Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ya o ofke icimden cikmadan rahatlayamiyorum. Cikarsa da rahatlayamiýorum:)))

Çabalarsak başarılı olacağımıza inanıyorum.:KK5:

Şu anda itibaren davranışlarımı değiştiriyorum,karşı taraf nasıl davranırsa davransın; nazik olmayı ve sakin kalmayı seçiyorum.:KK36:

:KK68:

Şu anda itibaren davranışlarımı değiştiriyorum,karşı taraf nasıl davranırsa davransın; nazik olmayı ve sakin kalmayı seçiyorum.:KK36:
Bende öfkelendiğimde sakin kalamıyorum maalesef, öfkelenince hem karşı tarafa enerji veriyoruz hemde kendimize zarar veriyoruz. bu sözünüde not aldım gün içinde tekrar edeyim.:KK36:teşekkürler.

Bu sözlerini not almıştım güya, olumlama olarakta gün içinde tekrarladım ama yinede öfkeme yenildim :eek:. Hem kendime zarar verdim hemde yapmamam gereken şeyleri yaptım. Olay bitince ne kadar saçma davrandığımı farkederek, neden karşımdakine uydum dedim. O beni ne kadar tahrik ederse etsin ben ona uymamalıydım ona istediğini vermiş oldum.

Cansinn34 Cansinn34 Geri donup bakinca , objektif bakabiliyorum , gercekten o anki ofkeli ruh halimle cok sacmalamisim. Olaylarin disindaymis gibi hissetmek iyi fikir. Yavaslamak, sakinligini korumak cok rahatlatici.

Aslında bu tekniği yalnızca öfkelenince değil, başımıza üzücü olay geldiği durumlarda da uygulayabiliriz.
Farkındalık kazanmak çok güzel.:KK200:

Bu sözlerini not almıştım güya, olumlama olarakta gün içinde tekrarladım ama yinede öfkeme yenildim :eek:. Hem kendime zarar verdim hemde yapmamam gereken şeyleri yaptım. Olay bitince ne kadar saçma davrandığımı farkederek, neden karşımdakine uydum dedim. O beni ne kadar tahrik ederse etsin ben ona uymamalıydım ona istediğini vermiş oldum.

Bu tekniği uygulamaya dün karar verdiniz.
Anında sakinlik gurusu olmanızı zaten bekleyemeyiz.

Bugünkü yaşadığınız olayda farkındalık kazanmışsınız. Bu başlangıç için harika bir adım.:KK5:
Özellikle sizin cevabinizdaki koyulastirdigim alıntı kısmını okuyunca çok güzel gittiğinizi, bu teknikte zamanla daha başarılı olacağınızı hissettim.:KK200:

Ama bir gunde olmaz ki. Yavas yavas alisacaksin:) sonra her sey daha da guzel olacak...

Aslında bu tekniği yalnızca öfkelenince değil, başımıza üzücü olay geldiği durumlarda da uygulayabiliriz.
Farkındalık kazanmak çok güzel.:KK200:

Bu tekniği uygulamaya dün karar verdiniz.
Anında sakinlik gurusu olmanızı zaten bekleyemeyiz.

Bugünkü yaşadığınız olayda farkındalık kazanmışsınız. Bu başlangıç için harika bir adım.:KK5:
Özellikle sizin cevabinizdaki koyulastirdigim alıntı kısmını okuyunca çok güzel gittiğinizi, bu teknikte zamanla daha başarılı olacağınızı hissettim.:KK200:
Teşekkür ederim başarılı olurum inşallah. Sakin olmaya önceden karar vermiştim aslında hatta 1-2 olayda sakin kalabilmiştim. ve işe yaramıştı .Çok fazla olay üst üste gelince son zamanlarda sakinliğimi koruyamıyorum, niyet ediyorum sakinlik için :KK49:

Ama bir gunde olmaz ki. Yavas yavas alisacaksin:) sonra her sey daha da guzel olacak...
Haklısın ama önceden karar vermiştim :)))). Lise, üniversite yıllarındaki sakinliğime dönebilsem keşke. Evet herşey daha güzel oldu bile inanıyorum:spor:

Mutlu huzurlu akşamlar herkese kızlar :KK200:2018 bitmek üzere elimizden geldiğince geçip giden yıla ve simdimize şükür ve minnet duyuyor muyuz... Ben arada unutuyorum söylenmeye sızlanmaya başlayınca uyanıp toparlanıyorum hemen.
Küçük küçük şükürlerle günün enerjisini yükseltelim ki o da geleceği oluştururken bize daha fazlasını getirsin.
Yarın 21 Aralık en uzun gece, ertesi gün 22 Aralıkta çok güçlü bir dolunay var böyle yüksek enerjili bir hafta sonunu elimizden geldiğince kendi lehimize kullanalım ve şimdide şükür ve minnet duygularımızla merkezimizde kalalım.
Kendi adıma, beni, varlığımı, çevremi, bu anımı oluşturan her durum ve kişiye şükürler olsun , sizlere ve bu güzel topige de çok teşekkür ederim iyiki varsınız:KK36:

Mutlu huzurlu akşamlar herkese kızlar :KK200:2018 bitmek üzere elimizden geldiğince geçip giden yıla ve simdimize şükür ve minnet duyuyor muyuz... Ben arada unutuyorum söylenmeye sızlanmaya başlayınca uyanıp toparlanıyorum hemen.
Küçük küçük şükürlerle günün enerjisini yükseltelim ki o da geleceği oluştururken bize daha fazlasını getirsin.
Yarın 21 Aralık en uzun gece, ertesi gün 22 Aralıkta çok güçlü bir dolunay var böyle yüksek enerjili bir hafta sonunu elimizden geldiğince kendi lehimize kullanalım ve şimdide şükür ve minnet duygularımızla merkezimizde kalalım.
Kendi adıma, beni, varlığımı, çevremi, bu anımı oluşturan her durum ve kişiye şükürler olsun , sizlere ve bu güzel topige de çok teşekkür ederim iyiki varsınız:KK36:

Ve uygun bir zamanınızda kulaklığınızı takıp bu harika şarkıyı müziği dinlerken gözlerinizi kapatıp 5 dk lığına “hiç olun” sadece nefes alıp verin, bittiğinde biraz daha hafiflemiş hissedeceksiniz. İyi dinlenmeler o zaman❤️

Ben bu harika klibi izleyince çocuk gibi sürekli sırıtıyorum:)) sizlerle de paylaşmak istedim ve Sahra coşar:KK75::KK6: mazur görün alttan alın canlar..
Evgeny Grinko nun parçalarını çok severim değişik hissettirir kendimi.

Harika harika harika

Bu sene yaptığın her paylaşım gibi bunlar da harika:)

Evet yarın en uzun gece sonraki gün de Dolunay olması ayrı bir şeymiş. Bakalım bu Dolunay bize hangi güzellikleri getirecek:KK200:

merhabaa :) nasılsınız kızlar? sayfamın aktif olmasını gördükçe çookk mutlu oluyorummm :KK16::KK16::KK16: bu ara ben de bi olumlama yapacağım ama bayadır uzak kaldım :) yarın başlamalıyım bence değil mi :)
merhabalar 1 yıldır bu topiği takip ediyorum 2. defa yazdınız :))) sizi görmek ne güzel. İyi ki bu sayfayı açmışsınız çok teşekkür ederim.

merhabalar 1 yıldır bu topiği takip ediyorum 2. defa yazdınız :))) sizi görmek ne güzel. İyi ki bu sayfayı açmışsınız çok teşekkür ederim.
evet çok yoğundum, ara ara bakıp çıkıyordum, o yüzden 2 defa yazmam :) rica ederim bu kadar yararlı olacağını tahmin etmemiştim :)

merhabaa :) nasılsınız kızlar? sayfamın aktif olmasını gördükçe çookk mutlu oluyorummm :KK16::KK16::KK16: bu ara ben de bi olumlama yapacağım ama bayadır uzak kaldım :) yarın başlamalıyım bence değil mi :)
Hoşgeldin canım sen var ya iyiki varsın iyiki açmışsın bu sayfayı daha çok uğra yaz lütfen :KK200:

Harika harika harika

Bu sene yaptığın her paylaşım gibi bunlar da harika:)

Evet yarın en uzun gece sonraki gün de Dolunay olması ayrı bir şeymiş. Bakalım bu Dolunay bize hangi güzellikleri getirecek:KK200:
Çok teşekkür ederim canim :KK200: bir sürü güzellikler getirsin hepimize insallah

Back
X