- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Öyle öyle Senden vetşk ederim tatlım :) ne mutlu bana çok kişiye yararım olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle öyle Senden vetşk ederim tatlım :) ne mutlu bana çok kişiye yararım olmuş
ben hayatımdaki en zor ama gerçekten zor olan dönemi olumlama dua inanç 3 lüsü ile tam istediğim şekilde bi çırpıda hallettim.. burda yazdığım ne varsa can-ı gönülden inanıp yapın, herşeyin kapısı sonuna kadar açılacaktır :) elimden geldiğince sayfada aktif olmaya çalışacağımÖyle öyle Senden vebuttrfly dan, Bu sayfaya paylaşım herkesten çokşey öğrendim arada girip güzel enerjilerini bırak sayfaya :) lütfen.
Biz sayfaca yeni gelen herkese topigi en baştan okuyun kitap tavsiyelerine bakın sırayla okuyun ve topigi güncel takip edin diyoruz :))ben hayatımdaki en zor ama gerçekten zor olan dönemi olumlama dua inanç 3 lüsü ile tam istediğim şekilde bi çırpıda hallettim.. burda yazdığım ne varsa can-ı gönülden inanıp yapın, herşeyin kapısı sonuna kadar açılacaktır :) elimden geldiğince sayfada aktif olmaya çalışacağım![]()
kesinlikle ilk sayfalar çok önemli :) onları okumadan sindirmeden zaten başlamaları anlamsız olurBiz sayfaca yeni gelen herkese topigi en baştan okuyun kitap tavsiyelerine bakın sırayla okuyun ve topigi güncel takip edin diyoruz :))
Bir sürü güzel hikaye mucize paylaştı herkes küçük büyük (bende dahil) ilham olsun okuyanlara diye![]()
Kizlar mucize yasamlarda yine bir rituel var. Aklima benim bir onceki calinan geldi
Yine yazi var. Bu sefer davet. Neyi istersen onu davet ediyorsun
Sizce ben neyi davet edecegim?
![]()
instagramda mucizeyaşam sayfasıMucize yaşamlar nedir canım?
Hayırlı bir kısmet mi davet ettin?
Içime öyle doğdu![]()
Instagram da takip ettigimiz bir sayfa:)Mucize yaşamlar nedir canım?
Içime öyle doğdu![]()
Tesekkurler:)instagramda mucizeyaşam sayfası
Rica ederimTesekkurler:)
Ebeeeet hayirli bir kismet davet ediyorum. Engel olan ne varsa sifalanmasini diliyorumMucize yaşamlar nedir canım?
Içime öyle doğdu![]()
AaaaaBende yazdım çizdim birşeyler doğal taşlarımın altına koydum kağıdı.. Bütünün en yüksek hayrına olması dileğiyleAmin
Not: Dileklerinizi olana dek kimseyle paylaşmayın kızlar !!! En yakınınıza eşinize bile olsa ... sır(tohum gibi) toprağın altında çatlar ve sonra yeşerip fidan olur..
Süpermiş resmen istediğim zaten oldu enerjisini yakalamışşsın. Fantastik filmlerde olur ya geçmiş de almışsın o body i nasıl olsa gelecekte işime yarar bir zaman gelir diye. Sonra unutmuşsun hem niyeti hem süreci. Sonra şııpp önündeYa arkadaslar simdi olan bir olayi anlatmak istiyorum
Yarin bir arkadasima gidecegim. Kiyafet dusunuyordum. Hatta acik acik soyleyeyim. Keske kahverengi bir bodyim olsaydi dedim. Aksam vakitleri ha cok once degil. 20.00 gibi falan. 5 dk once annem getirdi kucagima kahverengi bodyi biraktisok oldum
yani nasil olabilir? Bir posetin icinde bu kimin diye geldi. Benim aradigim baska bir sey de icinde
inanilmaz ya. Gercekten şok oldum.
Hayir benim de degil daha once kullanilmamis. Ne ara aldim koydum?Resmen Allah tarafindan gonderildiNasil bir frekans yakaladim acaba. Tum dileklerim de hayirlisiyla ayni frekanslarda gerceklesir insallah
![]()
Ya arkadaslar simdi olan bir olayi anlatmak istiyorum
Yarin bir arkadasima gidecegim. Kiyafet dusunuyordum. Hatta acik acik soyleyeyim. Keske kahverengi bir bodyim olsaydi dedim. Aksam vakitleri ha cok once degil. 20.00 gibi falan. 5 dk once annem getirdi kucagima kahverengi bodyi biraktisok oldum
yani nasil olabilir? Bir posetin icinde bu kimin diye geldi. Benim aradigim baska bir sey de icinde
inanilmaz ya. Gercekten şok oldum.
Hayir benim de degil daha once kullanilmamis. Ne ara aldim koydum?Resmen Allah tarafindan gonderildiNasil bir frekans yakaladim acaba. Tum dileklerim de hayirlisiyla ayni frekanslarda gerceklesir insallah
![]()