlendiği ve yaratıcı çözümlerin geliştiği yerdir.
Jeff Foster
Görsel,yazı: Yeryüzüsifası blog syfsı